HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
matei1971
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de matei1971 »

gabi scrie:andrei
cei de pe margine puteau verifica daca cantitatile prinse de lotul Carping sunt corecte.confruntand cu cantitatile scrise pe fisele noastre. fisele celor de la Planet erau la ei, iar randul al doilea la arbitrii.
de ce nu spui acelasi lucru si despre Planet...cu verificarea...e aceeasi situatie numai ca de cealalta parte.

daca am fi stiut de respectiva cantitate ar fi fost recuperata si aceea...tu sti bine ca un pescar de competitie poate, in functie de, diferenta pe care o are de recuperat sa apeleze la diverse strategii de nadire... de pescuit.
faci lucrurile astea la diferenta de 100 kg (situatia de la noi din sector)...si mai iei inca 100 avans pina la final !!!!!!!!
de recuperat 10 KG ERA FLOARE LA URECHE...CREDE-MA.
asta e cea mai mare lupta a mea ...daca nu exista rezerva asta si totul era pe fata concursul se termina cu Carping Club pe locul I.
Planet Carp prin arbitraj si calcule a shimbat cursul normal al competitiei.

situatile afisate de organtizator prin arbitrul sef al competitiei aveau rol de informare nu de dezinformare . NU ?
Nu te supara, tu vrei sa spui ca ai pescuit atat cat sa castigi cu 90 grame cat stiai ca aveti in momentul terminarii concursului?
daca da inseamna ca ai pierdut pe mana ta, trebuia sa pescuiesti sa prinzi cat mai mult, sa-i bati la 100kg nu la 90 grame, sa le arati cine e cel mai bun!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D buna intrebare matei ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

intrebarea s-ar putea sa fie buna, dar concluzia este eronata, fiindca gabi a aratat de departe cine a fost cel mai bun... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cei mai buni am fost noi, senior crap, dar am fost furati ca-n codru cu cateva sute de kile si de aceea nu am ajuns campioni nationali ! NOI am fost cei mai buni. NOI am fost cei mai drepti . NOI am fost cei mai frumosi.NOI am fost..... NOI,NOI,NOI, NOI....fara numar.... si mai suntem si modesti dupa toate aceste calitati ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:D :D :D ...voi. voi. voi...da nume ca sa stim si noi ! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

@GABI
NU CRED CA ARE ANDREI NICI O VINA SI SUNT FOARTE SIGUR CA NU ARE NICI UN AMESTEC SINGURI VINOVATI SUNT MOLDOVENI CA AU FURAT SI NORMAL OAMENI VOSTRI CA LE-AU PERMIS SA FURE
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ matei

in momentul cand urmaresti sa ajungi pe cineva primul lucru este sa-l egalezi si apoi sa-l intreci. daca recuperezi o cantitate mare adversarul de cele mai multe ori clacheaza. Lucru care s-a intamplat si pe sectorul nostru, cand desi aveau un ritm bun, baietii de Planet n-au mai mers ca pina atunci.
La fel se intampla si cu cel care recupereaza, dupa ce ajunge la egalitate, rasufla usurat si nu mai risca prea mult in strategie. Daca eu cu Piticu am fi stiut de acele 10.3 kg, le faceam. Asta e sportul.
Cum in alte sporturi scorul de 2-0 este cel mai periculos asa si la pescuit conteaza sa sti in permanenta cat a prins adversarul. Cand spun in permanenta ma refer la cantaririle care se fac.
Toata lumea intelege despre ce vorbesc da pentru faptul ca lor nu li s-a intamplat niciodata, si nici nu cred ca o sa li se intample, au atitudinea asta.
In momentul cand o echipa are 300 kg in fata ... nu mai trage aproape deloc si noaptea dorm linistiti.
Ce ar fi sa stie ca au 300 kg vans si la festivitatea de premiere sa afle ca defapt acele 300 kg erau handicap si au iesit pe 2...ipotetic vorbind.
Cam asta s-a intamplat dar la o alta scara.

@ Andrei Vladeanu

am aflat o treaba interesanta. ti-o spun si tie desi sunt convins ca sti asta. in fotbal tabela de marcaj (exemplul pe care mi lai dat tu) are rol informativ dar nu pentru jucatori...ci pentru spectatori. La handbal, la volei si la baschet (sporturi cu mai multe puncte in joc ce nu pot fi tinute minte de jucatori) daca se greseste la tabela, meciul se intrerupe pina la afisarea scorului corect, adica cel tinut de arbitrul de foaie (Nea Cici la noi)
Situatiile clasamentului actualizate pe balta erau pentru loturile participante. Altfel le puteati afisa la intrarea pe balta pentru public.

Deci nu exista sport in lumea asta care sa se desfasoare normal atunci cad participantii(jucatorii), nu stiu cat au punctatei si cat adversarii. Sau si mai bine zis ca tot iti place fotbalul: o echipa sa inscrie un gol nevalidat de arbitru dintr-un motiv eronat iar dupa terminarea meciului sa se puna la socoteala, demonstrandu-se greseala arbitrului, ca doar na...echipa a inscris corect ce vina aveau ei.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

matei1971

Mesaj de matei1971 »

gabi scrie:@ matei

in momentul cand urmaresti sa ajungi pe cineva primul lucru este sa-l egalezi si apoi sa-l intreci. daca recuperezi o cantitate mare adversarul de cele mai multe ori clacheaza. Lucru care s-a intamplat si pe sectorul nostru, cand desi aveau un ritm bun, baietii de Planet n-au mai mers ca pina atunci.
La fel se intampla si cu cel care recupereaza, dupa ce ajunge la egalitate, rasufla usurat si nu mai risca prea mult in strategie. Daca eu cu Piticu am fi stiut de acele 10.3 kg, le faceam. Asta e sportul.
Cum in alte sporturi scorul de 2-0 este cel mai periculos asa si la pescuit conteaza sa sti in permanenta cat a prins adversarul. Cand spun in
permanenta ma refer la cantaririle care se fac.
Toata lumea intelege despre ce vorbesc da pentru faptul ca lor nu li s-a intamplat niciodata, si nici nu cred ca o sa li se intample, au atitudinea asta.
In momentul cand o echipa are 300 kg in fata ... nu mai trage aproape deloc si noaptea dorm linistiti.
Ce ar fi sa stie ca au 300 kg vans si la festivitatea de premiere sa afle ca defapt acele 300 kg erau handicap si au iesit pe 2...ipotetic vorbind.
Cam asta s-a intamplat dar la o alta scara.

@ Andrei Vladeanu

am aflat o treaba interesanta. ti-o spun si tie desi sunt convins ca sti asta. in fotbal tabela de marcaj (exemplul pe care mi lai dat tu) are rol informativ dar nu pentru jucatori...ci pentru spectatori. La handbal, la volei si la baschet (sporturi cu mai multe puncte in joc ce nu pot fi tinute minte de jucatori) daca se greseste la tabela, meciul se intrerupe pina la afisarea scorului corect, adica cel tinut de arbitrul de foaie (Nea Cici la noi)
Situatiile clasamentului actualizate pe balta erau pentru loturile participante. Altfel le puteati afisa la intrarea pe balta pentru public.

Deci nu exista sport in lumea asta care sa se desfasoare normal atunci cad participantii(jucatorii), nu stiu cat au punctatei si cat adversarii. Sau si mai bine zis ca tot iti place fotbalul: o echipa sa inscrie un gol nevalidat de arbitru dintr-un motiv eronat iar dupa terminarea meciului sa se puna la socoteala, demonstrandu-se greseala arbitrului, ca doar na...echipa a inscris corect ce vina aveau ei.

Gresesti, tipic romaneste! De ce crezi ca Africa de Sud la CM din 2009 au pescuit ca nebunii pana la final cand de fapt erau campioni dupa primele 2 zile? Sau din fotbal acum cativa ani Manchester a batut pe Roma cu 8-1 cand le era suficient 1-0? Stii de ce? PENTRU CA SUNT PROFESIONISTI! Iar la baschet se opreste meciul pt ca cineva din staff sesizeaza greseala!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

matei1971 scrie:Gresesti, tipic romaneste! De ce crezi ca Africa de Sud la CM din 2009 au pescuit ca nebunii pana la final cand de fapt erau campioni dupa primele 2 zile? Sau din fotbal acum cativa ani Manchester a batut pe Roma cu 8-1 cand le era suficient 1-0? Stii de ce? PENTRU CA SUNT PROFESIONISTI! Iar la baschet se opreste meciul pt ca cineva din staff sesizeaza greseala!
mai baiatule, gresesti tu si asta tipic matei1971 fara sa generalizez prosteste...exemplele tale nu au nicio noima...aici era vorba de o urmarire care se poate compara cu cm din serbia, sau cu finala champions league dintre bayern munchen si mancester united...si acolo erau tot profesionisti, dar pentru a face o comparatie corecta iti trebuie logica nu inversunare...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Campioana Nationala - " Planet " Piatra - Neamt - Felicitari !

1 Gabi Sandu a citit si respectat regulamentul de desfasurare din 2010 .
2 In 2011 va ramane sistemul de punctaj tot asa ?
3 In 2011 vor fi in finala tot 3 Cluburi ? In ce sport in finala se intalnesc 3 echipe ?
4 In 2011 Cluburile care detin balti tot asa vor juca pe teren propriu fara sa traga la sorti ?
5 In 2011 Cluburile vor aduce iar arbitri ?
6 In 2011 acelas Club va trece intr-o etapa superioara fara sa pescuiasca ?

Felicitari JUDECATORULUI Nicu Cioara care a decis cine sa reprezinte Romania la C.M :lol: :lol:

In 2010 Campioana este Planet si consider ca trebuiesc lasati sa se pregateasca in liniste pentru a ne reprezenta cat mai bine la Campionatul Mondial .

Fir intins !!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”