INSCRIERI CN TINERET 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Junior.mct

Re: INSCRIERI CN TINERET 2010

Mesaj de Junior.mct »

Salut...as vrea sa fac si eu o propunere in legatura cu acest concurs si sper sa nu deranjez pe nimeni...Sincer nu sunt cam putine 2 lansete? :D ...ma uitam intamplator pe forumul crapmania si am vazut ca la Cupa Copilului(unde am inteles ca nu au fost concurenti care depaseau 14 ani)s-a pescuit cu 2 lansete...avand in vedere ca acest concurs se numeste "Campionatul National de Tineret" ma gandeam ca am putea pescui cu 3,poate chiar 4 lansete...Ca argument aduc concursul de la Livada de anul trecut,"Cupa Procarp Junior"(under 22) unde s-a pescuit cu 4 lansete, ce-i drept in echipa de 2 pescari,dar totusi venim la CAMPIONATUL NATIONAL :D ...sper ca nu am deranjat pe nimeni,a fost pur si simplu o propunere...Va salut :!:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Junior.mct scrie:Salut...as vrea sa fac si eu o propunere in legatura cu acest concurs si sper sa nu deranjez pe nimeni...Sincer nu sunt cam putine 2 lansete? :D ...ma uitam intamplator pe forumul crapmania si am vazut ca la Cupa Copilului(unde am inteles ca nu au fost concurenti care depaseau 14 ani)s-a pescuit cu 2 lansete...avand in vedere ca acest concurs se numeste "Campionatul National de Tineret" ma gandeam ca am putea pescui cu 3,poate chiar 4 lansete...Ca argument aduc concursul de la Livada de anul trecut,"Cupa Procarp Junior"(under 22) unde s-a pescuit cu 4 lansete, ce-i drept in echipa de 2 pescari,dar totusi venim la CAMPIONATUL NATIONAL :D ...sper ca nu am deranjat pe nimeni,a fost pur si simplu o propunere...Va salut :!:
nu deranjezi, junioare, orice propunere e bine venita. iar discutiile (constructive) pe seama acestui campionat de tineret sunt f. bune, iar pe mine personal chiar ma bucura. prin urmare, cine intentioneaza sa participe si vrea sa dezbata un subiect este bine venit sa o faca!

revenind la sugestia ta
- se pescuieste la individual timp de 48 de ore, deci comparatia cu Cupa Copiilor nu e buna (concurs de 10 ore). basca, 4 impartit la 2 egal 2. asa cum singur ai explicat. daca era un concurs pe echipe, desigur ca s-ar fi pescuit cu 4 lansete de echipa.
si nu in ultimul rand, eu intenstionez sa desfasuram acest campionat de tineret pe o balta cu mult crap, astfel incat doua lansete sa fie suficiente.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si inca ceva

profit de ocazie, sa va reamintesc tuturor pustilor care nu au implinit 23 de ani de rubrica GENERATIA SUPERPESCAR, pe care am lansat-o in revista cu acelasi nume.

http://www.crapmania.ro/Home/NewsDetails.aspx?newsId=44

in numarul din iunie, care abia a aparut, am publicat articolul lui andrei negutescu din slobozia, care a si castigat un VOUCHER DE NADA in valoare de 300 lei.

scrieti si voi. curaj!
Fişiere ataşate
s.jpg
s.jpg (32 KiB) Vizualizat de 992 ori
The One Team

brietudor

Mesaj de brietudor »

As mai avea si eu o propunere....sper sa nu deranjeze. Dat fiind faptul ca anul trecut la under21 Livada s-au anuntat initial undeva la 20 echipe....iar in dimineata concursului pe balta am fost 8 echipe....pentru ca istoria sa nu se repete propun achitarea taxei inainte de venirea pe balta , acest fapt garantand locul pe lista de concurs.

Pe langa aceasta as mai avea o intrebare. Este voie cu runner? (si el sub 22 ani)
Campion national de tineret 2013!

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Pai 100 de ron era problema?
Eu de individual cu runner nu am auzit...si la 2 lansete...

Eu sper sa se inscrie cat mai multi...
Care este numarul minim de concurenti pentru ca aceasta competitie sa inceapa?
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

bobocel scrie:@Vladut
Nu ai dreptate..oricine poate prinde peste unde sunt 10 bucati pe un metru patrat..
trebuie sa iasa in evidenta si calitatea pescarului...
Unde este peste foarte foarte mult oricine prinde
Noi mergem sa facem un concurs sa vedem cine ii mai bun..cine localizeaza pestele si asa mai departe nu cine ii mai rapid si prinde mai mult..

Daca ar fi asa cum spui tu , inseamna ca la doripesco toate echipele ar trebui sa prinda aceeasi cantitate de peste sau sa fie diferente f mici de cantitate...dar rezultatele din concursurile desfasurate acolo(diferente mari de cantiate) iti demonstreaza ca diferenta a facut-o tocmai iscusinta pescarilor ..si de ce nu locul extras .
Parerea mea.

Numai bine :)
Pescar de rând

andrei vladeanu
Veteran

Cristi_Ionita scrie: Care este numarul minim de concurenti pentru ca aceasta competitie sa inceapa?
doi.
The One Team

bobocel

Mesaj de bobocel »

pai cum adica la doripesco?
nu ai urmarit etapa de campionat national? intre toate loturile era o diferenta miniscula de cateva kilograme:D

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Eu cred ca e de ajuns unul :)). Am si eu o intreabare: Care este numarul minim de crapi care trebuiesc prinsi pt a castiga concursul?

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

E buna ideea cu cei 100 ron sa fie da-ti inainte pt a garanta locul , insa ideea cu runnerul e de-a dreptul fantasmagorica .Este vorba despre un campionat national , la INDIVIDUAL , dau exemplu Cupa Rezistentei sau Campionatul de anul trecut de la Tancabesti 2 unde sa pescuit individual cu 4 lansete , Cupa rezistentei 3 lansete . La astfel de competitii individuale nu vad cum o persoana de 40-50 chiar 60 de ani poate rezista 48-52 de ore cu 3-4 lansete si o persoana de 18-22 nu poate rezista. Eu unul astept de prea mult timp o competitie ieftina si intre persoane tinere pentru a mai pune atatea intrebari :)) sau a mai avea indoieli legate de balti samd. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”