Mamaa...deja e tensiune si nici nu a inceput concursu'....eu zic sa ne calmam si sa ne axam pe pregatirea monturilor, a echipamentului si a nadei, ci nu pe detaliile organizatorice...o sa iasa bine! Noi tre sa ne vedem de pescuit in primul si singurul rand.
Acum ca intri in apa pana la glezne, ca bagi miniciogu mai adanc, ca pui sacii de pastrare mai acana n-o sa fie bai.
Desigur ca e un concurs important, iar miza este mare pentru fiecare dintre noi.Hai sa apreciem ca avem sansa sa pescuim pe Tancabesti, fie si pe balta din fata(unde desi media pestilor este mai mica, numarul lor este impresionant), pe o suma modica timp de 48 de ore in regim de concurs.Multumim pe aceasta cale dlor. Vlad Parfene , Ovidiu Parfene si Andrei Vladeanu pt. oportunitatea oferita.
Eu va urez fire intinse si fie ca cel mai bun sa castige!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
In urma acestui concurs, unul din participanti va primi invitatia de a pescui alaturi de mine si fratele meu (ca membru al echipei cu drepturi depline), la concursul OPEN Tancabesti, organizat de SENIOR CRAP in perioada 16-20 august 2010 pe balta din spate.
Andrei I scrie:In urma acestui concurs, unul din participanti va primi invitatia de a pescui alaturi de mine si fratele meu (ca membru al echipei cu drepturi depline), la concursul OPEN Tancabesti, organizat de SENIOR CRAP in perioada 16-20 august 2010 pe balta din spate.
normal ca este voie. regulile difera intre cele doua balti. Inaintasul textil este interzis pe balta din spate datorita multitudinii de agataturi si riscului ridicat pentru peste, dar altfel sta problema in balta din fata unde nu exista mai nimic periculos in apa. Sau cel putin asa cred.