decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de Dan Mateianu »

Utilizatorul aly0506 a fost banat.

@Floroiu Ciprian

Iti inteleg mahnirea, dar asta nu are de-a face cu forumul Crapmania.ro astfel injuriile/amenintarile nu sunt permise aici. Considera asta ca pe un avertisment.

FloroiuCiprian
Puncte: 0

Mesaj de FloroiuCiprian »

Dan M scrie:Utilizatorul aly0506 a fost banat.

@Floroiu Ciprian

Iti inteleg mahnirea, dar asta nu are de-a face cu forumul Crapmania.ro astfel injuriile/amenintarile nu sunt permise aici. Considera asta ca pe un avertisment.

Ok,scuze pentru iesire!
Macar am scapat de Chuck Norris! :lol: :lol: :lol:

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Ughhh! Finally!
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Pasa

Mesaj de Pasa »

@petre iulian
arbitrul sef a anuntat rezultatul oficial al mansei,ce nu ai inteles?

Mesaj modificat de Crapmania.ro

Pasa, te rog, fara jigniri.
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Artur

Mesaj de Artur »

Urmaresc acest forum si competitia inca din prima etapa si nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns... Cred ca Multi dintre voi ati uitat ce inseamna pescuitul, ati uitat cum a fost cand erati copii si ati prins primul peste... Majoritatea dintre voi degeaba va numiti pescari, ati uitat ce inseamna pecuitul din placere... Aveti tot felul de interese si nu mai stiti ce inseamna o competitie cinstita... Va puteti lua de mana cu presedintele tarii si cu "marele" nostru parlament pentru ca sunteti exact la fel de "buni" ca ei... Imi pare rau ca s-a ajuns aici si ca niste oameni ca majoritatea dintre voi vor reprezenta Romania la campionatul mondial din Anglia... Si cand ma gandesc ca noi pescarii amatori ar trebui sa invatam de la voi... Imi pare rau sa o spun dar daca asta stiti voi sa invatati nu am nevoie de voi... Si cu asta am incheiat tot ce am avut de spus, atceva nu voi mai posta aici pentru ca nu are rost...

daniel1980

Mesaj de daniel1980 »

este la fel ca in fotbal . interesul unora este mai presus decat sportul in sine , castigatorii competitiei fiind stiuti dinainte de a incepe sezonul , stabiliti in urma interventiilor telefonice si a ,, valizelor ,, . de aceea la un moment dat fiind fan inrait al unei echipe de bucuresti si vazand toate magariile care se fac am renuntat la fotbal pt pescuit crezand ca aici nu voi mai auzi de asa ceva . si nu am auzit pana la debutul calificarilor pt mondiale . nu imi vine sa cred cate am putut vedea si auzi si in acest sport si cu o mare scarba in suflet imi este rusine sa spun ca fac parte din comunitatea de pescari ai acestui site . sunteti o adunatura de rusini ai acestui sport si imi este greata cand stiu cine ne va reprezenta la nivel mondial, prin cate blaturi si marsavii ajungeti sa ne reprezentati si sunt tare curios ce o sa spuneti la mondial despre parcursul calificarii voastre acolo . la fel ca si in fotbal unde la liga si federatie trebuiesc schimbate vechiturile asa si aici ajvps-ul si apcr-ul trebuiesc dizolvate si reformate din oameni noi care stiu ce inseamna competitia inaintea interesului . d-lor care v-ati calificat mai departe de la Bunget daca nu ati mai avea bani de blaturi ati fi niste non valori , in 3 luni de zile nimeni nu ar mai stii de numele vostru ,ati fii niste anonimi . spune unul dintre voi despre cei de la Bunget ca i-a batut Dumnezeu la ei acasa . asa o fii dar mai bine sa fii batut la tine acasa decat sa ajungi rusinea mondialului, ceea ce veti fii voi, pt ca pe voi o sa va bata dumnezeu acolo . cu aceasta inchei si parasesc cu fruntea sus aceasta adunatura de marsavi si blatisti bucurandu-ma ca desi am avut o data ocazia nu am intrat in randurile voastre . SUCCES la mondiale

cioara

Mesaj de cioara »

Poate ai noroc si nu mai apuci rezultatele de la mondiale!Poate te duci ....

ceangau alexandru

Mesaj de ceangau alexandru »

cioara scrie:Poate ai noroc si nu mai apuci rezultatele de la mondiale!Poate te duci ....
sa Va fie rusine..de cand echipa SOIMII au intrat in competitia crapista s-a facut intuneric...dracu si-a bagat coada in competitie...sa nu credeti ca , euroii pe care le-ati castigat in modul in care numai voi stiti , eu doar banuiesc , va fac pescari mai buni...insa AGRESIVITATEA neintalnita nu o sa Va duca la nimic ,la mondialele din Anglia ...poate la dispretul altora...!!!!!! RUSINE.!!! Nu inteleg restul ECHIPELOR , de ce accepta asa ceva. ???..sau poate unii stiu de ce ...EUROII , sunt mai valorosi decat CORECTITUDINEA ...SPIRITUL DE CPMPETITIE...SI CHIAR PAREREA A MIILOR DE PESCARI DE CRAP...care nu iau ATITUDINE...!!!!!...RUSINE..!!!! Treziti-va pana nu este tarziu...nu lasati competitia pe mana INTUNERICULUI...Atentie...Andrei Vladeanu..Vladut Mateianu..Cristi si Sorin Rudeanu..CIPICA..COCO..Cristi Mitrea..Gabi Tomulescu...si ceilalti ..sa ma scuzati ca nu Vam pomenit...NU LASATI SA SE DARIME CE ATI CONSTRUIT CU ATATA TRUDA SI PRICEPERE...!!!!!

Pasa

Mesaj de Pasa »

@ceangau alexandru
ignor
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

cipibm

Mesaj de cipibm »

Poti sa-l ignori dar lotul soimul si mie,mi se pare necunoscut(mai putin una din rezerve).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”