decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
carpmaster
Puncte: 0

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de carpmaster »

Subiectul mesajului: Re: decizie CCN - caz bunget
Expeditor: aly0506
Data expediere: Joi Iun 24, 2010 6:16 pm
Destinatar: carpmaster

Subiect: decizie CCN - caz bunget

carpmaster scrie:
tu esti patronul baltii?(bunget)?

esti curios ,,,sau ai nevoie de ceva si nu gasesti ,,

nu inteleg de ce mesaj privat?
a fost pur si simplu curiozitate...
acum sunt curios de fraza asta , ce inseamna :,,,sau ai nevoie de ceva si nu gasesti ,,
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ vali dumitru

ce sa fac bai vali daca e vremea urata. asta e norocul nostru. Ma mai intretin si eu cu baietii pe aici. ai vazut-o p'aia ca ne-am tarat pina aici. tare nu?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

aly0506

Mesaj de aly0506 »

e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
.
te intreb pe tine pers . si sa vb in numele tau la ora 23.00 mansa era oprita iti spun eu NU
2 .nu ma intereseaza parerea nimanui cu chiri si cu alte am curaj sa fac pariu cu tine ca nu stii cum se cumpara un teren ,,, dar sa trecem peste astea
Vii la bunget si facem un concurs unu langa altu de 48 ,, eu platesc miza de 10 ori
EX daca tu pui 1000 euro eu trebuie sa pun 10.000 euro
ce zici , il facem si cu spectatori de ai tai bineinteles

Iar de intins mana imi pare rau, ca am cunoscut o pers din clubul tau care este om si cinstit si nici nu suporta magariile astea dar in fine bravo lui si sa-ti dea d_zeu sa iesiti campionii anul asta, nu ma incalzeste cu nimic,

aly0506

Mesaj de aly0506 »

nu inteleg de ce mesaj privat?
acum sunt curios de fraza asta , ce inseamna :,,,sau ai nevoie de ceva si nu gasesti ,,[/quote]

te-ai pus pe mine sau ai nevoie de ceva , nu mai vreau sa vb vulgar ,

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

aly0506 scrie:nu inteleg de ce mesaj privat?
acum sunt curios de fraza asta , ce inseamna :,,,sau ai nevoie de ceva si nu gasesti ,,
te-ai pus pe mine sau ai nevoie de ceva , nu mai vreau sa vb vulgar ,[/quote]

imi pare rau , dar inca nu inteleg , de ce sa ma pun pe tine (ca din cate stiu nu am nici un motiv)
nu inteleg de ce sa vorbesti vulgar?
am pus pur si simplu o intrebare din curiozitate , dar daca nu vrei sa raspunzi , nu esti obligat , ignora te rog frumos intrebare , si terminam discutia care nu am vrut sa incep.
repet , a fost o intrebare simpla din curiozitate.
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Legat de decizia de intrerupere a mansei, reprezentantii Carping Club prezenti la discutiile dintre manageri, arbitrii si organizator (Mihai Preda si Sorin Rudeanu) au sustinut opinia conform careia decizia de intrerupere definitiva este regulamentara dar imorala, aratand disponibilitatea tuturor membrilor lotului Carping de a continua competitia, in cazul in care organizatorul si arbitrul sef vor decide acest lucru." citat Cristian Rudeanu ...site carpingclub.ro
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Mai oameni buni,ce nu intelegeti,concursul nu a fost oprit nici macar o secunda...De unde ideea ca s-ar fi oprit ceva la ora 11.30?Exista cumva vreun proces verbal?
Ultima oară modificat Joi Iun 24, 2010 20:43 de către Razvan Gheorghe, modificat 1 dată în total.
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Si inca ceva.De ce nu s-a oprit concursul si cu o noapte in urma,cand, conditiile meteorologice au fost aceleasi?Va spun eu ceva...numai la noi in Romania se poate intampla asa ceva...mai erau aproximativ 12 ore pana la finalul concursului si se puteau schimba multe in clasament...cu un peste doi puteai sa urci 2-3 locuri!!!
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

aly0506 scrie:e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
.
te intreb pe tine pers . si sa vb in numele tau la ora 23.00 mansa era oprita iti spun eu NU
2 .nu ma intereseaza parerea nimanui cu chiri si cu alte am curaj sa fac pariu cu tine ca nu stii cum se cumpara un teren ,,, dar sa trecem peste astea
Vii la bunget si facem un concurs unu langa altu de 48 ,, eu platesc miza de 10 ori

Iar de intins mana imi pare rau, ca am cunoscut o pers din clubul tau care este om si cinstit si nici nu suporta magariile astea dar in fine bravo lui si sa-ti dea d_zeu sa iesiti campionii anul asta, nu ma incalzeste cu nimic,

:lol: :lol: :lol:
Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!

P.S.Si mai termina cu amenintarile si cu vocabularul asta de cartier ca pana la urma nu esti singur pe forum si nu este nimeni obligat sa-ti vada tie iesirile !

aly0506

Mesaj de aly0506 »

FloroiuCiprian scrie:
aly0506 scrie:e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
.

:lol: :lol: :lol:
Daca Gabi pescuieste cu o lanseta si tu cu 4,el 12h si tu 24h poate mai ai o sansa!

P.S.Si mai termina cu amenintarile si cu vocabularul asta de cartier ca pana la urma nu esti singur pe forum si nu este nimeni obligat sa-ti vada tie iesirile !
Bine sa pesc cum vre dar veniti numai trancaniti ,,,,,e mai nasol cu 1.000 nuuuuuuuuuuu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”