Moderator: gor965
Asa este nea Cornele, dar de fapt am exagerat cu 750ml vincornelserbu scrie:@ genes
florine, gresesc eu, sau aveai nevoie de 850 gr. de whisky ???...![]()
![]()
![]()
felicitari si voua si celorlalti participanti...cred ca ati avut emotii cu totii mai mult ca la 10 concursuri...
Nea Oana ai mare noroc ca esti baiat simpaticoanavictor scrie:Felicitari maxime lui Vali Vesa .
Felicitari maxime membrilor Ovidius care au asigurat desfasurarea desfasurarea la cele mai inalte standarde de organizare [Sandel ,Cioara NEAGRA []Incrancenatu',Ciprian Lepadatu
Felicitari pentru alegerea sectoarelor .
Super felicitari domnului Michel si sotiei acestuia[patronul lacului ] pentru minunatele zile petrecute la Sacel ,AMABILITATEA EXTRAORDINARA FATA DE TOATA LUMEA .
Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila]
@Genes
Sa nu uiti ca ai stat la masa fara sa platesti vestita ''Taxa pe smecherie ''![]()
![]()
![]()
![]()
@Vali Vesa
Ce cupe si diplome frumoase au fost la Brasov
Nea Victore, e foarte ieftin, 50 din alea de o suta rosii!oanavictor scrie:Felicitari maxime lui Vali Vesa .
Felicitari maxime membrilor Ovidius care au asigurat desfasurarea desfasurarea la cele mai inalte standarde de organizare [Sandel ,Cioara NEAGRA []Incrancenatu',Ciprian Lepadatu
Felicitari pentru alegerea sectoarelor .
Super felicitari domnului Michel si sotiei acestuia[patronul lacului ] pentru minunatele zile petrecute la Sacel ,AMABILITATEA EXTRAORDINARA FATA DE TOATA LUMEA .
Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila]
@Genes
Sa nu uiti ca ai stat la masa fara sa platesti vestita ''Taxa pe smecherie ''![]()
![]()
![]()
![]()
@Vali Vesa
Ce cupe si diplome frumoase au fost la Brasov
Numai suma de transfer sau este inclus si salariulDan Badarcea scrie:oanavictor scrie: Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila]
Nea Victore, e foarte ieftin, 50 din alea de o suta rosii!![]()
![]()
![]()