Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Parerea mea, ramai la promovarea produselor tale, ca te pricepi si lasa ,,putinismele'' pentru alti.Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Feb 27, 2022 21:10... stai asa, ca ne da si cu arme nucleare, ca in aprilie sa stam in casa pentru a nu ne iradia.
In toamna, valul doi de radiatii ....
Parerile mele nu prea au directii personale, adica pastreaza o decenta.danicos scrie: ↑Lun Feb 28, 2022 7:31Parerea mea, ramai la promovarea produselor tale, ca te pricepi si lasa ,,putinismele'' pentru alti.Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Feb 27, 2022 21:10... stai asa, ca ne da si cu arme nucleare, ca in aprilie sa stam in casa pentru a nu ne iradia.
In toamna, valul doi de radiatii ....
Au sters clipul.Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Feb 27, 2022 20:45https://www.facebook.com/vali.kent.1/po ... 8889771437
Prima parte este importanta. ( partea legata de Romania este doar o presupunere )
..................................
Daca-l tii minte de la topicul despre covid ar trebui sa stii ca nici nu s-a incalzit.
De cand te-a tavalit Vladut, mi s-a rupt sufletul ca relatia noastra nu o sa mai fie la fel, dar de cand am aflat ca pana si Razvan U si-a facut mendrele cu tine, sa stii ca a disparut si ultimul strop de sentiment.
Da, pe tv pare ca pomii sunt cu coroana si unii chiar verzi.eugen dragnea scrie: ↑Mar Mar 01, 2022 1:21Este o nuanta generală de verde a zonei pentru ca asa apare pe lentila de filmare...sau poate te referi la arbori ce par infrunziti care sunt de fapt conifere.
Dar oricum la cum înaintează convoiul până maine seară sunt istorie...