Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tazura Class si le poti returna oricand daca gasesti parametrii functionali mai buni pe o lanseta mai ieftina.AlexCalin23 scrie: ↑Sâm Iun 05, 2021 20:13......................
Daca mai aveti si alte variante ce indeplinesc cerintele de mai sus si aveti o opinie, le astept cu drag.
Multumesc!
Da, ... imi pare rau pentru neintelegerile cu George. Pacat totusi ca evaluati valoarea unei lansete la aceste lucruri.AlexCalin23 scrie: ↑Lun Iun 07, 2021 14:03Va multumesc pentru recomandari! Referitor la tazura class, cu parere de rau, nu este o varianta pentru mine tinand cont de urmatoarele aspecte: finisaje, greutate, diametrul mai mic al inelelor(stiu teoria cu echilibrul lansetei, avantaje la aruncare etc.,). Acum 1 an de zile as fi fost dispus sa trec peste aceste aspecte, insa ultimele episoade din magazin cu George nu ma lasa sa trec mai departe. Ex: aduc 2 tamburi de adonis, "la fata" cu fir de 0.25 insemna 800m pe fiecare, pentru ca la primii tamburi au fost puse firele cu mine de fata, dar la acesti ultimi 2 tamburi...desi ora era 19( stiu ca programul este pana la 20), George a insistat sa vin a doua zi pentru ca nu are timp( nu era nimeni in magazin, statea de vorba cu 2 domni pe scarile din fata magazinului). Vin a 2 a zi, aparent, "la fata" pentru acesti 2 tamburi insemna 900m pe fiecare...ok, asta e, inteleg ideea, munca lui, mai pui 4 lei pe tambur deoparte si pleci acasa multumit...dar, surpriza cea mare apare la concurs, la 2 zile distanta...cand unul din tamburi avea nod facut la aproximativ 120m( mulineta era clipsata la 115m).
Sincer, ma declar total dezamagit de aceste lucruri, 800m devin 900m, nod intre fire, nu avem timp, mai e doar o ora pana la inchidere.
Cu parere de rau, desi am utilizat mtx14 si unele produse ale dvs, nu voi mai apela la produsele si serviciile dvs.
Multumesc,
O zi usoara!
Ca si in cazul firelor, sfatul meu este sa verificati inaite sa luati decizii.
Nu este nicio polemica. Discut prieteneste. Consider ca este o neintelegere la mijloc. Nu am nici cea mai mica implicare si nici nu alerg dupa o vanzare de lansete.AlexCalin23 scrie: ↑Lun Iun 07, 2021 23:25Va salut!
Nu vreau sa creez o polemica, discutie, cearta etc. Este opinia mea si am avut argumentele de mai sus pentru care am spus ca nu voi mai apela la serviciile si produsele dvs. Referitor la tazura class, greutatea pe site este de 455g, Flx21 394g. Referitor la nod, sincer, daca aveam un alt tambur de cu fir de 0.25 pregatit asa l-as fi lasat si as fi venit in magazin, insa, in regim de concurs nu pot pescui cu nod intre fire, asadar acel metraj de fir a fost eliminat( dvs. stiti cel mai bine ce inseamna un concurs). De asemenea, am specificat faptul ca "la fata" ar insemna 800m. Supararea mea vine din faptul ca 900m>800m, 900m ar insemna ca am 100m fir ce e pe langa tambur. In fine, nu contest calitatea produselor dvs., am fost dezamagit de aceste intamplari si atata tot. Ma repet, este strict opinia mea bazata pe argumentele de mai sus. Nu vreau sa creez polemici, cearta. Nu spun ca nu aveti produse bune si foarte bune sau produse mai putin bune. Fiecare are dreptul de a alege producatorul pe care il foloseste, de la nada la echipamente. De asemenea, nu contest faptul ca George are treaba si munceste foarte mult, dar aceasta " neputinta" a lui a contribuit la aceste suspiciuni si banuieli ale mele.
Va doresc numai bine!