decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
aly0506

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de aly0506 »

Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!

Mai FLORI ,vine cu nada de la mosuu sau ai dai vrun stooo,
vino si pune si tu ceva ,,miezule,, daca ai daca nu ia bonuri de masa ca ti le accept si pachete de tigari, in concluzie vino cu ce ai si jucam ce stiti voi mai bine adica ORICE

claudiue
Puncte: 0

Mesaj de claudiue »

aly0506 scrie:Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!

vino si pune si tu ceva ,,miezule,, daca ai daca nu ia bonuri de masa ca ti le accept si pachete de tigari, in concluzie vino cu ce ai si jucam ce stiti voi mai bine adica ORICE
Daca te rugam noi frumos sa nu mai scrii pe forum toate ineptiile agramate, reflectezi asupra doleantei noastre?
Ai aparut de 2-3 saptamani si deja ai batut juma de forum, faci braile cu campioni nationali, revolutionezi CN-ul , jignesti si ameninti!

P.S. Exista vreo setare tehnica pe acest forum sa nu imi mai afiseze postarile acestui user? Sa il trec la catergoria "SPAM"? Pur si simplu nu mai suport sa il citesc...

aly0506

Mesaj de aly0506 »

Daca te rugam noi frumos sa nu mai scrii pe forum toate ineptiile agramate, reflectezi asupra doleantei noastre?
Ai aparut de 2-3 saptamani si deja ai batut juma de forum, faci braile cu campioni nationali, revolutionezi CN-ul , jignesti si ameninti!

Claudiu ai vazut tu ca am jignit pe cineva pana sa se bage in seama cu japca , claudiu eu sunt acelas si aici si pe balta si ori unde nu ma ascund in spatele calculatorului, si campionii ai cunosc eu el inca nu a ajuns campion , campion national poti fi si tu credema ,,,

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

claudiue scrie:
aly0506 scrie:Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!

P.S. Exista vreo setare tehnica pe acest forum sa nu imi mai afiseze postarile acestui user? Sa il trec la catergoria "SPAM"? Pur si simplu nu mai suport sa il citesc...
In panoul utilizatorului ai functia prieteni si persoane neagreate. Selectezi la persoane neagreate un user si nu ai mai vezi postarile acestuia.
C. S. PELICANUL

claudiue

Mesaj de claudiue »

Razvan Ulmeanu scrie:
claudiue scrie:

In panoul utilizatorului ai functia prieteni si persoane neagreate. Selectezi la persoane neagreate un user si nu ai mai vezi postarile acestuia.
Merci Razvan, asa am sa fac! Credeam ca aceasta functie se refera numai la mesajele private!
Nu am mai setat o persoana neagreata pana acum, dar deja nu se mai poate!

drugoi

Mesaj de drugoi »

Fratilor, voi astia de pe forum va cunoasteti intre viu?
V-ati intalnit vreodata fata in fata?
Stie careva ce se ascunde sub Id-ul celuilalt de va permiteti sa va jigniti atat?
Va propun un targ: haideti sa ne atasam pe Id-uri o fotografie reala, sa vedem care si cum e.
Poate asa ne mai limitam in a ne mai injura si a ne mai da fitosi. Hai curaj.
Uite eu caut acu o poza.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Si de unde sa stim ca tu esti chiar ala din poza??
Si la ce mi-ar folosi sa stiu cum arata nu stiu ce derbedeu sau redus mintal pe care oricum nu il bag in seama?
Mircea B.

drugoi

Mesaj de drugoi »

mircea62 scrie:Si de unde sa stim ca tu esti chiar ala din poza??
Si la ce mi-ar folosi sa stiu cum arata nu stiu ce derbedeu sau redus mintal pe care oricum nu il bag in seama?
Clasic raspuns! Sincer ma asteptam, dar merita incercat

drugoi

Mesaj de drugoi »

mircea62 scrie:Si de unde sa stim ca tu esti chiar ala din poza??
Oricum am marea rugaminte ca atat timp cat eu iti vorbesc frumos sa faci si tu la fel.
Hai calca-ti pe orgoliu ca oricum nu ai nimic de pierdut!
Si pentru linistea ta sufleteasca sa stii ca nu insist sa imi raspunzi!

mircea62

Mesaj de mircea62 »

@ drugoi
Scuze daca am fost inteles gresit. Nu la tine ma refeream, vorbeam la modul general referitor poza, derbedei sau redusi mintali
Mircea B.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”