Cupa ,,PROFCARP'' Fantanele-Dolj editia III

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
narcis_teodor

Re: Cupa ,,PROFCARP'' Fantanele-Dolj editia III

Mesaj de narcis_teodor »

Salut d-lor!
aveti dreptate ca balta este frumoasa dar pestele!!? unde este??
daca nu erau"bulgarii" ce ne faceam? ca un feedback, concursul a fost asa cum ne asteptam :apa multa peste putin peste!! poate la toamna o sa fie mai bine! felicitari tuturor concurentilor si cistigatorilor!

CRAPSOR
Puncte: 0

Mesaj de CRAPSOR »

ciudat ciudat ciudat nu sunt castigator ne concursuri dar totusi un crap meritam fiecare macar un "bulgaresc"...........cand ai un peste chiar doi incepi altfel concursul si hai sa sa organizam un concurs o saptamana doar ,doar.............dar nu primavara totusi........va salut?

rutamircea

Mesaj de rutamircea »

Doru Ionica scrie:@razva.
Frumoase poze.Pune-le si pe cele cu pestele care l-ai prins.
@toto
Poate ai si tu dreptate .Sunt niste factori care au influentat "cantitatea" de peste prins la concurs

1. Niciodata nu a fost apa asa crescuta
2. Niciodata n-am avut "bulgari " in fire
3. Putini concurenti au pescuit foarte aproape de mal
4. Furtuna (eu cred ca a fost motivul principal )

Din pacate nu pot sa-mi dau seama de ce nu s-a momit pestele baltii .Inainte de concurs si inainte de popularile cu ciortan bulgaresc cativa pescari ,printre care si eu ,au prins bine in partide de placere.Nu-mi vine sa cred ca pestele ala a disparut intr-o luna.Singurul lucru pe care il stim sigur despre lacul Fantanele este acela ca are apa multa... :lol: prea multa :lol:
eu unu ma incadrez in concurentii care au pescuit si in mal, si ??..nimic...doi amarati de bulgari care au pus botul prin mijlocul baltii, in mal a mancat in zona cea mai apropiata zonei de populare, din pacate acest aspect a dat un mare avantaj echipelor din respectiva zona, echipele nu au nici o vina dar administratorul baltii...bataie de joc, parca nu stia k in data respectiva se organizase un concurs, stabilit cu muuult timp inainte, dar asta a fost si ideea...sa se prinda ceva peste si sa vina unditasiiiiiiii, bataie de joc

cu respect

Mircea Ruta
E mareeeeeeeeee????..stai in genunchi sa nu te vada:)))=)))

scorleanu alin

Mesaj de scorleanu alin »

Mircea, sa lasam concursul, deja este istorie. Dureros este ca am fost acolo saptamana trecuta si nu se respecta nimic din ceea ce s-a stabilit inainte de intocmirea abonamentelor. Ca sa nu mai vorbim de zona rezervata care este o mizerie, plina de gunoaie si de manelisti.
Dar.... noi sa fim sanatosi si ''fire intinse'' :wink:.
Alin Scorleanu
PROFESSIONAL FISHING TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”