Am inteles. Recomandarea mea era valabila numai pentru detinerea unui singur set de lansete.cbogdan scrie: ↑Sâm Iun 19, 2021 14:37
Acum am realizat ca nu v-am spus un lucru(important): eu am deja un set de MTX 14 si mulinete MT, de care sunt multumit, de aceea m-am indreptat tot catre dumneavoastra. Dar ma gandeam ca daca tot am trecut la navomodel, sa schimb lansetele cu unele mai scurte putin si mai usoare. Cele de 3.6 mi se par mai potrivite pentru gustul si fizicul meu.
Va multumesc mult inca o data pentru amabilitate si sfaturi.
Am pescuit si eu la plantat cu lansete scurte. Am prieteni care pescuiesc in concursuri de plantat cu lansete de 2,70.
Totusi, in spate, exista si lansetele de 3,90 pentru alte stiluri de pescuit, respectiv pentru aruncat, sau chiar in plantat cand este nevoie de o lanseta mai lunga. ( controlul pestilor la distanta, ridicatul firelor cat de mult pentru a trece pe sub ele cu barca sau pentru a feri zonele cu agataturi de la mal, ... ).
Daca pescuitul plantat pe care il facem nu include solicitari de genul celor expuse, o lanseta mai scurta poate sa fie apreciata atat pentru usurinta in utilizare, dar si pentru dibacie, deoarece alta ne este imaginea de pescar cand scoatem pesti mari cu lansete scurte.

Puteti astepta MTX 14- 3,60. Este in stoc MTX 8 Black Edition 3,60. Diferentele intre cele doua modele nu sunt mari, fiind vorba doar de cateva grame. Lansetele de 3,60 sunt oricum mult mai usoare, asa ca cele cateva grame nu sunt deranjante.
Cum spuneam, discut oricand cu placere.