Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nu deranjezi, junioare, orice propunere e bine venita. iar discutiile (constructive) pe seama acestui campionat de tineret sunt f. bune, iar pe mine personal chiar ma bucura. prin urmare, cine intentioneaza sa participe si vrea sa dezbata un subiect este bine venit sa o faca!Junior.mct scrie:Salut...as vrea sa fac si eu o propunere in legatura cu acest concurs si sper sa nu deranjez pe nimeni...Sincer nu sunt cam putine 2 lansete?...ma uitam intamplator pe forumul crapmania si am vazut ca la Cupa Copilului(unde am inteles ca nu au fost concurenti care depaseau 14 ani)s-a pescuit cu 2 lansete...avand in vedere ca acest concurs se numeste "Campionatul National de Tineret" ma gandeam ca am putea pescui cu 3,poate chiar 4 lansete...Ca argument aduc concursul de la Livada de anul trecut,"Cupa Procarp Junior"(under 22) unde s-a pescuit cu 4 lansete, ce-i drept in echipa de 2 pescari,dar totusi venim la CAMPIONATUL NATIONAL
...sper ca nu am deranjat pe nimeni,a fost pur si simplu o propunere...Va salut
bobocel scrie:@Vladut
Nu ai dreptate..oricine poate prinde peste unde sunt 10 bucati pe un metru patrat..
trebuie sa iasa in evidenta si calitatea pescarului...
Unde este peste foarte foarte mult oricine prinde
Noi mergem sa facem un concurs sa vedem cine ii mai bun..cine localizeaza pestele si asa mai departe nu cine ii mai rapid si prinde mai mult..
doi.Cristi_Ionita scrie: Care este numarul minim de concurenti pentru ca aceasta competitie sa inceapa?