Andrei eu sunt din vestul Romaniei,din Oradea mai exact si acolo am trait pana la varsta de 10 ani.andrei vladeanu scrie:noi, in orasul asta prin care civilizatia iese din romania, numim clona o persoana care-si substituie identitatea si posteaza pe forumbogkba scrie: Vladutz daca vrei dupa aceasta postare sa-mi stergi contul nu este nici un fel de problema,pt ca nu mai vreau sa aud de clone care se ascund dupa monitoare.Invitatia ramane valabila,te salut cu respect!!![]()
daca zici ca-l cunosti pe acest individ si ca el exista (a fost chiar la plantat) de ce il cataloghezi drept clona?
Pai pana azi nu stiam cine este, cum il cheama pt ca el are mai multe id-uri,cum ar fi BOBO,Lao,Bogdanovici Claudiu laurentiu,Bogdan Laurentiu.Cand unu se numeste Lao si nu-si da numele si face acuze fara probe,si-si baga picioarele in munca unor oameni fara nici un drept,si mai si minte cu nerusinare pe deasupra,are un tupeu de...ce mai este Andrei?Pt mine era o clona si v-a ramane o clona toata viata,indiferent ce mai delireaza pe aceste site-uri.