O NOUA TEORIE

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

carpkiller

O NOUA TEORIE

Mesaj de carpkiller »

IN GENERAL Pe apa rece eu caut sa folosesc in boiliesuri aditivi pe baza de alcool(ex:CSL, atractul de whiskey de la Nash), putin ulei sau chiar deloc(ex:somon de la nutra), produse putin vascoase (multimino), arome pe baza de ester sau alcool (ananasul de la solar) combinate cu un mix usor de digerat (sper) cu granulatie mare si boiliesuri mici (18 ca masa pt bile cu diametrul mai mic momentan nu am), timp de fierbere scazut,etc. De nadit caut sa nadesc cat mai putin (solubile, eventual cateva rachete cu pellete si seminte pe o suprafata relativ mare si cu cobra cat ma pricep de concentrat pe lanseta)
Asa am citit pe unde am apucat, asa am facut pe balta, asa a functionat !!!

INTREBARE :
De curand, am auzit de la cineva, (stie el cine, si-l invit la discutie) ca un boilies f f uleios, exact opusul stilului practicat de mine este mai prinzator!
Asta in conditiile in care nu nadesti deloc (sau f putin).
Desi nu cred, imi aduc aminte ca in primavara, la Peris, Cezar a prins unul de 7 kg la aluna tigrata pe o vreme a dracu` de rece, balta plina si nimeni nu prindea nimic.
Ma gandesc ca aluna tigrata contine grasimi si este o intamplare ce sustine aceasta ipoteza.
A mai auzit cineva teoria asta? La aluna tigrata o sa mai pescuiesc pe apa rece ca am vazut cu ochii mei, dar la un boilies cu mult ulei pana nu vad cu ochii mei nu cred.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Acum vreo 10 ani recuperand pe Frasinet un carlig gol am intepat un fitofag(in gura) . Asta nu dovedeste ca pescuitul la carlig gol face ravagii la fitofag.
Nu poti naste o teorie dupa o situatie singulara
La Peris daca pescuiesti singur pe balta poti avea surpriza sa prinzi si la guma de sters pusa in carlig
Foloseste o nada la o partida unde poti avea cativa pescari cu nade diferite sau mai relevant intr-un concurs si atunci poti vedea diferente din care sa tragi concluzii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Bravo Tatae ! Este cert ca nu poti concluziona teorie nadelor dupa 1 singura prezentare . Poate fi intimplatoare si atit ! Din pacate concursurile nu se organizeaza iarna , ca sa ne putem face o parere completa .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

carpkiller
(mai schimba si tu nick-ul asta ca ma enerveaza rau! mai e cineva, pe un alt forum, care semneaza toate postarile cam asa:"patroni de balti, feriti-va de mine ca va iau toti pestii!" Chiar daca e caterinca in ambele cazuri, pana la "obiectul muncii", va rog! )
am divagat.
sfatul meu este urmatorul: incearca pe pielea ta.
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

uite inca un exemplu....vorbeste lumea ca daca nu bei nu prinzi..pai tot am turnat eu azi, da nimic...nimic! inseamna asta ca teoria nu sta in picioare???? :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ba teoria e perfect verificata, numai ca din cand in cand te mai incearca necuratul... :D :D :D
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:lol: :lol: bah frate asta era.......am shtiam eu ca ceva era in neregula....la la ala micu nu m-am gandit! oare din cauza ca aseara am turnat in mine de parca nu era stomacul meu?? :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@carpkiller
Dupa parerea mea(si nu numai), uleiul in boiles (in orice anotimp), NU are un efect atat de benefic . Decat in cantitati foarte mici. Multe teorii despre uleiuri, precum si recomandari de dozaje, au doar aspect comercial.
Eu am o teorie proprie : CRAPU E CA OMU ' !
Oare noua ne place sa mancam o gogoasa rece din care curge ulei ?

@florin
Mai exista o explicatie : poate n-ai baut suficient !
Smecheria este sa bei pina la inconstienta ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@vladut
pai inconstient fiind mai pot eu sa trec stopul prin firul de par?? :lol:

edwyn

Mesaj de edwyn »

Florine pai asta e...!!! De asta n-a iesit nimic,vorba lui Vladut(crapu e ca omu)
pai ai baut,d-ar la crapi te-ai gandit ??? sa le dai la boiliesuri un dip de Whisky.Poate aveau si ei pofta de una mica ca a fost cam frig :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”