u mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????[/quote]
ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare [/quote]
Inseamna ca nu toti organizatorii au fost anuntati de accesul liber al spectatorilor.Pacat.................[/quote]
@ Vladut
Refuz sa cred un asemenea zvon Nicu este un pescar valoros a dovedit asta la Senior Trophy
si nu numai dar pentru ca astfel de polemici si suspiciuni sa nu mai apara pe viitor propun ca
de la anu in finala sa se califice doar primele 2 echipe din penultima mansa eventual fara nici
o zestre de puncte iar cel mai bun sa castige. In felul acesta fiecare echipa ar avea un capat de balta
Handicapul de 3 puncte cu care Soimul a intrat in finala i-a dezavantajat clar o pot confirma si ei cred.
O stire de ultima ora in sectorul A echipa Carping a depasit o tona.
Sincere felicitari d-lui Petcu pentru munca depusa an de an iata ca,
culege si roadele un vis implinit depasirea pragului de o tona de peste
prins la un concurs oficial de 72 de ore.
Jos palaria nea Victore pentru minunata balta pe care o patronati.
felicitari carping ptr reusita.......cu siguranta moara vlasiei 2 e cea mai buna balta de crap din romania.....felicitari administratorului ptr ceea ce face acolo
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET www.snz.ro