Pai mai mult decat GRATIS ce putem face pt C&RHypo scrie:Pacat ca nu incurajati mai mult pescuitul C&R

Moderator: Stefan Mehedintu
Pai mai mult decat GRATIS ce putem face pt C&RHypo scrie:Pacat ca nu incurajati mai mult pescuitul C&R
fara nicio rea intentie dar dupa parerea mea e mai sportiv sa pescuiesti cu 3 lansete decat cu 6Stefan Mehedintu scrie:Normal fiecare pescar cu 6 lansete, altfel nu mai este pecuit sportiv.clabuc scrie:pot sa pescuiasca doua persoane cu cele 6 lansete ?
Veniti odata pe balta si o sa vedeti ca o sa va placa astea sunt detalii.clabuc scrie:fara nicio rea intentie dar dupa parerea mea e mai sportiv sa pescuiesti cu 3 lansete decat cu 6Stefan Mehedintu scrie:Normal fiecare pescar cu 6 lansete, altfel nu mai este pecuit sportiv.clabuc scrie:pot sa pescuiasca doua persoane cu cele 6 lansete ?
Aici cred ca faceti o eroare intentionata....in favoarea dvs.Stefan Mehedintu scrie:Pai mai mult decat GRATIS ce putem face pt C&RHypo scrie:Pacat ca nu incurajati mai mult pescuitul C&R
Cel mai mare peste prins a fost un scoicar de 38Kg si crap de 24Kg,staniuPAUL scrie:Care este cel mai mare peste prins anul acesta ?
Care este tariful pentru pescuit catch & release ?
Stefan Mehedintu scrie:Cel mai mare peste prins a fost un scoicar de 38Kg si crap de 24Kg,staniuPAUL scrie:Care este cel mai mare peste prins anul acesta ?
Care este tariful pentru pescuit catch & release ?
Haideti sa nu fim carcotasi, suntem deschisi pt orice propunere. Puteti sa ne sugerati cum ar fi mai bine si noi o sa ne adaptam, dar va asigur nu facem nici o smecherie. Cat despre alte balti , poate au pesti de 10Kg la fiecare lanseta dar una este o balta de 300 m si una de 3000 m si 55 Ha. Cat despre C&R sunt f multi care nu vor sau auda de R. Va multumim si va asteptam cu o propunere.claudiue scrie:Aici cred ca faceti o eroare intentionata....in favoarea dvs.Stefan Mehedintu scrie:Pai mai mult decat GRATIS ce putem face pt C&RHypo scrie:Pacat ca nu incurajati mai mult pescuitul C&R
Pana ajungi sa prinzi un peste mare platesti multe taxe urmand ca poate vei primi una - doua gratis.
Iar alt exemplu si mai bun este ca exista pescari care chiar nu vor sa ia crap acasa ! Pe acestia ii alungati cu asemenea taxa . Mai ales ca aveti concurenta serioasa la doar cativa kilometrii departare care, daca ar da partide gratis la toata lumea care prinde crap peste 10 kile...nu ar mai incasa taxe multi ani de acum inainte....
Dar fiecare isi face afacerea cum doreste, eu doar voiam sa semnalez smekeria de mai sus