CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de oanavictor »

dan _city_center scrie:
Costel Stanila scrie:
Precizare:

Ca sa inteleaga toata lumea foarte clar , toti banii stransi la acest eveniment intra in cont APCR (doar cupele , arbitrii , ajutoarele care fac standurile , tablite , banda marcatoare si tarusii sunt platiti).
Nici un ban nu se duce catre organizatorul CARPSHOW , care a pus locul ABSOLUT GRATUIT, pe langa cel care il va primi echipa nationala.
Mai mult, prin acest eveniment, APCR va recupera si cei 2500 euro , care lipsesc de anul trecut din cont APCR , neplatind chiria la balta mare de la HOBAIA.
CUPA ROMANIEI la crap,anul acesta s-a ocupat pe combinatie si de recuperarea banilor :D :lol: o fi reusit oare :?: :D :D :D
Costel Stanila este un om foarte serios .
El cand promite ceva ,atunci in mod sigur se tine de cuvant, nu cum a facut Pangica cand a promis audit ,recuperare etc .
In mod sigur ,maine sau cel tarziu marti cei 2500 euro recuperati vor fi constituiti asa cum este normal intr-un fond de premiere pentru cei 8 pescari care au obtinut calificarea la campionatul mondial de anul trecut .
1 Gabi Sandu
2 Ciprian Dochia
3 Gabi Tomulescu
4 Mihai Stanescu
5 Marius Barbu
6 Marius Din
7 Dan Mitranescu
8 Vasilica Baboieru Mondialu

Felicitari Costel Stanila !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Nu fiti nebuni si nu mai dati asa repede cu pietre...pana acum 2 saptamani s-au prins pesti frumosi. Am si vazut romanesti sarind intregi din apa, semn rau de altfel, dar slab de tot la carlig. Vremea dubioasa (cald rau ieri si in perioada anterioara si o presiune horror azi) cred ca a influentat rezultatul.
N-as putea baga mana-n foc despre cat ten este in balta, daca romanestii n-au cooperat, chinezul ar fi trebuit sa manance in orice conditii...nu ma pricep la animalul asta asa ca tenagiii ar putea sa-si dea cu parerea.
Comparatiile cu MV2 sau Tancabesti nu-si au rostul. Hobaia si alte carpodroame nu au nici pe departe aceeasi densitate de peste, dar asta nu le face de ocolit.
Felicitari echipei castigatoare, si in special lui Vali Dumitru, un pescar talentat care-si vede de treaba in orice conditii. Felicitari si ocupantilor locurilor 2-4 si fir intins la Carp Show. Vali ai o sarcina dificila sa coordonezi un lot foarte eterogen.
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Zambaccian scrie:Nu fiti nebuni si nu mai dati asa repede cu pietre...pana acum 2 saptamani s-au prins pesti frumosi. Am si vazut romanesti sarind intregi din apa, semn rau de altfel, dar slab de tot la carlig. Vremea dubioasa (cald rau ieri si in perioada anterioara si o presiune horror azi) cred ca a influentat rezultatul.
N-as putea baga mana-n foc despre cat ten este in balta, daca romanestii n-au cooperat, chinezul ar fi trebuit sa manance in orice conditii...nu ma pricep la animalul asta asa ca tenagiii ar putea sa-si dea cu parerea.
Comparatiile cu MV2 sau Tancabesti nu-si au rostul. Hobaia si alte carpodroame nu au nici pe departe aceeasi densitate de peste, dar asta nu le face de ocolit.
Felicitari echipei castigatoare, si in special lui Vali Dumitru, un pescar talentat care-si vede de treaba in orice conditii. Felicitari si ocupantilor locurilor 2-4 si fir intins la Carp Show. Vali ai o sarcina dificila sa coordonezi un lot foarte eterogen.
Acum sunt la Metro si la MegaImage in galantare...parol.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stie cineva clasamentul final ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marian222

Mesaj de marian222 »

Zambaccian scrie:Nu fiti nebuni si nu mai dati asa repede cu pietre...pana acum 2 saptamani s-au prins pesti frumosi. Am si vazut romanesti sarind intregi din apa, semn rau de altfel, dar slab de tot la carlig. Vremea dubioasa (cald rau ieri si in perioada anterioara si o presiune horror azi) cred ca a influentat rezultatul.
MV2 are si peste mult si tarife normale. Hobaia nu are nici peste si are si taxa de Tancabesti. Poate de aceea au considerat "pescarii" ca pestii trebuiesc retinuti. :oops:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

marian222 scrie:
MV2 are si peste mult si tarife normale. Hobaia nu are nici peste si are si taxa de Tancabesti. Poate de aceea au considerat "pescarii" ca pestii trebuiesc retinuti. :oops:
:lol: :lol:
Numai la mine la bloc am vazut vara asta trei crapi de peste 15 kg adusi de la Hobaia. :mrgreen:
O sa caut si poza facuta cu mobilul cu unul dintre ei care era sarit de 20 kg.
Nu prea ne place cu militia in spinare, dar se pare ca numai asa se face treaba...

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

CLASAMENT FINAL:

Captura: STAND 30 - MIRCEA SAMOILESCU - 8,35 KG.
Fişiere ataşate
Untitled CR.jpg
Untitled CR.jpg (99.46 KiB) Vizualizat de 1181 ori
Untitled 1 CR.jpg
Untitled 1 CR.jpg (96.14 KiB) Vizualizat de 1181 ori
Costel Stanila
A.P.C.R.

victoras h

Mesaj de victoras h »

Felicitari Vali..nu ti-ai iesit din mana :)...felicitari george...

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Felicitari concurentilor, felicitari castigatorilor, in special echipei Vali Dumitru - George Bratianu. Am inteles ca Vali va fi si capitanul echipei la Carpshow, il felicit si ii urez fir intins.

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

Cred ca e cea mai mare bataie de joc pe care APCR a comis-o asupra participantilor care s-au pregatit serios si au tras sperante ca vor ajunge sa prinda pesti multi si frumosi cum se prindeau o data la Hobaia, hehe...
Asta este cantitate de locul 1 la un concurs care se voia " Cupa Romaniei" ? Asta e captura de Hobaia?
Cel putin eu si colegul meu dupa 37 de ore am reusit sa ne spalam onoarea cu un pestiuc de 5,68, dar cat am muncit ca sa nu ne facem de cacao? Am intrat direct pe locul 18 ca hiturile in bilboard. Am zis sa nu plecam sa fim fair play pana la capat si am stat sa-i aplaudam pe cei care s-au chinuit ca si noi. Asta este, eu unul nu voi mai participa la concursuri organizate de APCR. De fapt ce zic eu ? Normal suna : a....PCR. Am mai spus-o, dar nu m-am invatat minte.
Cristian Bebesel

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”