Lotul Carping a primit sponsorizare de la mai multe firme pe baza unui proiect de sponsorizare facut de directorul nostru de marketing pentru PARTICIPAREA LA CALIFICARI in campionatul 2010. Proiectul a fost bun dovada ca chiar si zilele astea am mai primit o oferta de sponsorizare

daca chiar vreti sa stiti sponsorizarile primite au acoperit taxa de participare si aderare la APCR, imprimarea echipamentului Carping si din pacate ...cam atat. Pe langa acestea echipele clubului beneficiaza de o parte din echipament cat si nada necesara participarii la etape, lotul nu trebuie sa vina cu bani din buzunarul propriu , dar nu cred ca e cazul sa justific bugetul clubului pentru ca nu e normal si nici un club nu l-a facut.
referitor la plecarea Carping in Anglia cred ca e o greseala..noi ne bucuram ca am scapat cu chiu cu vai din prima etapa, am castigat-o pe a doua la baraj si ne pregatim cum putem pentru a treia, dupa cum vezi suntem modesti.
referitor la AVP...imi pare rau...aveam nevoie de bani si i-am luat, cum i-am luat si de la Maver si cum I-am fi luat si de la Dacia sau Senzor ..dar nu a fost cazul. Faptul ca APCR-ul nu reuseste sa adune un buget promis de 10.000 de euro nu cred ca se datoreaza faptului ca carpingul a luat toti banii de pe piata ci mai degraba unei incompetente a directorului de marketing apcr... tot referitor la AVP: carping club prezinta situatia pe fiecare mansa din punctul propriu de vedere, dupa cum se poate observa din articolele realizate.
parerea mea este ca a trecut perioada cand firmele doar vindeau marfa la pescari ...acum trebuie sa mai si investeasca in publicitate, de aceste investitii pot profita toate cluburile si asociatile care sunt organizati si stiu ce pot cere si da inapoi.
si inca o data, ca vad ca este cazul, rog vladut sa re-analizezi postarea ta referitoare la "...in numele APCR"