eu nu sint decit un amator, nu am ajuns la asa performante. scuze.cristian505ro scrie:Doar in concursuri,cand sunt singur, nu mai stau sa fac poze, doar daca e ceva deosebit.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
eu nu sint decit un amator, nu am ajuns la asa performante. scuze.cristian505ro scrie:Doar in concursuri,cand sunt singur, nu mai stau sa fac poze, doar daca e ceva deosebit.
Bun asa, baieti !Madalin007 scrie:30.Dirla Alexandru Madalin - Urdarea Ionut -achitat azi cu chitanta nr.3895 din 11.06.2010 sucursala Vacaresti.
Scuze dar o sa iti dau un sfat prietenesc, cand vei mai merge pe balti si vei avea asemenea capturi invatal pe pasnic sa apese pe butonul apratului foto .oartza scrie:din pacate pescuiesc singur si nu pot poza decit pestele.andrei vladeanu scrie:am primit, intr-adevar, pe mail o fotografie facuta cu un crap mare pe o saltea. poate fi pe orice balta din LUME.oartza scrie:am trimiso pe mail lui andrei.
asta e singura?
pe dealta parte eu nu sint in competitie cu nimeni, asa ca nu mi-a dat prin cap ca trebuia vreodata sa fac dovada locului.
imi pare rau, eu pescuiesc doar pt. placerea mea.
nici macar cintar nu iau la mine. pestele a fost cintarit de catre paznic, ala mic cu motoreta, el poate comfirma, daca totusi e nevoie.
repet, eu pescuiesc doar de placere, nu ma intereseaza nici un fel de competitie. am dorit sa dau citeva imformatii celor interesati si atit.
Mi-e un dor de teni,aoleoooooooocristian505ro scrie:Bun asa, baieti !Madalin007 scrie:30.Dirla Alexandru Madalin - Urdarea Ionut -achitat azi cu chitanta nr.3895 din 11.06.2010 sucursala Vacaresti.
Scuze dar o sa iti dau un sfat prietenesc, cand vei mai merge pe balti si vei avea asemenea capturi invatal pe pasnic sa apese pe butonul apratului foto .toto `U`C scrie:
daMadalin007 scrie:se va tine concursul daca nu se vor achita si restul celor 25 locuri disponibile?