Calificari 2005

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

Iertati-l atunci si pe Cipica.Creati precedentul.
La anul, tot asha, in functie de situatie, comisia o sa invoce ca argument o faza de semi-pionerat prin care trecem in acest an sau se va invoca precedentul?
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

si cipica a primit tot avertisment, am uitat sa-ti spun!

dang

Mesaj de dang »

Domnilor,

Imi exprim o parere personala fara a incerca sa fiu partinitor cu nimeni!
Din cate stiu eu vorbim aici de pescuit ca si sport si nu ca de ceva trecator.
In orice sport exista niste reguli sticte atat in ceea ce priveste echipamentul, tehnica de joc, abaterile, etc. In alte cuvinte un REGULAMENT STRICT. In general acest regulament sufera modificari foarte mici de-a lungul timpului si tocmai respectarea lui duce la perfomante.

Am observat ca foarte multi fac referire la fotbal. As propune sa analizati putin acest sport.

Selectia echipelor nationale in acest sport se face la fel in toate tarile: cei mai buni 11 jucatori din echipele de club.
Mentionez ca pentru crap o echipa standard este formata din 2 pescari.
NICI MACAR ODATA in acest sport nu a fost aleasa o echipa de club pentru a reprezenta Romania la un campionat mondial.

Spre deosebire de un campionat mondial la fotbal, la CM la crap participa trei echipe (trei sectoare diferite) reprezentative pentru o tara.

In fotbal, selectia nu este facuta niciodata la un singur meci, ci este un proces de durata pentru a se evita astfel norocul unei zile bune.
Cred ca la fel ar trebui si pentru pescuit.

Problema cu inchegare echipei este nula. Aici este rolul antrenorului de a-si consolida echipa.

Si daca vreti similitudinile pot continua la nesfarsit.

RUGAMINTEA MEA ESTE SA ANALIZATI ORICE SPORT VRETI VOI SI SA-MI DATI EXEMPLU DE UNUL IN CARE NU SE RESPECTA UN REGULAMENT STRICT!!!

Si ca sa concluzionez, pentru concursuri de crap avem:
- echipament: 4 lansete, anumite tipuri de monturi aceptate, saci, juvelnic, cobra, racheta, saltea de primire, etc.
- tehnica: un anumit mod de nadire si momire, numai anumite nade si momeli acceptate
- durata: in general 3 zile de competitie (fara pregatiri)
- ECHIPE DE CATE 2 PESCARI PE UN LOC

NU VAD DE CE NU S-AR RESPECTA SI UN CRITERIU DE SELECTIE CARE A DAT REZULTATE SI CARE ESTE FOLOSIT SI IN ALTE TARI!

Cu respect,

Dan Giugulea

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cei care nu administreaza afaceri proprii pot avea si alt gen de probleme.In cazul unei echipe formate din 6 persoane, toate din categoria mentionata mai inainte, aparitia unei prioritati de ultim moment la serviciu va afecta participarea celorlalte 5 persoane.In echipe de 2 atat incidenta cat si efectul unui astfel de eveniment este mult mai redus.
The second best is the first loser!

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

In ziua de azi este greu sa gasesti un coechipier stabil, mai ales 6. Asta este realitatea.... Dar din moment ce s-a luat o decizie in mod democratic nu vad care este problema.
Pe de alta parte nu mi se par corecte si nici justificate aluziile care se aduc, in mod tendentios as putea spune, la dresa Comisiei sau acelor care prefera varianta aleasa. Daca intr-adevar cunoasteti detalii "incendiare" de ce nu aveti curajul sa le expuneti. Pana cand acest lucru nu va avea loc discutiile pe marginea alegerii sunt irelevante si daunatoare.
Fire intinse!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@ Daniel Costache

Iti garantez ca nu s-a intimplat nimic incendiar in cadrul comisie.
Dupa o dezbatere la baioneta, care a durat aproximativ 5 ore, s-a decis.
Asta a fost.

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Daca s-a intamplat sau nu ceva nici macar nu are importanta atata timp cat cel care reclama ceva nu o face in cel mai frust mod.
Fire intinse!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daniel, mai lasa-ma saptamana asta si apoi vei afla la ce ma refer ! E groasa rau, dar mai am nevoie de niste lucruri ca sa pot demonstra !
Maestre :oops: :oops: ! Zi adevarul despre vot !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”