CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de ScorleanuAlin »

floricel scrie:@alin

nu inteleg cu ce am gresit. vezi mai bine de concurs si ai grije sa nu cazi in balta aia ! :lol:
Din pacate nu putem veni la concurs. Incercam doar sa sugerez ca bcg-ul nu are nevoie de concurenta. :|
CS Oltenia Fishing

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

ScorleanuAlin scrie:
floricel scrie:@alin

nu inteleg cu ce am gresit. vezi mai bine de concurs si ai grije sa nu cazi in balta aia ! :lol:
Alin nu ma regasesc in semipolemica voastra dar daca tu asa consideri ,eu nu am nimic impotriva.Respecte.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

marius vino si tu la concurs si hai sa nu mai facem caterinca .totusi este un concurs de pescuit nu de caterinca iar multi din noi o iau foarte in serios

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

stiu ca ai o caterinca frumoasa pe care multi nu o inteleg dar ar trebui sa ai respect pentru pescari mult mai titrati decat tine ai foarte multe de invatat in ale pescuitului de la acesti pescari de competiti pe care tu ii mistocaresti te invit la concurs macar sa asisti iti multumesc si sper ca nu te superi pe mine

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:marius vino si tu la concurs si hai sa nu mai facem caterinca .totusi este un concurs de pescuit nu de caterinca iar multi din noi o iau foarte in serios
Spunea odata un mare critic de telviziune ca ce ne-a mai ramas este simtul umorului si daca ni-l pierdem si pe acesta suntem un popor terminat.Eu stiu ca orice competitie are ca stabiliment seriozitatea dar la ce bun,cand fruntea ramane incretita.La concurs nu m-a chemat nimeni si singur nu ma intereseaza sa particip.Simtul umorului este unul din ambasadorii inteligentei asa ca va rog sa ma intelegeti si sa-mi fie iertate iesirile din peisaj.Cine ma stie ma poate completa.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:stiu ca ai o caterinca frumoasa pe care multi nu o inteleg dar ar trebui sa ai respect pentru pescari mult mai titrati decat tine ai foarte multe de invatat in ale pescuitului de la acesti pescari de competiti pe care tu ii mistocaresti te invit la concurs macar sa asisti iti multumesc si sper ca nu te superi pe mine
Nu ma supar dar nu cred ca ai vazut tu pe vre-unul mistocarit.Nu ma intereseaza pescuitul decat ca agrement si nu sa fac performanta.Am bagat fff mult in pescuit si vreau sa ma opresc la atat,invataminte in arta pescuitului nu ma intereseaza .Pescuitul este motivul chimiei cu natura,nu o grija.Cat despre respectul partenerilor de pescuit nu poate nimeni contesta cu ceva ca sunt un om rau.Inca sunt invitat de fff multi dintre pescarii titrati sa facem partide de pescuit in care sa ne descretim fruntile si sa uitam de cotidian.Nu am aflat de vre-unul care sa fi sters numarul meu de telefon din agenda sa.Am caracter,am suflet,ajut pe multi,ma ajuta multi,ne respectam si ne acceptam si cu bune si cu rele.

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

marius te cunosc bine am facut cateva partide frumoase inpreuna ai caterinca si eu te inteleg dar hai totusi sa fim mai seriosi pt ca deja multi pescari din tara ne iau la misto pt ca nu ne mai ajunge pagina. Este un concurs pe care ne straduim sa il facem cat mai bine si sa aducem si alti pescari din tara ar trebui sa ii multumim lui BOGDAN si lui DORU pentru ca isi pierd din timpul lor liber ca sa organizeze concursri in acest oras.

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

Acesti organizatori se lupta sa aduca cat mai multe echipe la start si cati mai multi sponsori si cred ca merita mai mult respect .Ar trebui sa fi si tu acolo daca te numesti pescar ca numarul pescarilor de competiti sa creasca si sa simti si tu febra unui concurs ,sa simti si tu cum este sa urci pe podium este o senzatie unica.Iti doresc ca intro buna zi sa ni te alaturi iti doresc fir intins

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Multam Cosmine !!
Ma bucura atitudinea ta .Tine-o tot asa :wink:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

ce v-a apucat d-lor? aveti chef de cearta? cosmin eu te stiu un baiat luinistit!!!
in legatura cu concursul, ca asta ne intereseaza pe toti, iti dau dreptate si totodata sint indignat ca multi pescari renunta sau nu vor sa isi masoare fortele in concursuri.....mai ales ca asa cum ai spus si tu, organizatorul se zbate sa aduca echipe din tara , sa avem si noi pe plan local un concurs civilizat si aproape de cele din bucuresti!!
daca baietii nu vor sa se inscrie la concurs si vor sa ramina doar pescari de ''duminica'' nu este treaba noastra, dar numai asa isi vor da seama la ce nivel au ajuns cu pescuitul la crap!!
pe marius il cunosc f bine si ma tot intreb cind o sa vrea sa participe la concursuri, ca echipament are, scule nu mai vorbesc , bani ce sa mai zic , prieteni destui....nu-l inteleg si astept un raspuns in sensul asta!!
va las si astept sa ne vedem pe balta la concurs!!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”