intra la mts pe anuarul sportiv si vezi cati sunt sau erau inregistrati,acolo se vede adevarul,de povesti e plina lumea

Moderator: gor965
https://ajcps-cs.com/.../extras-din-anuarul-sportului.../...
Bai nene, anul trecut federatia a prostit o gramada de creduli si a emis legitimatii de pescar sportiv unora care nu stiau sa lege un carlig. O gramajoara de sacosari, carora federatia prin cluburile sale le-au promis acces liber la pescuit pe orice apa naturala, au devenit peste noapte fruncea pescuitului de competitie din Romania. Ma scuteste-ne cu minunile federatiei ca de 11 ani de zile ne-am lamurit cu cine si cum defileaza Popescu.
I-auzi ce veste buna. De mult e asa? Cum s-a intamat minunea? De ce informatiile astea, despre CN-ul de mondial nu-s promovate unde se da ora exacta in pescuit?
Ca aveti voi ceva impotriva lui Popescu este treaba voastra,dar federatia nu este a lui Popescu sau a altcuiva,orice pescar de competitie se poate legitima ca sportiv si sa participe in campionatul national in fruntea comisiilor pe ramuri din pescuitul sportiv sau numit oameni competenti care stiu cu ce se papa o competitie,frps are obligatia de a promova performanta,este timpul ca pescarii de performanta sa fie recunoscuti frps anul asta pleaca din punctul zero ca organizare competitionala,ce a fost a fost,nu v-ati saturat de meciuri neconstructive?gor965 scrie: ↑Dum Iun 19, 2022 10:20Bai nene, anul trecut federatia a prostit o gramada de creduli si a emis legitimatii de pescar sportiv unora care nu stiau sa lege un carlig. O gramajoara de sacosari, carora federatia prin cluburile sale le-au promis acces liber la pescuit pe orice apa naturala, au devenit peste noapte fruncea pescuitului de competitie din Romania. Ma scuteste-ne cu minunile federatiei ca de 11 ani de zile ne-am lamurit cu cine si cum defileaza Popescu.![]()
Nu stiu sa-ti raspund exact de ce nu sunt informatii pe aici. Probabil participantii (ori organizatorul) au preferat un eveniment mai putin mediatizat. Daca nu ai nevoie de sponsori, ori vrei sa fi mai putin expus, faci totul in cadru restrans. Din cate stiu, exista un grup de Whatsapp unde s-a discutat tot ce tine de CN-ul asta privat. Iformatii despre desfasurarea celor 2 manse de calificare eu am vazut pe Facebook, in general ca trimiteri catre un sit si un canal de Youtube privat.Albert scrie: ↑Dum Iun 19, 2022 10:46I-auzi ce veste buna. De mult e asa? Cum s-a intamat minunea? De ce informatiile astea, despre CN-ul de mondial nu-s promovate unde se da ora exacta in pescuit?
De fapt, unde pot citi chibitii informatii pertinente despre acest subiect? Ca uite, e iulie si e mai rau ca pe vremea lui Orhei aici pe forum.
Domne', m-ai facut curios!
Toate la vremea lor,vor fi surprize surprizegor965 scrie: ↑Dum Iun 19, 2022 14:06Domne', m-ai facut curios!
Abia astept sa vad cate loturi are federatia la CN-ul sau de pescuit la crap?...mai ales ca in programul publicat pe sit, CN-ul are doua semifinale, iar ce-a de-a doua se presupune ca trebuie sa se desfasoare intre 22-25 Septembrie, pe lacul Ianis, iar din cate stiu eu la data aia, pe locatia respectiva, are loc finala CRI 2022!![]()
Saptamana viitoare,presedintele comisiei de crap va iesi cu un comunicat cu absolut tot ce tine de campionatul national de crap!!!misu67 scrie: ↑Dum Iun 19, 2022 14:35Toate la vremea lor,vor fi surprize surprizegor965 scrie: ↑Dum Iun 19, 2022 14:06Domne', m-ai facut curios!
Abia astept sa vad cate loturi are federatia la CN-ul sau de pescuit la crap?...mai ales ca in programul publicat pe sit, CN-ul are doua semifinale, iar ce-a de-a doua se presupune ca trebuie sa se desfasoare intre 22-25 Septembrie, pe lacul Ianis, iar din cate stiu eu la data aia, pe locatia respectiva, are loc finala CRI 2022!![]()
![]()
![]()
![]()