cupa CITY CENTER la crap editia 1 la final.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
dan _city_center

Re: cupa CITY CENTER la crap editia 1 la final.

Mesaj de dan _city_center »

petcuvicto scrie:
Dane,chiar este adevarat ce zici ca a facut acest "comunist"???? :lol:
nu e chiar asa,
din pacate vrea sa scrie adevarul.a invatat ca ce e scris, scris ramane. Costica Buhac era batut mai demult si pierdut porola si nu poate intra. poate un moderator sa-l ajute macar pe Ninel?...

dragoi

Mesaj de dragoi »

Nici Mehedintiu nu este mai departe decat .....Cine se aseamana se aduna !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

Dane,chiar este adevarat ce zici ca a facut acest "comunist"???? :lol: [/quote]

Acest om chiar nu mai are rusine?
Numai de aranjamente si combinati se tine![/quote]

Asta este omul!S-a folosit de mine si l-am ajutat ca sa inscrie "baietii" si sa participe la CN cu Acvila,iar dupa CN urma sa organizam un club!!!! Acum mi-am dat seama ca este un om fara caracter si ai place sa umble ca "tirfa" din sula in sula :wink: !!!!
Victoras Petcu

dan _city_center

un nou val de poze! a doua zi!
daca George se pregateste sa prinda podiumul,
Imagine
:D Costel sigur face si el ceva :roll: ........

pescar fericit. la Floreasca intra in primii 10 :D
Imagine

angelo

Mesaj de angelo »

dragoi scrie:Nici Mehedintiu nu este mai departe decat
AM LUCRAT LA MEHEDINTIU UN OM DE NOTA 10.E PRIETEN BUN CU BAIETII CARE A CISTIGAT IN PRIMAVARA NU A CURS APA SAVINA PESTELE LA BAIETI I LUI.APOI CIND BAIETII AU CAZUT LA DIGU LA URMATORU CONCURSU LA O SAPTAANA NU A OPRIT CALUGARU A CISTIGAT TOT BAIETI LUI.

stefanel

Mesaj de stefanel »

Frumoasa atitudine:
Buhac posteaza:
Dan City ,este frumos ce faci pe Crapmania ? Ma injura dl Petcu fara sa fiu vinovat .De dl Mehedintiu nici nu am auzit .Nu am avut nici o discutie cu nimeni referitor la semnarea unor contracte .Ce influiente pot avea eu asupra unor pescari ? Eu personal raman la Asociatia Acvila . Eu am fost primit la Acvila prin recomandarea domnului Victor Petcu caruia ii multumesc inca o data ! Pescarii care momentan fac parte din lotul Acvila au libertatea sa aleaga daca doresc sa ramana .Nimeni nu se va supara daca ei aleg alt Club .Pana la sfarsitul anului conducerea Asociatiei Acvila va selecta 10 pescari [ din 300 de membri pescari ]care sa poata fi inscrisi la C.N. 2011 chiar daca nu vor fi capabili sa egaleze rezultatul de anul acesta !
Dorim sa participam si sigur vom participa in 2011 .

Pentru dl Petcu Victor - Comunisti alegeau OAMENI care aveau calitati .Din pacate nu am fost selectat si nici varsta nu ma ajutat .Se spune ca " istoria se repeta " ,pana atunci ma pregatesc poate voi fi recrutat
Chiar si tarfele cand gasesc o "sula buna " se fac femei de casa . Eu raman unde am gasit una SUPERBUNA !
Va urez succes !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ptr ca se pare ca si-a pierdut parolele, i-am creat un nou cont lui Costica Buhac, cont a carui parola o poate schimba cand doreste.

USER : buhac constantin
PAROLA : parlament
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Ptr ca se pare ca si-a pierdut parolele, i-am creat un nou cont lui Costica Buhac, cont a carui parola o poate schimba cand doreste.

USER : buhac constantin
PAROLA : parlament
Scrie pe hartie, ca s-ar putea s-o piarda din nou.
Costica, incearca Memoplus - face minuni :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

dan _city_center

:D :D
Imagine

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

@ dan_city_center

Cea ce faci tu acum este lipsa de respect fata de pescari care navigheaza pe acest site in cautare de informatii utile pentru pescuit sportiv.
Nu inteleg ce doresti tu sa demonstrezi prin ce postezi ... te crezi bun la paint???....de ce nu faci o braila cu Acvila???
Poate ca daca ai sa castigi aceasta braila vei castiga ceva bani si nu in ultimul rand RESPECTUL celorlalti pescari...respect pe care nu il ai in acest moment de la nimeni.

ps: nici la paint nu prea te pricepi...daca vrei iti dau lectii de Corel ( gratis).
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”