Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
N-auzi ca acolo e VIP si ai tratament mai aparte? Primesti chiar si apa mai adanca.cristialex scrie: ↑Mie Feb 23, 2022 21:25Din regulament reiese că numai pescarul are obligații ! Plătești pentru obligații. Peștele ...sinceri să fim, s a rărit,din peste 20 de partide în 2021, sa zic că 2 partide au fost satisfăcătoare,restul gherla, și asta pe renumitele pontoane vip. Nu mai zic de șoferul veșnic nervos, posesor de Land Cruiser ,alias patronul care o arde in raliuri pe baltă ,și te lasă într un nor de praf ,fie că ești la masă,nu contează. In 2022 renunț la acest lac și mă voi reorienta către alte incinte unde ești tratat corect . Toate cele bune .
IMI CER SCUZE, DAR ESTI VARZA MINCINOASA !!!.ecs scrie: ↑Mar Mar 08, 2022 9:21N-auzi ca acolo e VIP si ai tratament mai aparte? Primesti chiar si apa mai adanca.cristialex scrie: ↑Mie Feb 23, 2022 21:25Din regulament reiese că numai pescarul are obligații ! Plătești pentru obligații. Peștele ...sinceri să fim, s a rărit,din peste 20 de partide în 2021, sa zic că 2 partide au fost satisfăcătoare,restul gherla, și asta pe renumitele pontoane vip. Nu mai zic de șoferul veșnic nervos, posesor de Land Cruiser ,alias patronul care o arde in raliuri pe baltă ,și te lasă într un nor de praf ,fie că ești la masă,nu contează. In 2022 renunț la acest lac și mă voi reorienta către alte incinte unde ești tratat corect . Toate cele bune .
Norocul nostru ca in ultimii ani au tot aparut lacuri CIVILIZATE cu peste mare jurul capitalei.