Războiul ne bate la "ușă"

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Războiul ne bate la "ușă"

Mesaj de Dan Mitranescu »

https://www.facebook.com/vali.kent.1/po ... 8889771437
Prima parte este importanta. ( partea legata de Romania este doar o presupunere )

Asa, ca fapt divers, legat de mafia care conducea planeta in 2019 si cu care guvernele lumii lupta de doi ani.
Simple coincidente.

Si noi ne certam ca disperatii pe masca, pe vaccinuri, uitam in secunda doi ca ne-am certat ca disperatii, sarim de la una la alta inghitind fara sa comentam tot ce ne-a fost servit, credem in continuare tot ce ni se serveste pe tv, ... sincer, chiar meritam sa fim condusi asa.

Dan Mitranescu
Veteran

... stai asa, ca ne da si cu arme nucleare, ca in aprilie sa stam in casa pentru a nu ne iradia.
In toamna, valul doi de radiatii ....

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

Dan Mitranescu scrie:
Dum Feb 27, 2022 21:10
... stai asa, ca ne da si cu arme nucleare, ca in aprilie sa stam in casa pentru a nu ne iradia.
Parerea mea, ramai la promovarea produselor tale, ca te pricepi si lasa ,,putinismele'' pentru alti.

Dan Mitranescu
Veteran

danicos scrie:
Lun Feb 28, 2022 7:31
Dan Mitranescu scrie:
Dum Feb 27, 2022 21:10
Parerea mea, ramai la promovarea produselor tale, ca te pricepi si lasa ,,putinismele'' pentru alti.
Parerile mele nu prea au directii personale, adica pastreaza o decenta.

Dan Mitranescu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:
Dum Feb 27, 2022 20:45
https://www.facebook.com/vali.kent.1/po ... 8889771437
Prima parte este importanta. ( partea legata de Romania este doar o presupunere )
..................................
Au sters clipul.
Era vorba despre faptul ca datoriile Ucrainei au fost cumparate de familia Rothschild in anul 2017, iar tara era condusa pe masura. Era ca un fel de cuib al "democratiei" cu actiuni directe in Rusia, sa ii faca si pe ei liberi si democrati, pentru ca in democratie poti sa corupi si poti sa manevrezi baietii cu libera exprimare in gura. ( cum a fost si la noi )
Evenimentele se incadreaza in teoria pe care o sustin de doi ani. Asta am vrut sa spun.
Este o teorie materializata pana acum. Poate este valabila si pentru acest "razboi".

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

danicos scrie:
Lun Feb 28, 2022 7:31
Daca-l tii minte de la topicul despre covid ar trebui sa stii ca nici nu s-a incalzit.
Iti fac un rezumat: covid=pneumonie cel mult, razboiul e o facatura. Haur, frate.

P.S. cumparati tzațura :)

The end.

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Lun Feb 28, 2022 19:30

Daca-l tii minte de la topicul despre covid ar trebui sa stii ca nici nu s-a incalzit.
Iti fac un rezumat: covid=pneumonie cel mult, razboiul e o facatura. Haur, frate.

P.S. cumparati tzațura :)

The end.
De cand te-a tavalit Vladut, mi s-a rupt sufletul ca relatia noastra nu o sa mai fie la fel, dar de cand am aflat ca pana si Razvan U si-a facut mendrele cu tine, sa stii ca a disparut si ultimul strop de sentiment.

Am crezut ca ai murit odata cu brand-ul pe care il pupai, dar vad ca mai misti. :)
De dragul vremurilor trecute nu pot sa te las incult ( din punct de vedere medical ), chiar daca ai avut timp doi ani sa inveti.
Covid nu este egal pneumonie. Covid este o boala din care poti sa faci pneumonie.
Inainte ii spunea viroza pulmonara.
Nu se murea de viroza pulmonara, cum nu s-a murit nici de Covid.
Se moare de pneumonie. Si asta a fost principala mangleala a celor doi ani de chin pe care i-am uitat in 3 zile.

Hai sa lasam topicul asa cum este, lasa scormonelile, nu ma mai provoca. Nu mai simt nimic pentru tine!!!

p.s. .... cumparati ... Tutigura! :)

Dan Mitranescu
Veteran

Sa revenim la subiect.
Oare de ce in pozele din satelit prezentate pe tv, cu sirul acela de tancuri, pomii sunt verzi?

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Este o nuanta generală de verde a zonei pentru ca asa apare pe lentila de filmare...sau poate te referi la arbori ce par infrunziti care sunt de fapt conifere.
Dar oricum la cum înaintează convoiul până maine seară sunt istorie...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dan Mitranescu
Veteran

eugen dragnea scrie:
Mar Mar 01, 2022 1:21
Este o nuanta generală de verde a zonei pentru ca asa apare pe lentila de filmare...sau poate te referi la arbori ce par infrunziti care sunt de fapt conifere.
Dar oricum la cum înaintează convoiul până maine seară sunt istorie...
Da, pe tv pare ca pomii sunt cu coroana si unii chiar verzi.
Mi-a spus un prieten pe fb ca este "foto conversie. Din satelit pozele vin in cromatica rosiatica".

In mod normal trebuia sa fie teren arabil Kievul din prima zi. Se joaca alte carti, parerea mea.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”