Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Iti recomand sa astepti noii avertizori Tazura. Acopera inclusiv cerintele pescuitului la Dunare.happah1 scrie: ↑Joi Dec 17, 2020 20:10Salutare,
Pe scurt, anul acesta am fost pentru prima data cu cortul la Dunare, si am constatat ca sunt absoluti necesari niste senzori cu statie. Am stat cu stres 4 zile ca "daca trage la betele de mai departe si nu aud senzorii", ca sa nu mai zic ca a tras o ploaie zdravana si nu eram convins ca mai ramane ceva din chinezariile pe care le aveam.
Nu planuiesc sa fac in chiar in momentul acesta o noua achizitie (decat daca apare o oferta), vreau intai sa ma informez bine pe ce sa dau banii. Asa ca pana in primavara, astept cat mai multe sugestii si pareri.
M-ar interesa un set sau doi de senzori cu statie care sa bata bine la 100-150m (la Dunare lansetele le pui mai rasfirate, in functie de loc), care sa reziste bine si la ploaie. Mi s-au parut interesantii si foarte practici acei senzori Delphin Roller Shock, dar sunt destul de sceptic legat de eficienta lor - am cumparat de la hakuyo un senzor care functioneaza pe acelasi principiu: il agitam in mana dar rareori scotea vre-un sunet. Asa ei ar fi foarte faini, avand involuntar si functie de antifurt (daca e sa incerce cineva sa iti miste batul noaptea, auzi automat pe statie). Voi ce experiente aveti cu dansii?
In rest, pe orice site am intrat sunt zeci de senzori, zeci de branduri, sincer nu stiu care ar fi buni si care nu. Orice sugestie este binevenita. Bugetul ar fi undeva la 400-500 RON pentru un set de 4 senzori+statie, mai mult daca sunt 6 senzori.
Multumesc anticipat pentru pareri.
Dănuț, eu zic să faci seturi cu 25-30 de avertizori pe o stație cu semnal la 1-2 km, să ajungă la toți sacoșarii. Bineînțeles moca.Dan Mitranescu scrie: ↑Sâm Dec 19, 2020 18:35]
Iti recomand sa astepti noii avertizori Tazura. Acopera inclusiv cerintele pescuitului la Dunare.
Avertizorii Tazura vin saptamana viitoare. Imi pare rau pentru intarziere.
Lucian SV scrie: ↑Dum Apr 04, 2021 8:47Dănuț, eu zic să faci seturi cu 25-30 de avertizori pe o stație cu semnal la 1-2 km, să ajungă la toți sacoșarii. Bineînțeles moca.Dan Mitranescu scrie: ↑Sâm Dec 19, 2020 18:35]
Iti recomand sa astepti noii avertizori Tazura. Acopera inclusiv cerintele pescuitului la Dunare.
Lucian SV scrie: ↑Dum Apr 04, 2021 8:47Dănuț, eu zic să faci seturi cu 25-30 de avertizori pe o stație cu semnal la 1-2 km, să ajungă la toți sacoșarii. Bineînțeles moca.Dan Mitranescu scrie: ↑Sâm Dec 19, 2020 18:35]