Multumesc tuturor pentru felicitari,multumesc nea Vali ,faradecare nu as fi avut nicio sansa reala.basia aia a gasit singurul loc care prindea ziua cat de cat

pacat ca nu prindea mai mult.
Multumesc nea iulian, alex jurebie si sandel calina pentru ponturile si ajutorul oferit.
Felicitari Mihai Giurea ne vedem la anul.ti-am promis la festivitate ca-mi iau revansa.
Mi-a facut placere sa te alerg,in ultima noapte te-am luat dar in ultimele 2 ore ai intors rezultatul.
Un concurs foarte frumos, cu o organizare de exceptie,felicitari AV ,felicitari tuturor concurentilor care au rezistat 2 zile pe o caldura infernala.
Foarte tensionat si interesant,fara un lider clar pana in ultima zi cand noi 2 am reusit sa ne detasam ,cu multe rasturnari in clasament.balta cu peste mult si foarte frumos, drillurile cu pesti de 2-3 kg erau foarte solicitante,pestii foarte sanatosi si nervosi.
Din pacate la standul meu ,ziua nu prea manca pestele,mai mult de 3 sau 4 bucati luate la interceptie nu reuseam sa iau de dimineata de cum se incalzea pana pe la ora 7-8 seara cand se mai racorea si pestele venea spre calugar,trecand exact prin fata mea.in prima noaptea am luat 6 bucati,in a 2-a noaptea am luat 10,daca mai aveam o noapte mai luam 10-12.
concluzie:la anu sa-l faceti de 72 de ore
sa-mi mai treaca supararea si o sa fac o descriere mai lunga a ceea ce a fost cn de tineret de pe balta tancabesti,un campionat extraordinar de tensionat si obositor pe o balta foarte frumoasa.ne vedem la anul.atunci o sa fiu si eu major si o sa stau mai mult,acum am plecat la 15 minute dupa festivitati ca tata avea sedinta seara.