Etapa a II-a CN - SACEL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: Etapa a II-a CN - SACEL

Mesaj de Dan Badarcea »

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!
felicitari CLUBULUI PELICANUL si CLUBULUI SOIMUL pentru calificare in mansa a treia,felicitari CLUBULUI HOOK BUZAU pentru felul in care au luptat.
fire intinse PELICANILOR si SOIMILOR mai departe.
multumim tuturor,arbitrului sef(nea CICI),managerilor,arbitrilor,concurentilor,pentru felul in care si-au facut datoria.
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

MII DE MULTUMIRI!proprietarului acestei superbe locatii,D-l MICHAEL,un om cu totul si cu totul deosebit,care ne-a acordat tot sprijinul pentru organizarea acestei etape de CN.Pentru dansul si pentru locatie nota10+.
Ovidius Constanta

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari organizatorilor pentru organizarea fara de greseala, echipelor Pelicanu si Soimu pentru fair-plaiul de care au dat dovada.
Scuze Domnului Oana pentru jignirile adresate( dar tot hot ramai :lol: :lol: :lol:) mult succes pe viitor.
A fost un concurs de neimaginat cu rasurnari de ultim moment, sper ca noi am fost peste asteptarile carcotasilor.
Sanatate la toata lumea, eu cred ca de asta avem nevoie, la cate am trait in toate aceste 4 zile.
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Nea Cornele, este adevarata" nu bei nu prinzi" :D
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Felicitari maxime lui Vali Vesa .
Felicitari maxime membrilor Ovidius care au asigurat desfasurarea desfasurarea la cele mai inalte standarde de organizare [Sandel ,Cioara NEAGRA [ :lol: ]Incrancenatu',Ciprian Lepadatu
Felicitari pentru alegerea sectoarelor .
Super felicitari domnului Michel si sotiei acestuia[patronul lacului ] pentru minunatele zile petrecute la Sacel ,AMABILITATEA EXTRAORDINARA FATA DE TOATA LUMEA .
Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila :lol: ]

@Genes

Sa nu uiti ca ai stat la masa fara sa platesti vestita ''Taxa pe smecherie '' :lol: :lol: :lol: :lol:

@Vali Vesa

Ce cupe si diplome frumoase au fost la Brasov :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ genes

florine, gresesc eu, sau aveai nevoie de 850 gr. de whisky ???... :lol: :lol: :lol:

felicitari si voua si celorlalti participanti...cred ca ati avut emotii cu totii mai mult ca la 10 concursuri... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:@ genes

florine, gresesc eu, sau aveai nevoie de 850 gr. de whisky ???... :lol: :lol: :lol:

felicitari si voua si celorlalti participanti...cred ca ati avut emotii cu totii mai mult ca la 10 concursuri... :D
Asa este nea Cornele, dar de fapt am exagerat cu 750ml vin :lol: :lol:
10 concursuri sunt prea putine....
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:Felicitari maxime lui Vali Vesa .
Felicitari maxime membrilor Ovidius care au asigurat desfasurarea desfasurarea la cele mai inalte standarde de organizare [Sandel ,Cioara NEAGRA [ :lol: ]Incrancenatu',Ciprian Lepadatu
Super felicitari domnului Michel si sotiei acestuia[patronul lacului ] pentru minunatele zile petrecute la Sacel ,AMABILITATEA EXTRAORDINARA FATA DE TOATA LUMEA .
Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila :lol: ]

@Genes

Sa nu uiti ca ai stat la masa fara sa platesti vestita ''Taxa pe smecherie '' :lol: :lol: :lol: :lol:

@Vali Vesa

Nea Oana ai mare noroc ca esti baiat simpatic :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:Felicitari maxime lui Vali Vesa .

@Genes

@Vali Vesa

Nea Victore, e foarte ieftin, 50 din alea de o suta rosii! :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Badarcea scrie:
oanavictor scrie: Multumesc lui Dan Badarcea ,omul care a facut ca timpul sa treaca extraordinar de repede si sa uit de emotii [oferta ramane valabila :lol: ]

Nea Victore, e foarte ieftin, 50 din alea de o suta rosii! :lol: :lol: :lol:
Numai suma de transfer sau este inclus si salariul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”