de ce sa nu ai?mario_kempes10 scrie:Multumesc Vladut , dar fiind vorba de "renumitul" magazin din Craiova , nu cred ca o sa am vreo sansa.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
de ce sa nu ai?mario_kempes10 scrie:Multumesc Vladut , dar fiind vorba de "renumitul" magazin din Craiova , nu cred ca o sa am vreo sansa.
indrumarea spre OPC,e de bine!Vladut Mateianu scrie:Nu trebuie doar sa-i speri, trebuie sa actionezi.
0800.080.999
sau
office@anpc.ro
Mai nou, acum suma pe care trebuie sa o pui in plic este de 25 lire. Aceeasi chestie am patit-o si eu asta toamna cu un tronson de varf de Chub outcast 3,9/3,5 lb. Am taiat tronsonul rupt in bucati ca sa poata incapea intr-un plic din alea cu protectie interioara, am pus cartonul de garantie completat, 25 lire si l-am trimis prin posta romana. M-a costat vreo 15 lei si dupa vreo 3 saptamani am avut tronsonul nou acasa. Oricum, mai avantajos decat sa cumpar un bat nou. Asta demonstreaza ca nu-i intereseaza in ce conditii s-a rupt tronsonul, ei iti asigura oricand ( dar o singura data pentru un talon) schimbul elementului deteriorat.mario_kempes10 scrie:Din nefericire am avut ghinionul sa mi se rupa un bat Chub Rod Outkast 50 de 3,5 lb si 3,6 m , iar pentru a beneficia de garantie , trebuie sa trimit batul in Anglia.
Asa ca cer ajutorul celor care cunosc un curier rapid , serios si cat de cat rezonabil la pret.
Si inca ceva : cei de la magazinul de unde am cumparat batul mi-au spus sa tai segmentul rupt in bucati de 20-25 cm si sa-l pun intr-un colet , unde sa mai pun certificatul de garantie , adresa mea si suma de 20 lire sterline , aceasta reprezentand costul transportului de retur. O fi in regula oare treaba cu taiatul batului?
Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute.