Moderator: gor965
te-ai pus pe mine sau ai nevoie de ceva , nu mai vreau sa vb vulgar ,[/quote]aly0506 scrie:nu inteleg de ce mesaj privat?
a fost pur si simplu curiozitate...
acum sunt curios de fraza asta , ce inseamna :,,,sau ai nevoie de ceva si nu gasesti ,,
aly0506 scrie:e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
.
te intreb pe tine pers . si sa vb in numele tau la ora 23.00 mansa era oprita iti spun eu NU
2 .nu ma intereseaza parerea nimanui cu chiri si cu alte am curaj sa fac pariu cu tine ca nu stii cum se cumpara un teren ,,, dar sa trecem peste astea
Vii la bunget si facem un concurs unu langa altu de 48 ,, eu platesc miza de 10 ori
EX daca tu pui 1000 euro eu trebuie sa pun 10.000 euro ce zici , il facem si cu spectatori de ai tai bineinteles
Iar de intins mana imi pare rau, ca am cunoscut o pers din clubul tau care este om si cinstit si nici nu suporta magariile astea dar in fine bravo lui si sa-ti dea d_zeu sa iesiti campionii anul asta, nu ma incalzeste cu nimic,
Bine sa pesc cum vre dar veniti numai trancaniti ,,,,,e mai nasol cu 1.000 nuuuuuuuuuuuFloroiuCiprian scrie:aly0506 scrie:e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
.
te intreb pe tine pers . si sa vb in numele tau la ora 23.00 mansa era oprita iti spun eu NU
2 .nu ma intereseaza parerea nimanui cu chiri si cu alte am curaj sa fac pariu cu tine ca nu stii cum se cumpara un teren ,,, dar sa trecem peste astea
Vii la bunget si facem un concurs unu langa altu de 48 ,, eu platesc miza de 10 ori
EX daca tu pui 1000 euro eu trebuie sa pun 10.000 euro ce zici , il facem si cu spectatori de ai tai bineinteles
Iar de intins mana imi pare rau, ca am cunoscut o pers din clubul tau care este om si cinstit si nici nu suporta magariile astea dar in fine bravo lui si sa-ti dea d_zeu sa iesiti campionii anul asta, nu ma incalzeste cu nimic,
![]()
![]()
![]()
Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!
P.S.Si mai termina cu amenintarile si cu vocabularul asta de cartier ca pana la urma nu esti singur pe forum si nu este nimeni obligat sa-ti vada tie iesirile !