Din pacate nu putem veni la concurs. Incercam doar sa sugerez ca bcg-ul nu are nevoie de concurenta.floricel scrie:@alin
nu inteleg cu ce am gresit. vezi mai bine de concurs si ai grije sa nu cazi in balta aia !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Din pacate nu putem veni la concurs. Incercam doar sa sugerez ca bcg-ul nu are nevoie de concurenta.floricel scrie:@alin
nu inteleg cu ce am gresit. vezi mai bine de concurs si ai grije sa nu cazi in balta aia !
Alin nu ma regasesc in semipolemica voastra dar daca tu asa consideri ,eu nu am nimic impotriva.Respecte.ScorleanuAlin scrie:floricel scrie:@alin
Spunea odata un mare critic de telviziune ca ce ne-a mai ramas este simtul umorului si daca ni-l pierdem si pe acesta suntem un popor terminat.Eu stiu ca orice competitie are ca stabiliment seriozitatea dar la ce bun,cand fruntea ramane incretita.La concurs nu m-a chemat nimeni si singur nu ma intereseaza sa particip.Simtul umorului este unul din ambasadorii inteligentei asa ca va rog sa ma intelegeti si sa-mi fie iertate iesirile din peisaj.Cine ma stie ma poate completa.cosmin ilie scrie:marius vino si tu la concurs si hai sa nu mai facem caterinca .totusi este un concurs de pescuit nu de caterinca iar multi din noi o iau foarte in serios
Nu ma supar dar nu cred ca ai vazut tu pe vre-unul mistocarit.Nu ma intereseaza pescuitul decat ca agrement si nu sa fac performanta.Am bagat fff mult in pescuit si vreau sa ma opresc la atat,invataminte in arta pescuitului nu ma intereseaza .Pescuitul este motivul chimiei cu natura,nu o grija.Cat despre respectul partenerilor de pescuit nu poate nimeni contesta cu ceva ca sunt un om rau.Inca sunt invitat de fff multi dintre pescarii titrati sa facem partide de pescuit in care sa ne descretim fruntile si sa uitam de cotidian.Nu am aflat de vre-unul care sa fi sters numarul meu de telefon din agenda sa.Am caracter,am suflet,ajut pe multi,ma ajuta multi,ne respectam si ne acceptam si cu bune si cu rele.cosmin ilie scrie:stiu ca ai o caterinca frumoasa pe care multi nu o inteleg dar ar trebui sa ai respect pentru pescari mult mai titrati decat tine ai foarte multe de invatat in ale pescuitului de la acesti pescari de competiti pe care tu ii mistocaresti te invit la concurs macar sa asisti iti multumesc si sper ca nu te superi pe mine