ba este f frumosPasa scrie:@DAN M
ce faci nu este frumos ce ai facut

Moderator: gor965
ba este f frumosPasa scrie:@DAN M
ce faci nu este frumos ce ai facut
[/colorMegabass scrie:Ia vedeti Dvs, ce echipe se afla in primii 10, la Concursul Senior de pe Tancabesti!cipibm scrie:Poti sa-l ignori dar lotul soimul si mie,mi se pare necunoscut(mai putin una din rezerve).
Daca identificati membri ai altor loturi in acelasi ecart va rog sa-i mentionati!
Dan M scrie:Utilizatorul "daniel1980" a fost banat din motive de limbaj inadecvat.
Dan Badarcea scrie:[/colorMegabass scrie:Ia vedeti Dvs, ce echipe se afla in primii 10, la Concursul Senior de pe Tancabesti!cipibm scrie:Poti sa-l ignori dar lotul soimul si mie,mi se pare necunoscut(mai putin una din rezerve).
Daca identificati membri ai altor loturi in acelasi ecart va rog sa-i mentionati!
ia mai citeste matale o data clasamentul!
1.BARBU MARIUS iti spune ceva? nu cred ca ai citit despre el![]()
![]()
![]()
2. si mai sunt, dar el era cel mai reprezentativ.
Dan M scrie:Utilizatorul "alexe" si-a cerut scuze utilizatorului "ceangau alexandru", astfel banul a fost ridicat.
ce vrei sa spui, bogdane?bogkba scrie:Dan M scrie:Utilizatorul "alexe" si-a cerut scuze utilizatorului "ceangau alexandru", astfel banul a fost ridicat.
![]()
![]()
sunteti terorizati de oameni care nu sunt teroristi
andrei vladeanu scrie:ce vrei sa spui, bogdane?bogkba scrie:Dan M scrie:Utilizatorul "alexe" si-a cerut scuze utilizatorului "ceangau alexandru", astfel banul a fost ridicat.
![]()
![]()
sunteti terorizati de oameni care nu sunt teroristi
Domnule Caba, dl. Vladeanu amintea ceva de genul -daca ar fi dupa mintea mea-, asta nu e afirmatie, domnule, este parerea dansului personala, chiar nu v-ati dat seama ? Ca sa nu mai vorbim ca restul suna a amenintare, dar lumea s-a obijnuit deja cu amenintarile venite dinspre Bungetbogkba scrie:Nu se intelege ce ti-am spus andrei , si inca ceva tine afirmatiile care le faci pentru tine , CA PROSTIA SE PLATESTE si cred ca sti si tu asta..