carp_fisher scrie: ↑Sâm Iun 27, 2020 19:32
Salut!
Am renunțat de anul trecut la toate hoiturile si imputiturile pe care le caram cu mine.

Mi-am facut singur un mix de nada din seminte prearate cu care am avut rezultate foarte bune. O fi atras crapii de nadele alea cu miros greoi, dar fii atent la toți pescarii consacrați, începând cu Vlad Pavlovici si continuand cu crapistii englezi si ai sa vezi ca.ei nu cara in portbagaje zeci de kilograme de nada imputita. Poate ma înșel, dar vreau sa intervină cineva si sa arate contrariul!
Dacă ai lansat provocarea, uite, contrariul! Pe Tâncăbești 1, în loc să arunc zeci de kilograme de boiliesuri, folosesc bidoane cu boabe puse la fermentat, doar cu apă, și, ce să vezi, am și prins, mai ales, cteno, cu o medie de vreo 17-18 kg, cu exemplare trecute de 20 kg, iar colegul meu pescuiește așa, de câțiva ani, acolo, fiind abonat, și, ce să vezi(?), nu e singurul!
Iar, cu bilele, de asemenea, am folosit și bile mai cu pretenții, dar, și boiliesuri cu preț mic, și, nu i-a deranjat - prea mult - pe mustăcioși, nu am constatat diferențe notabile, nici pe Hermes, nici pe alte bălți! Orice produs din zilele noastre este făcut pentru ochi - respectiv, pentru pescar - mai mult...de fapt, noi suntem produsul...

Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!