PESCARI CARE FURA !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI CARE FURA !

Mesaj de Dan Marinita »

Dan Marinita scrie:
Dan Marinita scrie:
Dan Marinita scrie:In continuare va prezentam si poze cu pescari care fura.

Acesti doi pescari au furat ciortanica sub 1kg cantitatea aprox 7kg vrind sa fuga.Au fost prinsi datorita sistemului video instalat pe balta.
Alti hoti
Fişiere ataşate
alt hot.jpg
alt hot.jpg (5.95 KiB) Vizualizat de 1967 ori
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

bogkba

Mesaj de bogkba »

[quote="Bogdan Caba"]CA intampinare la ce spuneti dvs iata si numele celor care au furat peste anul asta:1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis) :-D ,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.
3.Bibanu Florin+Mugurel Italianul(aseara au dosit 3 crapi in portbagaj si 1 sub roata,au un mercedes clasa C nr:DB-06-YDM.
In total sunt vreo 9 prinsi dar de azi o sa le scriu la toti nr de la masini si o sa le pun si fotografiile celor care vor mai incerca sa fure peste.
Tin sa multumesc pe aceasta cale pescarilor care mi-au adus la cunostinta despre aceste fapte ,cat si paznicilor mei care au fost vigilenti.

4.Piulita Florin -Dacia 1300 alba cu nr de DB,a vrut sa fuga cu 2 crapi de 5 kg.
5.Gheorghe Cotoi prins cu 2 juvelnice ,intr-unul avea peste 15 ciortani(500-3 kg),unul langa mal ,celalalt mai in adancul apei.
6.Walter Ion-DB-06-WOL,seat rosu,a vrut sa doseasca 2 crapi de 6,5kg si unul de 8,5 kg.
7.Stanciu Catalin+Stanciu Ciprian ,opel vectra verde cu nr DB-56-DRA ,au vrut sa fure peste 30 kg de crap ,printre care si vreo 15 kg de puiet sub Kg.
8.Motoroiu Bogdan DB-05-NJC si DB-04-BFN.
9.Paul Rosoiu,Brasoveanu OVIDIU,Teodor Andries DB-07-NDL.
10.Dragan Marius Albert B-67-KGA (logan alb papuc).
11.Preda Radu DB-22-KLU (Ford Focus Alb).
12.Constantinescu Florentin B -098974 (Dubitza alba VW).
13.Vasile Ion DB-06-ULY Dacie Rosie.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

PESCARII SURPRINSI FURAND PESTE :

1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis) ,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.
3.Bibanu Florin+Mugurel Italianul(aseara au dosit 3 crapi in portbagaj si 1 sub roata,au un mercedes clasa C nr:DB-06-YDM.
4.Piulita Florin -Dacia 1300 alba cu nr de DB,a vrut sa fuga cu 2 crapi de 5 kg.
5.Gheorghe Cotoi prins cu 2 juvelnice ,intr-unul avea peste 15 ciortani(500-3 kg),unul langa mal ,celalalt mai in adancul apei.
6.Walter Ion-DB-06-WOL,seat rosu,a vrut sa doseasca 2 crapi de 6,5kg si unul de 8,5 kg.
7.Stanciu Catalin+Stanciu Ciprian ,opel vectra verde cu nr DB-56-DRA ,au vrut sa fure peste 30 kg de crap ,printre care si vreo 15 kg de puiet sub Kg.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipibm

Mesaj de cipibm »

De ce ii lasati cu masina pe balta?
Eu de exemplu pescuiesc mai nou pe un lac in Ungaria unde toata lumea lasa masina in parcare pazita si pescarii sant dusi pe lac (pe locul pe care si-l aleg),cu un mic tractoras cu remorca.
Avantaje:
pescarii scapa de riscul impotmolirii pe timp ploios
se evita "blocajele" din zonele cu drum mai ingust
nu iti f..i masina personala pe toate gropile
etc
avantaj pescar

cand pleci de pe balta esti ajutat cu "atentie" la incarcatul bagajelor in remorcuta,la fel si la descarcat in dreptul porbagajului tau.
avantaj administratie lac :)

ps
cu toate masurile de siguranta,totusi,la cativa romanasi au fost gasite "pachetele"de fileuri luate ca si suvenir in husele de la bete in geanta cu haine etc.(intradevar au fost cazuri izolate)

alin_f

Mesaj de alin_f »

Romanu tot tigan rămâne, pana când nu ciordeste nu e linistit! La puşcărie cu iei, sa se înveţe si alţi minte

Martin

Mesaj de Martin »

Vladut Mateianu scrie:PESCARII SURPRINSI FURAND PESTE :

1.Moga Andrei(a fugit cu 3 crapi in portbagaj pana sa ajung eu la el,au ramas colegii care au recunoscut fapta),avea un opel corsa verde.
2.Dumitru Dragos(peste dosit la butelia de gaz,avea portbagajul deschis) ,are o dacie albastra nr:DB-02-DOY.

Constat că marea majoritate au număr de Dâmboviţa.

vlad.oproiu

Mesaj de vlad.oproiu »

pentru ca lacul e in DB, am mai zis

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Se fura in Dambovita deoarece acolo se prinde PRO TV cu purici !! :))

nicolau ionut

Mesaj de nicolau ionut »

gaby_po23 scrie:Se fura in Dambovita deoarece acolo se prinde PRO TV cu purici !! :))
Cred ca problema este pusa tendentios si orice padure are uscaturiile ei. Nu vreau sa dau nume de pescari din B sau PH care acum mor cu C&R de gat si care au plecat din lacul 5 Ilfoveni (tot DB) cu peste de se rupeau amortizoarele la masini.
Asa ca baieti hai sa ne insusim fiecare hotii nostri.
Apropo, nu cred ca este pescar de crap care la inceputurile fiecaruia cu ani in urama atunci cand pescuitul in sistem C&R nu exista sa nu fi plecat cu sacul de peste acasa.

Sa auzim numai de bine.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

nicolau ionut scrie:
gaby_po23 scrie:Se fura in Dambovita deoarece acolo se prinde PRO TV cu purici !! :))
Cred ca problema este pusa tendentios si orice padure are uscaturiile ei. Nu vreau sa dau nume de pescari din B sau PH care acum mor cu C&R de gat si care au plecat din lacul 5 Ilfoveni (tot DB) cu peste de se rupeau amortizoarele la masini.
Asa ca baieti hai sa ne insusim fiecare hotii nostri.
Apropo, nu cred ca este pescar de crap care la inceputurile fiecaruia cu ani in urama atunci cand pescuitul in sistem C&R nu exista sa nu fi plecat cu sacul de peste acasa.

Sa auzim numai de bine.
Cine se scuza se si acuza. De ce e tendentioasa expunerea domnu` meu. Faptu` e fapt si daca l-au etalat inseamna ca au reusit sa-i prinda. Tendentios e ca Dumneata ai invatat niste cuvinte pe care le folosesti ca sa epatezi. La cati or fi plecat fara sa-i prinda? si nu numai pe balta asta. Peste tot se intampla asa si de aceea nu poti beneficia de servicii de calitate nici din partea patronilor carora li se mai si ia. Nu numai noi avem dreptul!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”