in loc sa stai sa ai grija de nepotei stai si iti pierzi timpul pe site, mai mare rusinea...venerabile !
Moderator: gor965
bai baiatule, vad ca tu nu mai ai limite...nu ti-e rusine sa ma faci pe mine obraznic, mai cacaciosule...te-ai gandit vre-o data ca atunci cand eu prindeam primul crap tu nu erai nici in planul cincinal ?...vezi-ti, mai, de treburile tale murdare si nu te mai baga in seama cu mine caci, zau, nu ai fata...gandacel !Vladut Mateianu scrie:iar esti obraznic...nu ti-a venit pensia luna asta sau ce ?
![]()
in loc sa stai sa ai grija de nepotei stai si iti pierzi timpul pe site, mai mare rusinea...venerabile !
pai daca se faceau competitii pe timpul ala nu se stie cine era mai mare in grad...Vladut Mateianu scrie:@serbu cornel
la treaba cu primul crap ai dreptate. dar asta este un avantaj, altfel poate ajungeam ca tine...![]()
iar la treaba cu campionul national, vezi ca eu am vreo 4 titluri interne + 2 de vicecampion mondial...pensionarule !deci pot sa vorbesc ce doresc ca sunt mai mare in grad....
![]()
ps iti trimit o votca rece ? ca am ceva de-ti rupi coloana de placere !
ma, tu vrei o vodca...Genes Florin scrie:si asa v-ati imprietenit...................![]()
felicitari!<:-P<:-P<:-P
cornelserbu scrie:ma, tu vrei o vodca...Genes Florin scrie:si asa v-ati imprietenit...................![]()
felicitari!<:-P<:-P<:-P![]()
![]()