nu inteleg, de unde pana unde aceasta confuzie ???miyagi scrie:@adi z.
Miyagi nu e acelaşi cu Dl.Cornel Serbu. Numele meu se aseamana cu al dansului insa pe mine ma cheamă Cornel Serban.

Moderator: gor965
nu inteleg, de unde pana unde aceasta confuzie ???miyagi scrie:@adi z.
Miyagi nu e acelaşi cu Dl.Cornel Serbu. Numele meu se aseamana cu al dansului insa pe mine ma cheamă Cornel Serban.
In ultima postare Adi a citat [in quote] si a asociat numele Dvs. cu nick-ul meu. Tehnic nici eu nu am inteles , dar am vrut sa intampin o situatie nedorita.cornelserbu scrie:nu inteleg, de unde pana unde aceasta confuzie ???miyagi scrie:@adi z.
Gabitza ati dat-o din diverse in combinate. Ceea ce ai reusit pana acum este doar aceasta "SAGA" sau butada, cum vrei sa-i spui. Daca ai nevoie de comunicare spune, dar ai starnit lumea si vrem sa stim cum ia sfarsit povestea nu cu ce nadim. La asta mai nimerim si noi. Esti off topic in topicul taugabi scrie:Vladut, nu am vrut nici o secunda sa sustin ca aceasta nada despre care vorbim (Carping) face minuni. nu cred nici o secunda ca nada este primordiala...nici chiar pe planul secund in evolutia buna sau rea a unui pescar. eu personal am pescuit cu mai multe tipuri...chiar si cu Senzor 1016 si am avut rezultate bune cu toate.
Am vrut sa demontez ironia lui Adrian Zarguzon, care prin fina ironie, incerca sa impuna ideea ca nada Carping nu are absolut nimic deosebit, pentru ca daca ar fi avut, l-ar fi scos pe Cristi Rudeanu din impas anul trecut.
Strict personal ,si colegii mei din clubul Carping imi stiu parerea ...o parere care o sustin oriunde si oricand, este aceea ca din ce am folosit eu pina acum in cariera de pescar de competitie la mare pret pentru mine sunt boiliesurile Carping si Senzor.
Poate parea pentru multi ciudat dar asta este adevarul...unul pe care nu-l pot ascunde doar din motive subiective.
Minuni nu face absolut nici o nada si in consecinta...am mai spus-o de "N" ori, unii pescari pot ingropa orice nada, oricat de buna ar fi ea, pentru ca-si concentreaza prea mult atentia asupra acestui aspect si neglijeaza altele cel putin la fel de importante, daca nu mult mai importante.
N-o sa ma auda nimeni niciodata sa spun, ca daca nu folosesti o anume nada, nu ai nici o sansa...niciodata.
Nu vreau sa se inteleaga ca alte nade si alte boiliesuri ale altor firme, nu sunt foarte bune. dar nu am avut ocazia sa le folosesc, deci nu le pot include in comparatii.