HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de cornelserbu »

miyagi scrie:@adi z.
Miyagi nu e acelaşi cu Dl.Cornel Serbu. Numele meu se aseamana cu al dansului insa pe mine ma cheamă Cornel Serban.
nu inteleg, de unde pana unde aceasta confuzie ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
miyagi scrie:@adi z.
Miyagi nu e acelaşi cu Dl.Cornel Serbu. Numele meu se aseamana cu al dansului insa pe mine ma cheamă Cornel Serban.
nu inteleg, de unde pana unde aceasta confuzie ???
In ultima postare Adi a citat [in quote] si a asociat numele Dvs. cu nick-ul meu. Tehnic nici eu nu am inteles , dar am vrut sa intampin o situatie nedorita.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

acum inteleg, nu e nicio confuzie, adi i se adresa lui gabi care la randul sau mi se adresase mie.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ zarguzon

bati campiile tata

am stiut de peste zici tu...si Planet la noi pe sector a redus motoarele ca noi ce sa facem...ca doar noi ne luptam cu pelicanul. si de cand Planet nu a mai nadit in ultima noapte...sti cine s-au ridicat? echipa Soimul de pe partea cealalata de Planet.nu?
nu stiu de ce te-ai oparit asa ca eu nu te-am acuzat de nimic...dar asa dai tu cu mucii-n fasole.
te-a sunat Sorin RRudeanu anu trecut ce sa faci sa-i duci vreun peste lu cristi sau ce.
Cazul ala e incheiat de atunci si Cristi a recunoscut peste tot ca nu a prins nici un peste si d'aia a picat.
nu stiu ce diversiuni ai tu in cap dar dupa cum ai vazut tu eu de cate ori am afirmat ceva am si probat..asa ca te rog daca ai vreo acuza de facut incearca sa fi obiectiv.
Ca de atitudini contra si rauvoitoare numai asa de amorul artei eu m-am cam saturat...ma rog, tu poti sa acrii ce vrei.
esti liber sa spui absolut ce vrei.

despre mansa de la Lates jur ca mie imi convenea sa intrati in finala cu 2 puncte. Asa vedeam eu lupta din finala cu Planet 1, voi 2, si Carping 3.
Atunci am fi fost mai linistiti si ar fi contata numai lupta directa intre cele 3 loturi.

eu nu am acuzat Soimul...nu pot face asta pentru ca de ce sa acuz...Cioara mi-a spus ca el a pesuit exact cat sa pastreze locul 1...foarte corect.
Ca tu mai aveai putin si-ti aruncai si mancarea si conservele in apa si paturi si scaune si cort...tot, tot, tot...iar e foarte bine...e stilul tau de pescuit si am inteles si asta.
tu ce nu intelegi este ca : chiar daca 2 echipe Planet au fost usor avantajate de stilul de pescuit din ultimele 24 ore ale echipelor vecine de la Soimul...nu a fost decisiv. altfel in acele conditii ar fi trebuit sa aiba ei vreo 100 kg in fata.
dar noi ne-am tinut tare am dublat efortul si am tinut aproape...chiar si in acele conditii.

iar cu nada fantastica iti spu atat...ironiile aste "fine" nu-si au nici un rost atata timp cat rezultatele obrinute cu aceasta nada...
....nu mai zic nimic ...e posibil sa nu intelegi asta.

numai bine!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, eu cred ca nici tu nu intelegi ceva...sau nu vrei sa intelegi, ca doar esti sub contract... :D
Nada minune care sa prinda singura inca nu s-a inventat ! Pescari buni care sa prinda insa cu orice nada avem insa destui in Romania. Printre care esti si tu. Ptr asta esti de apreciat si de admirat. Insa, incearca sa nu induci lumea in eroare... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zuta83

Mesaj de zuta83 »

stai linistit Vladut ca nu induce lumea in eroare. are perfecta dreptate Gabi in tot ceea ce a scris pana acum,numai ca la voi in sud sunteti multi care numa stati la colt si atacati pe altii.foarte multa vrajala aveti unii dintre voi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

ai face bine sa te prezinti inainte sa faci acuzatii sau sa jignesti. asa se face in sud.... :D

ps plus ca nu stiu la ce te referi, daca vrei lamureste-ne ...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zuta83

Mesaj de zuta83 »

stii destul de bine la ce ma refer. tu personal nu te bagi in discutii prea mult dar iti place foarte mult sa ii intepi pe altii. despre prezentarea mea ,sunt un carasar aspirant . mai vrei sa stii si altceva despre mine?

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Vladut, nu am vrut nici o secunda sa sustin ca aceasta nada despre care vorbim (Carping) face minuni. nu cred nici o secunda ca nada este primordiala...nici chiar pe planul secund in evolutia buna sau rea a unui pescar. eu personal nu am pescuit cu foarte multe tipuri... ex: Senzor 1016 m-a ajutat pe mine si pe Dan Mitranescu la prinderea capturii de la Campionatul Mondial de anul trecut si la clasarea pe locul 2 pe sector. deci cum sa nu apreciez o astfel de nada.Nu exclud de aici nici micile secrete ale lui Dan Mitranescu, care la fel ne-au ajutat la clasarea de anul trecut.

Eu am vrut sa demontez spusele lui Adrian Zarguzon, care prin fina ironie, incerca sa impuna ideea ca nada Carping nu are absolut nimic deosebit, pentru ca daca ar fi avut, l-ar fi scos pe Cristi Rudeanu din impas anul trecut.

Strict personal ,si colegii mei din clubul Carping imi stiu parerea ...o parere care o sustin oriunde si oricand, este aceea ca din ce am folosit eu pina acum in cariera de pescar de competitie la mare pret pentru mine sunt boiliesurile Carping si Senzor.
Poate parea pentru multi ciudat dar asta este adevarul...unul pe care nu-l pot ascunde doar din motive subiective.

Minuni nu face absolut nici o nada si in consecinta...am mai spus-o de "N" ori, unii pescari pot ingropa orice nada, oricat de buna ar fi ea, pentru ca-si concentreaza prea mult atentia asupra acestui aspect si neglijeaza altele cel putin la fel de importante, daca nu mult mai importante.

N-o sa ma auda nimeni niciodata sa spun, ca daca nu folosesti o anume nada, nu ai nici o sansa...niciodata.

Nu vreau sa se inteleaga ca alte nade si alte boiliesuri ale altor firme, nu sunt foarte bune. dar nu am avut ocazia sa le folosesc, deci nu le pot include in comparatii.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi scrie:Vladut, nu am vrut nici o secunda sa sustin ca aceasta nada despre care vorbim (Carping) face minuni. nu cred nici o secunda ca nada este primordiala...nici chiar pe planul secund in evolutia buna sau rea a unui pescar. eu personal am pescuit cu mai multe tipuri...chiar si cu Senzor 1016 si am avut rezultate bune cu toate.
Am vrut sa demontez ironia lui Adrian Zarguzon, care prin fina ironie, incerca sa impuna ideea ca nada Carping nu are absolut nimic deosebit, pentru ca daca ar fi avut, l-ar fi scos pe Cristi Rudeanu din impas anul trecut.

Strict personal ,si colegii mei din clubul Carping imi stiu parerea ...o parere care o sustin oriunde si oricand, este aceea ca din ce am folosit eu pina acum in cariera de pescar de competitie la mare pret pentru mine sunt boiliesurile Carping si Senzor.
Poate parea pentru multi ciudat dar asta este adevarul...unul pe care nu-l pot ascunde doar din motive subiective.

Minuni nu face absolut nici o nada si in consecinta...am mai spus-o de "N" ori, unii pescari pot ingropa orice nada, oricat de buna ar fi ea, pentru ca-si concentreaza prea mult atentia asupra acestui aspect si neglijeaza altele cel putin la fel de importante, daca nu mult mai importante.

N-o sa ma auda nimeni niciodata sa spun, ca daca nu folosesti o anume nada, nu ai nici o sansa...niciodata.

Nu vreau sa se inteleaga ca alte nade si alte boiliesuri ale altor firme, nu sunt foarte bune. dar nu am avut ocazia sa le folosesc, deci nu le pot include in comparatii.
Gabitza ati dat-o din diverse in combinate. Ceea ce ai reusit pana acum este doar aceasta "SAGA" sau butada, cum vrei sa-i spui. Daca ai nevoie de comunicare spune, dar ai starnit lumea si vrem sa stim cum ia sfarsit povestea nu cu ce nadim. La asta mai nimerim si noi. Esti off topic in topicul tau :lol: .
No ofence ca restul e folclor........sti tu!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”