[quote="Bogdan Caba"]CA intampinare la ce spuneti dvs iata si numele celor care au furat peste anul asta:1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis)

,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.
3.Bibanu Florin+Mugurel Italianul(aseara au dosit 3 crapi in portbagaj si 1 sub roata,au un mercedes clasa C nr:DB-06-YDM.
In total sunt vreo 9 prinsi dar de azi o sa le scriu la toti nr de la masini si o sa le pun si fotografiile celor care vor mai incerca sa fure peste.
Tin sa multumesc pe aceasta cale pescarilor care mi-au adus la cunostinta despre aceste fapte ,cat si paznicilor mei care au fost vigilenti.
4.Piulita Florin -Dacia 1300 alba cu nr de DB,a vrut sa fuga cu 2 crapi de 5 kg.
5.Gheorghe Cotoi prins cu 2 juvelnice ,intr-unul avea peste 15 ciortani(500-3 kg),unul langa mal ,celalalt mai in adancul apei.
6.Walter Ion-DB-06-WOL,seat rosu,a vrut sa doseasca 2 crapi de 6,5kg si unul de 8,5 kg.
7.Stanciu Catalin+Stanciu Ciprian ,opel vectra verde cu nr DB-56-DRA ,au vrut sa fure peste 30 kg de crap ,printre care si vreo 15 kg de puiet sub Kg.
8.Motoroiu Bogdan DB-05-NJC si DB-04-BFN.
9.Paul Rosoiu,Brasoveanu OVIDIU,Teodor Andries DB-07-NDL.
10.Dragan Marius Albert B-67-KGA (logan alb papuc).
11.Preda Radu DB-22-KLU (Ford Focus Alb).
12.Constantinescu Florentin B -098974 (Dubitza alba VW).
13.Vasile Ion DB-06-ULY Dacie Rosie.