CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari castigatorilor in special echipei de pe locul III de la HOOK FISHING CLUB.
Sa nu uitati, competitia leaga prietenii intre oamenii care au participat la desfasurarea acesteia.
Sa auzim de bine. :D :D
Balta Puiesti

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Felicitari castigatorilor.
Asa cum a spus si Doru_Croc ne-am distrat de mama focului cu Coco si cu ceilalti participanti de pe standurile 1-10.
Sa ne vedem sanatosi la un nou concurs.
stefan avram

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Zambaccian scrie: Felicitari echipei castigatoare, si in special lui Vali Dumitru, un pescar talentat care-si vede de treaba in orice conditii. Felicitari si ocupantilor locurilor 2-4 si fir intins la Carp Show. Vali ai o sarcina dificila sa coordonezi un lot foarte eterogen.
Multumesc pentru felicitari!
Intradevar un lot fomat in urma cupei Cupei Romaniei cu multe stiluri de pescuit dar cu beieti muncitori.
Vezi echipa de pe locul 3 care avea in componenta un baiat fara un picior, felicitari!
Valentin Dumitru

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

andrei vladeanu scrie:pentru cine crede ca noi, organizatorii, stiam ca se va prinde atat de slab si pentru cine nu crede asa ceva, ne cerem scuze in numele apcr.
stress scrie:Ca fapt divers colegii de langa mine s-au dus in sat dupa ceva rece de baut si acolo un batranel le-a ras in nas cand a auzit ca ei acolo dau la peste... de ce??? luni inainte de concurs su fost bagate navoadele in balta...
Dl. Vladeanu :

Departe de mine gandul ca A.P.C.R. ar fi facut intentionat acest lucru . DAR , pentru a pastra nepatata reputatia A.P.C.R. , va rugam ca pe viitor sa va interesati din timp de seriozitatea baltilor pe care organizati concursuri . Daca nu stiti , pentru antrenament au fost o gramada de echipe pe LIGHEANUL HOBAIA , printre care si noi . SURPRIZA , ACELASI REZULTAT - ZERO . Subliniez faptul ca nada din antrenament si din concurs a fost achizitionata de la nume mari si cu traditie din pescuitul de crap care au castigat cupe pe aceasta balta . Nu vreau sa dau nume pt. a nu crea discutii .

In rest , a fost , se va discuta , se va uita , dar va rugam mai multa atentie pe viitor .

Si BAFTA ligheanului HOBAIA !!!
Catch & Release

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dl stan
in principiu desigur ca aveti dreptate.

insa va rog sa nu uitati ca un astfel de concurs se antameaza cu multe luni inainte de data desfasurarii. iar in acest rastimp pot aparea surprize.
inca o data, noi ne-am bazat pe renumele lacului hobaia.
in antrenamentele de ultima ora am auzit ca a mers foarte prost, insa

1. nu mai puteam schimba lacul, nici nu putea fi vorba de asa ceva
2. in lunile aprilie, mai si iunie la antrenamente s-a prins romanesc destul de bine. mai ales baietii de la pelicanul pot confirma.
3. patronul lacului hobaia a spus ieri ca este vorba de perioada nefericit aleasa. este explicatia lui
The One Team

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Constantin Emilian,

Mi-am calcat peste cuvant si bine am facut.
Cel mai rau imi pare ca nu am participat la calificari alaturi de baieti, poate la anu'.
Multumesc pentru felicitari!
Valentin Dumitru

mugurics

Mesaj de mugurics »

bravo vali ,felicitari :D

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

gabisandu scrie:Felicitari concurentilor, felicitari castigatorilor, in special echipei Vali Dumitru - George Bratianu. Am inteles ca Vali va fi si capitanul echipei la Carpshow, il felicit si ii urez fir intins.
Multumesc!
Valentin Dumitru

raducosti

Mesaj de raducosti »

Felicitari castigatorilor!
C-am dezechilibrata celebra Hobaia?! :(
.... cand am mers in sat dupa bere, un satean (localnic) intreba daca se mai prinde ceva ca luni sa recoltat balta?! :mrgreen:

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

Are drepate A. Vladeanu,in luna iunie am fost la un antrenament cu echipa PROTEAM si atunci s-au prins 120 kg si crap si ten si tot atunci mi-am depasit recordurile personale, deci in perioada aia era peste in balta si am ramas cu o parere frumoasa despre Hobaia.Acum la acest concurs nu stiu ce s-a intamplat de s-a prins asa putin peste!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”