Moderator: gor965
Daca te rugam noi frumos sa nu mai scrii pe forum toate ineptiile agramate, reflectezi asupra doleantei noastre?aly0506 scrie:Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!
Mai FLORI ,vine cu nada de la mosuu sau ai dai vrun stooo,
vino si pune si tu ceva ,,miezule,, daca ai daca nu ia bonuri de masa ca ti le accept si pachete de tigari, in concluzie vino cu ce ai si jucam ce stiti voi mai bine adica ORICE
In panoul utilizatorului ai functia prieteni si persoane neagreate. Selectezi la persoane neagreate un user si nu ai mai vezi postarile acestuia.claudiue scrie:aly0506 scrie:Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!
vino si pune si tu ceva ,,miezule,, daca ai daca nu ia bonuri de masa ca ti le accept si pachete de tigari, in concluzie vino cu ce ai si jucam ce stiti voi mai bine adica ORICE
P.S. Exista vreo setare tehnica pe acest forum sa nu imi mai afiseze postarile acestui user? Sa il trec la catergoria "SPAM"? Pur si simplu nu mai suport sa il citesc...
Merci Razvan, asa am sa fac! Credeam ca aceasta functie se refera numai la mesajele private!Razvan Ulmeanu scrie:In panoul utilizatorului ai functia prieteni si persoane neagreate. Selectezi la persoane neagreate un user si nu ai mai vezi postarile acestuia.claudiue scrie:aly0506 scrie:Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!
P.S. Exista vreo setare tehnica pe acest forum sa nu imi mai afiseze postarile acestui user? Sa il trec la catergoria "SPAM"? Pur si simplu nu mai suport sa il citesc...
Clasic raspuns! Sincer ma asteptam, dar merita incercatmircea62 scrie:Si de unde sa stim ca tu esti chiar ala din poza??
Si la ce mi-ar folosi sa stiu cum arata nu stiu ce derbedeu sau redus mintal pe care oricum nu il bag in seama?
Oricum am marea rugaminte ca atat timp cat eu iti vorbesc frumos sa faci si tu la fel.mircea62 scrie:Si de unde sa stim ca tu esti chiar ala din poza??
Si la ce mi-ar folosi sa stiu cum arata nu stiu ce derbedeu sau redus mintal pe care oricum nu il bag in seama?