FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Vali Vesa »

petcuvicto scrie:Sandu Gabi mai are un cartonas galben si asta ar duce la cartonasul rosu!!!!!
Se da rosu pentru al doilea galben primit pentru aceeasi abatere...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

barbumarius scrie:In regulament nu este specificata o sanctiune pt. asa ceva.
Gresit !
Pct. 16
16. .................... Imediat cum ajunge la locul competitiei echipa trebuie sa imbrace vestele...............................
Sanvtiuni:
74. Sanctiunile sunt urmatoarele:
a) Avertisment (cartonas galben) pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca Planet vor fi sanctionati(suspendati) ptr aceasta fapta, se va face cea mai mare nedreptate din lumea pescuitului si nu am de gand sa stau cu mainile-n san si sa asist la aceasta posibila magarie.... :twisted: Rog si alte cluburi APCR sa ia masuri !

@ restul

Daca s-a ''hotarat'' eliminarea celor de la Planet (care momentan sunt pe locul 1 !!!) nu se va tine cont de regulamente sau hotarari...... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vali Vesa scrie:
petcuvicto scrie:Sandu Gabi mai are un cartonas galben si asta ar duce la cartonasul rosu!!!!!
Se da rosu pentru al doilea galben primit pentru aceeasi abatere...
NU e Vali asa...pai ce facem, luam 12-15 avertismente incalcand toate articolele prevazute la cartonas galben si ne vedem de pescuit ca n-am calcat de 2 ori pe acelasi bec ?!
Se da rosu dupa 2 galbene !
E trecut acolo ca:
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru incalcarea articolelor 23; 25; 26; 27; 30; 31; 32; 33; 34; 35; 36; 37; 38; 39; 42; 43; 44; 45; 46; 47; 48; 49; 51; 52; si dupa al doilea avertisment pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
George Iorga
Imagine

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

edibss scrie:u mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????
ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink: [/quote]

Inseamna ca nu toti organizatorii au fost anuntati de accesul liber al spectatorilor.Pacat.................[/quote]

bine ca ai fost tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Daca nu stii despre ce este vorba de ce te bagi in aiurea in seama?Eu am relatat ce mi s-a intamplat cand am vrut sa merg pe balta..........dar oricum nu mai are importanta acum.

Super finala.Departajare la kg.Fir intins si sa castige cei mai buni.Indiferent care vor sunt aceia,ei ne vor reprezenta in Anglia.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vali Vesa scrie:Pai mai gasiti o groaza fara vesta in filmarile PVTV. Hai sa ne c***m pe noi... :oops:
Asta e corect ,ptr. ca a fost canicula si multi aveau vestele legate la brau ...sau prin buzunare :D ...ori daca alora nu le-au fost date cartonase , nici lui Gabi nu ar trebui sa-i dea !
George Iorga
Imagine

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Este rusinos sa fie eliminati ! De neconceput ! :oops: :oops: :oops:
Au avut niste rezultate de exceptie pe tot parcursul campionatului ! La campionatul mondial nu pescuieste o vesta ! :evil:
It's more than passion!

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@George

Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.

PS. in filmari se vad multi fara veste si se mai vad si unii care nu uda salteaua inainte de a pune pestii pe ea(tot avertisment).

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Cine a facut contestatia?

Sa se verifice pe casete cine nu a purtat vesta si daca a fost toti nu mai pleca nici unul in Anglia,pleca Senior......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Terminati draq cu caterincile aste si lasati oameni sa termine finala.

Felicitari Victorasi pt potetialul balti si pt organizare care am auzit ca a fost intr-un stil mare si propriu.
Felicitari pt stabilirea de noi recorduri demne de guiness book.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Frumoasa demonstartie de pescuit Gabi si Sorin, felicitari!!!
Ati reusit sa detronati 1016.
In alta ordine de idei, Carpingul pana la ora 12,00 o sa fie pe locul 1 si nu o sa mai fie nici o discutie pe tema acestui subiect (vesta), care oricum nu a fost purtata de foarte multi concurenti pe durata mansei.
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”