decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de claudiue »

drugoi scrie:Fratilor, voi astia de pe forum va cunoasteti intre viu?
V-ati intalnit vreodata fata in fata?
Stie careva ce se ascunde sub Id-ul celuilalt de va permiteti sa va jigniti atat?
Va propun un targ: haideti sa ne atasam pe Id-uri o fotografie reala, sa vedem care si cum e.
Poate asa ne mai limitam in a ne mai injura si a ne mai da fitosi. Hai curaj.
Uite eu caut acu o poza.
Sper ca te referi la cine trebuie si nu ne bagi pe toti in aceeasi oala!

P.S. Frumoasa salonta de pe MV2 !

drugoi

Mesaj de drugoi »

claudiue scrie:
drugoi scrie:Fratilor, voi astia de pe forum va cunoasteti intre viu?
V-ati intalnit vreodata fata in fata?
Stie careva ce se ascunde sub Id-ul celuilalt de va permiteti sa va jigniti atat?
Va propun un targ: haideti sa ne atasam pe Id-uri o fotografie reala, sa vedem care si cum e.
Poate asa ne mai limitam in a ne mai injura si a ne mai da fitosi. Hai curaj.
Uite eu caut acu o poza.
Sper ca te referi la cine trebuie si nu ne bagi pe toti in aceeasi oala!

P.S. Frumoasa salonta de pe MV2 !
Merci!
Chiar de acolo e!

drugoi

Mesaj de drugoi »

mircea62 scrie:@ drugoi
Scuze daca am fost inteles gresit. Nu la tine ma refeream, vorbeam la modul general referitor poza, derbedei sau redusi mintali
Se accepta!
Pana la urma cei despre care vorbesti, daca nu ii bagam in seama si nu raspundem provocarilor postate de ei, se vor elimina singuri

claudiue

Mesaj de claudiue »

Stiu ca de pe MV ca se vad barcile albe intoarse cu fundul in sus din stanga baracii paznicilor... :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

andrei vladeanu scrie:
eu votez - rezultatul din momentul intreruperii
------------

Asteptam inca rezultatul oficial publicat .

71. Orice contestatie, cu exceptia celor legate de clasament, trebuie inaintate Juriului cu cel mult o ora inainte de incheierea competitiei. Contestatiile pot fi prezentate verbal dar este necesar sa fie imediat confirmate in scris. ..Contestatiile privind clasamentul trebuie facute in maxim 60 de minute dupa ce rezultatele oficiale au fost publicate.-- Ora publicarii va fi mentionata pe lista oficiala de prezentare a rezultatelor. Un depozit de 300 lei va insoti orice contestatie inaintata Juriului . Daca Juriul nu aproba contestatia, depozitul va fi varsat in contul APCR
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Megabass

Mesaj de Megabass »

petre iulian scrie:
andrei vladeanu scrie:
eu votez - rezultatul din momentul intreruperii
------------

Asteptam inca rezultatul oficial publicat .

71. Orice contestatie, cu exceptia celor legate de clasament, trebuie inaintate Juriului cu cel mult o ora inainte de incheierea competitiei. Contestatiile pot fi prezentate verbal dar este necesar sa fie imediat confirmate in scris. ..Contestatiile privind clasamentul trebuie facute in maxim 60 de minute dupa ce rezultatele oficiale au fost publicate.-- Ora publicarii va fi mentionata pe lista oficiala de prezentare a rezultatelor. Un depozit de 300 lei va insoti orice contestatie inaintata Juriului . Daca Juriul nu aproba contestatia, depozitul va fi varsat in contul APCR
Domnule Iulian, in situatiile neprevazute de regulament, pareczample, disparitia fiselor, (care pe cine avantaja?) , Dl Vladeanu si cluburile APCR au votat.Ai pierdut.Trebuia sa dai la duda nu la caisa.Caisa mergela Secel nu la Bunget.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Domnule Megabass eu am participat la o competitie in care nu nici acum nu au fost publicate rezultatele oficiale .Cer mult ca vreau rezultatul?

ps. Ca nu este nicaieri scris oficial ca a fost oprita competitia nu mai zic.......
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Megabass

Mesaj de Megabass »

petre iulian scrie:Domnule Megabass eu am participat la o competitie in care nu nici acum nu au fost publicate rezultatele oficiale .Cer mult ca vreau rezultatul?

ps. Ca nu este nicaieri scris oficial ca a fost oprita competitia nu mai zic.......
Dumneavoastra, pentru ca ati pierdut, cautati dreptatea in hartoagaraie, birocratie si chichite regulamentare.Fara sustinerea rezultatelor obtinute in terean dar bazat pe previziuni va credeti calificat.In teren, regulamenmtar, e clar ca ati pierdut.E greu de inteles impotriva cui va revoltati.Deci, cine si de ce, e vinovat ca nu vati calificat? Hai sa va vedem!

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Mesaj privat trimis de smardoiul forumului

Continut indecent - modificat de Crapmania.ro

Ai atins un punct sensibil cand ai pomenit de parintii mei,care sunt ambii morti.

ITI DAU CUVANTUL DE ONOARE IN FATA TUTUROR MEMBRILOR ACESTUI FORUM CA IN MOMENTUL CAND NE VOM INTANLII SI CREDE-MA CA NE VOM INTINLII TE SPULBER,O SA-TI ARAT EU CE INSEAMNA SA AI GURA MARE IN SPATELE TASTATURII SMECHER DE DOI BANI CARE TE FRECAU ALTII IN popou!

ionut23

Mesaj de ionut23 »

Cand am intrat pe Crapmania am sperat sa aflu mai multe despre pescuit numai ca am ramas profund dezamagit de ceia ce vad unii dintre voi ziceau ca pescuitul a plecat de la voi Bucurestenii numai ca se pare ca a plecat de tot atata mojicie si panarama nu am mai vazut nicaieri credeam ca pescuitul e un sport dar... scuze chiar am crezut ca pot invata ceva de la voi :(

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”