Adi.V scrie: ↑Mie Ian 19, 2022 19:53
niu scrie: ↑Mie Ian 19, 2022 14:11
Adi.V scrie: ↑Mar Ian 18, 2022 20:07
Am vorbit ieri la telefon la magazinul Dan Mitranescu si in proportie de 90% imi iau tazura 3k. NU stiu daca merita diferenta de 50 ron intre tazura class normala si cea 3k dar imi place cum arata abtipildul de pe 3k (glumesc, stiu ca este foaie de carbon peste ). Un rol major il are si suportul si garatia oferita de Dl. Mitranescu, ma rog, de brand si de doamna care raspunde la telefon si surprinzator stie destul de multe despre pescuit si mai ales de produsele comercializate. A fost mereu de mare ajutor. De la simple accesorii si momitoare pana la rodpod si cadita.
Salutare,
Doamna care raspunde la telefon ne cam bate pe toti la tot ce inseamna detalii tehnice legat de majoritatea produsele de pescuit!!!
Sunt super betele, le-am luat si eu anul trecut si nu regret!
Si nu sunt extrem de rigide ? Simti ciortanii de 2-3 kg ? Am rugat un prieten sa mearga astazi sa puna mana pe ele si mi-a spus ca sunt greutze si foarte rigide, sunt foarte bune pentru casting dar pentru pescuit cica ar fi foarte rigide... Ce parere ai ? Cum se simt ciortanii ?
Salutare,
Nu le simt nicidecum rigide, precedentele erau MTX12 care erau semnificativ mai grele si astea destul de rigide, uneori daca nu eram atent sa le incarc cum trebuie nu reuseam sa lansez unde vroiam.
La Tazura se simte diferenta in minus la greutate a lansetei si in plus au o revenire foarte buna, nu te chinui cu momitorul.
Pe mine ma interesat sa pot pescui facil cu momitoare la distanta la care am nevoie,
Legat de simtitul pestilor, nu stiu cum percepe fiecare pestii
Mie unul mi se pare ca ciortanii de 2-3kg fac mai rau in drill si nu ai cum sa nu-i simti, in comparatie de unul sarit de 8kg
Uneori te chinuie mai mult un ciortan decat un crap mai batran, parerea mea
Si daca mai ai nevoie sa mai tragi si de el din agatatura eu zic ca ajuta rigiditatea de care spui
Astea sunt doar parerile si ideile mele, nu trebuie sa fie valabile pt toata lumea.
Spor!