Salut
Multumesc pentru raspunsuri,
Cunosc Balta Solacolu de ani buni. Eu nu pot sa zic ca am avut probleme cu administratia dar cred ca de cand balta si pescuitul nu mai sunt "core business" se vad niste "mici" scapari pe toate planurile fata de trecut.
Ceea ce descalifica pt mine aceasta balta ca prima alegere este ca toata locatia merge atat de bine (Bravo administratiei) incat trebuie sa ma organizez cu 3 luni inainte pentru a prinde o casuta, si nici atunci nu e sigura treaba.
In al doilea rand s-a pierdut un pic latura umana a relatiei, a devenit una prea "money oriented" daca ma pot exprima asa. (sunt nostalgic la vremea cand Solacolu avea doar balta de pescuit si la administratie pe balta era Nicu)
Treceam si drumul la minusuri dar anul trecut s-a reusit asfaltarea si astfel, s-a rezolvat una din marile probleme ale locatiei.
Referitor la Chita 2 am toata admiratia pt George si pt ce a facut acolo, dar din pacate loc in Vila in weekend am prins doar la Cupa familia

. E greu sa mai gasesti un Wk care sa nu fie in decembrie-februarie si in care sa gasesti balta fara concurs.
Ma voi documenta referitor la balta Fanari
Multumesc inca o data si astept si alte sugestii