Curierat rapid Romania - Anglia.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

adrian apetrea
Puncte: 0

Re: Curierat rapid Romania - Anglia.

Mesaj de adrian apetrea »

mario_kempes10 scrie:Multumesc Vladut , dar fiind vorba de "renumitul" magazin din Craiova , nu cred ca o sa am vreo sansa. :(
de ce sa nu ai? :shock:
LIFE IS FISHING!
Imagine

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

Pai cu cine am mai vorbit ca au avut probleme cu garantia produselor cumparate de la acel magazin , toti au fost indrumati sa trimita produsele personal in tara unde au fost fabricate acestea si nici unul nu a rezolvat problema , chiar si cu speriatul cu OPC-ul.
Imagine "TAURUS CARP TEAM"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu trebuie doar sa-i speri, trebuie sa actionezi.

0800.080.999

sau

office@anpc.ro
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

Vladut Mateianu scrie:Nu trebuie doar sa-i speri, trebuie sa actionezi.

0800.080.999

sau

office@anpc.ro
indrumarea spre OPC,e de bine!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dar cand cumparati de la renumitul magazin din craiova nu va ganditi ca pretul foarte mic atrage dupa sine si cateva inconveniente?
sau ati vrea sa beneficiati si de toate avantajele magazinelor fizice, pe langa pretul fara concurenta?

pai restul s-ar inchide, in cazul asta
ba nu, ar trebui sa ramana deschise pentru ca sa pipaie clientii produsele pe care urmeaza sa le comande la celebrul magazin on line, nu-i asa?

d aia n-are ursu coada...
The One Team

mario_kempes10

Multumesc domnule Vladeanu pentru raspunsul dvs. dar sa stiti ca pretul nu a fost chiar foarte mic , cel putin pentru mine si nu inteleg aluzia cu "ursul".
Scuze daca am deranjat cu ceva prin a cere o parere si un ajutor pentru aceasta problema a mea si rog un moderator sa inchida topicul , nu inainte de a multumii inca o data celor care si-au spus parerea.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Acu, stand asa la o tigara, avand in vedere ca batul a fost rupt din vina cumparatorului, cel putin teoretic nu mai beneficiati de garantie, nu ?
Garantia era valabila doar in cazul in care produsul avea un defect sau un viciu ascuns, nu ?

mario_kempes10

Si stand asa la o tigara , cum v-ati dat seama ca batul a fost rupt din vina cumparatorului si nu a avut cumva un defect ???

Eu am cerut ajutorul in legatura cu un curier serios si ieftin pentru Romania - Anglia si nu am primit nici un raspuns in acest sens.Daca cineva cunoaste si este dispus sa ma ajute , ii multumesc , iar pe cei care vor sa-si dea cu parerea pe langa cele solicitate strict de mine , ii rog sa se abtina.
Numai bine.

ionutmihut

Mesaj de ionutmihut »

/
mario_kempes10 scrie:Din nefericire am avut ghinionul sa mi se rupa un bat Chub Rod Outkast 50 de 3,5 lb si 3,6 m , iar pentru a beneficia de garantie , trebuie sa trimit batul in Anglia.
Asa ca cer ajutorul celor care cunosc un curier rapid , serios si cat de cat rezonabil la pret.
Si inca ceva : cei de la magazinul de unde am cumparat batul mi-au spus sa tai segmentul rupt in bucati de 20-25 cm si sa-l pun intr-un colet , unde sa mai pun certificatul de garantie , adresa mea si suma de 20 lire sterline , aceasta reprezentand costul transportului de retur. O fi in regula oare treaba cu taiatul batului?
Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute.
Mai nou, acum suma pe care trebuie sa o pui in plic este de 25 lire. Aceeasi chestie am patit-o si eu asta toamna cu un tronson de varf de Chub outcast 3,9/3,5 lb. Am taiat tronsonul rupt in bucati ca sa poata incapea intr-un plic din alea cu protectie interioara, am pus cartonul de garantie completat, 25 lire si l-am trimis prin posta romana. M-a costat vreo 15 lei si dupa vreo 3 saptamani am avut tronsonul nou acasa. Oricum, mai avantajos decat sa cumpar un bat nou. Asta demonstreaza ca nu-i intereseaza in ce conditii s-a rupt tronsonul, ei iti asigura oricand ( dar o singura data pentru un talon) schimbul elementului deteriorat.

http://www.chubfishing.com/en-gb/custom ... rranty.php

mario_kempes10

Multumesc din suflet Ionut. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”