v-as ruga daca se poate zilele astea sa puneti o harta cu standurile.
pana la urma este un cn, chiar daca e de juniori.
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."
lista cu cei inscrisi o voi actualiza in curand
standurile o sa le prezint cu o zi inainte de concurs
premiile sunt de la sponsori, insa cel mai mare trofeu este titlul de campion national de tineret. mie asa imi place sa cred.
Din pacate trebuie sa renunt. Imi cer scuze daca v-am creeat inconveniente dar datorita schimbarii datii nu pot in timpul saptamanii....Fir intins participantilor si fie ca cel mai bun sa castige.
vreo schimbare in regulament in afara de cea cu numarul de lansete ?
la cat e adunarea pe balta? la 8?
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."
iar ca alta intrebare:tutorii pot ajuta la minciog ?
frate eu nu am intrebat pentru mine.am intrebat pentru a lamuri niste chestii pe care unii vor spune ca nu le-au stiut si nu sunt prevazute in regulament,deci nu sunt interzise.
imi place ce va dati voi destepti aici,dar habar nu aveti ce portite se pot gasii si sa va certati dupaia pe balta ca chiorii.
e bine ca orice lucru ambiguu sa fie lamurit inainte de inceput pentru a nu exita discutii prostesti dupa.
ps:am sub 18 ani?de ce?