Se da rosu pentru al doilea galben primit pentru aceeasi abatere...petcuvicto scrie:Sandu Gabi mai are un cartonas galben si asta ar duce la cartonasul rosu!!!!!

Moderator: gor965
Se da rosu pentru al doilea galben primit pentru aceeasi abatere...petcuvicto scrie:Sandu Gabi mai are un cartonas galben si asta ar duce la cartonasul rosu!!!!!
Gresit !barbumarius scrie:In regulament nu este specificata o sanctiune pt. asa ceva.
NU e Vali asa...pai ce facem, luam 12-15 avertismente incalcand toate articolele prevazute la cartonas galben si ne vedem de pescuit ca n-am calcat de 2 ori pe acelasi bec ?!Vali Vesa scrie:Se da rosu pentru al doilea galben primit pentru aceeasi abatere...petcuvicto scrie:Sandu Gabi mai are un cartonas galben si asta ar duce la cartonasul rosu!!!!!
ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformareedibss scrie:u mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????
Asta e corect ,ptr. ca a fost canicula si multi aveau vestele legate la brau ...sau prin buzunareVali Vesa scrie:Pai mai gasiti o groaza fara vesta in filmarile PVTV. Hai sa ne c***m pe noi...