Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
aly0506

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de aly0506 »

omule tu nu intelegi ca eu am tot dosarul cu declarati si inregistrari video si audio din mai multe zone ,da este adevarat ca arbitru sef la sunat pe bogdan sa convoace o sedinta cu menegeri sa se ia o decizie in privirea furtunei , dar nu era decizie ca mansa sa oprit in acel moment sau uragan cum vrem sa il denumim , dar nu era decizie ca mansa sa oprit in acel moment ,in momentul in care bogdan a plecat sa-l ia de pe malul celalalt erau circa 20 de persoane in fata magazinului ,[unde se organiza sedinta] pe 5 camere video cu inregistrari diferite se vede timpul si uraganul virtual care a fost , pe 3 camere video se vad toate discutiile purtate in magazin si afara in perimetru de 400m , in magazin se vede hartia facuta de arbitru sef cu scopul de a fi semnata de toti menegeri , se vede clar ce se scrie pe hartie cine scrie pe hartie cine o semneaza etc injurile adresate arbitrului sef se aud si se aude si motivul injurilor aduse , se aude discutia purtata de arbitru sef cu oana si ce ai rasp oana victor din casuta 3 ,ce vreti sa va mai zic nu exista fragment din cele petrecute ,am studiat cazul cu persoane competente si care lucreaza in acest domeniu si am stabilit ce o sa facem nu sa ne calificam , nu mai vreau sa aud de asa ceva , sa va demonstram ca alti cand dorm uni produc ,se vede clar cand intra jet pe apa si la ce ora si motivul l-am avut noi organizatori , mansa era intrerupta de 2 ore si dupa cate ami aduc aminte se da marja de 1 ora sa fie eliberata balta de la terminarea concursului , nu vreau sa spun ca o sa ramaneti fara cuvinte cand vor fi publice inregistrarile ....

aly0506

Mesaj de aly0506 »

cioara scrie:Si daca tot exista camere de filmat in magazin inseamna ca se rezolva si misterul mapei cu foile de arbitraj care au disparut exact din acea incapere dupa cele spuse de arbitrul sef si de domnul Valentin .

da nu este mister se vad cand sunt puse pe scaunul din fata magazinului ,fiind foarte multe pers nu se distinde ce se intampla cu ele dar incercam sa vedem si comunicam oficial

alexe

Mesaj de alexe »

aly0506 scrie:
cioara scrie:Si daca tot exista camere de filmat in magazin inseamna ca se rezolva si misterul mapei cu foile de arbitraj care au disparut exact din acea incapere dupa cele spuse de arbitrul sef si de domnul Valentin .

da nu este mister se vad cand sunt puse pe scaunul din fata magazinului ,fiind foarte multe pers nu se distinde ce se intampla cu ele dar incercam sa vedem si comunicam oficial
tu esti un Dobitoc cronic ... sper sa te duci in mata cu tot cu balta ta....
pacat ca discutia pe care am avut-o astazi nu se facea pe un teren neutru ca ti-as fi scos eu figurile din cap rapid de tot....

aly0506

Mesaj de aly0506 »

Am inceput sa rad instantaneu dintr-un singur motiv , pozele le-am facut pentru saitu nostru , nu am mai anuntat pe nimeni de prinderea pestilor nu au fost 3 ci 4 ultimul peste spre surprinderea voastra eu si colegul de echipa dorme-am paznici balti stiind unde sunt si coborand jos au auzit senzorul si stiind ca nimeni nu mai pescuieste sau distrat in dri-llllllll dar spre surprinderea ta daca iti pun o inregistrare cu cerere de 30 de saci cum facem , ca le sti pe toate

aly0506

Mesaj de aly0506 »

alexe scrie:
aly0506 scrie:

pacat ca discutia pe care am avut-o astazi nu se facea pe un teren neutru ca ti-as fi scos eu figurile din cap rapid de tot....

unde vrei sa ne intalnim , pe ce teren , si ce vrei concret ca eu discut orice problema marcele

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

alexe scrie: - Arbitrul sef a afirmat ca sa sfatuit cu AV si ca acesta ia spus sa incalce regulamentul si sa continue mansa.( nu stiu daca este adevarat si nici nu cred ca AV pe care eu il stiu un om informat putea sa faca o asemenea greseala)
acum m-am intors din delta.
nu l-am sfatuit pe arbitrul sef sa incalce regulamentul. nicidecum.
cand mi-a comunicat faptul ca a intrerupt concursul pe motiv de furtuna, m-am interesat daca a facut vreo hartie in acest sens, semnata de cei 7 manageri. o instiintare oficiala in care managerii semneaza ca aluta la cunostiinta ca s-a intrerupt mansa.
am aflat ca nu exista asa ceva. (precedentul floreasca ma bantuia inca)
apoi, cand mi-a spus ca vremea s-a mai indreptat, este adevarat ca am insistat sa continue concursul, care - am considerat ca NU ERA INTRERUPT OFICIAL.

de fapt aici e si cheia acestei povesti

daca decizia arbitrului de a intrerupe mansa (din cate am inteles comunicata verbal managerilor) O LUAM DE BUNA, atunci concursul s-a incheiat in acel moment, iar clasamentul ramane cel de atunci. asa zice regulamentul.

daca nu consideram mansa intrerupta pe motiv lipsa hartie scrisa (desi nu scrie nicaieri in regulament de asa ceva, dar la cata schizofrenie exista in acest CN gandesc ca ara cam trebui hartie scrisa la orice), atunci trebuia pescuit pana la capat.

restul sunt povesti
The One Team

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

alexe,
daca mai injuri pe cineva de mama o singura data te banez!
atentie
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

aly0506 scrie:omule tu nu intelegi ca eu am tot dosarul cu declarati si inregistrari video si audio din mai multe zone ,da este adevarat ca arbitru sef la sunat pe bogdan sa convoace o sedinta cu menegeri sa se ia o decizie in privirea furtunei , dar nu era decizie ca mansa sa oprit in acel moment sau uragan cum vrem sa il denumim , dar nu era decizie ca mansa sa oprit in acel moment ,in momentul in care bogdan a plecat sa-l ia de pe malul celalalt erau circa 20 de persoane in fata magazinului ,[unde se organiza sedinta] pe 5 camere video cu inregistrari diferite se vede timpul si uraganul virtual care a fost , pe 3 camere video se vad toate discutiile purtate in magazin si afara in perimetru de 400m , in magazin se vede hartia facuta de arbitru sef cu scopul de a fi semnata de toti menegeri , se vede clar ce se scrie pe hartie cine scrie pe hartie cine o semneaza etc injurile adresate arbitrului sef se aud si se aude si motivul injurilor aduse , se aude discutia purtata de arbitru sef cu oana si ce ai rasp oana victor din casuta 3 ,ce vreti sa va mai zic nu exista fragment din cele petrecute ,am studiat cazul cu persoane competente si care lucreaza in acest domeniu si am stabilit ce o sa facem nu sa ne calificam , nu mai vreau sa aud de asa ceva , sa va demonstram ca alti cand dorm uni produc ,se vede clar cand intra jet pe apa si la ce ora si motivul l-am avut noi organizatori , mansa era intrerupta de 2 ore si dupa cate ami aduc aminte se da marja de 1 ora sa fie eliberata balta de la terminarea concursului , nu vreau sa spun ca o sa ramaneti fara cuvinte cand vor fi publice inregistrarile ....
auzi mi-a spus mie JEPILA ceva de tine dar nu ma asteptam sa umbli cu camere si microfane inseamna ..........................
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

alexe

Mesaj de alexe »

pacat ca discutia pe care am avut-o astazi nu se facea pe un teren neutru ca ti-as fi scos eu figurile din cap rapid de tot....[/quote]

unde vrei sa ne intalnim , pe ce teren , si ce vrei concret ca eu discut orice problema marcele[/quote]

TE GASESC EU CAT DE CURAND... NU ITI FACE GRIJA...

aly0506

Mesaj de aly0506 »

da nu este mister se vad cand sunt puse pe scaunul din fata magazinului ,fiind foarte multe pers nu se distinde ce se intampla cu ele dar incercam sa vedem si comunicam oficial[/quote]

pacat ca discutia pe care am avut-o astazi nu se facea pe un teren neutru ca ti-as fi scos eu figurile din cap rapid de tot....[/quote]

unde vrei sa ne intalnim , pe ce teren , si ce vrei concret ca eu discut orice problema marcele[/quote]

ce discutie am avut eu cu tine azi gogule , ca eu nu ami aduc aminte m-am pitit dupa frigider , ti-am spus ca eu nu dau dracu eu injur si ca daca nu ma uitam in obrazul a 80 de pescari ,iti bagam aseara pe balta 1o pers de se scria istorie intentie a fost ca masinile care intrasera pe balta una era de pescari alta de alceva dar infine sa trecem la subiect daca erai baiat destept stiai sa castigi dar nu ai stiut nici sa dictezi ce sa scrie pe hartia facuta de arbitru ,sa nu o arati la nimeni spre binele vostru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”