Merita oare atitea concursuri ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie:doar asa din placerea contrazicerii cu dl. stie tot : "'merita oare atita presiune pe baltile noastre bune ? " asta e subiectul topicului dle ziarist.
e o placere si pt mine sa continui sa ma contrazic cu dl. pielea p...ii (am preluat putin stilul de mai sus al d-lui burak :D )

iar apoi val scoate din discutie sarulestiul, pe care spune ca nu e presiune.
si atunci intreb - care sunt baltile pe care se organizeaza din 10 in 10 zile concursuri?
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Andrei I scrie: Concursuri exista pentru ca exista cerere si apetit pentru competitie. si vor mai fi ...

in curind :wink: un mare concurs pe o balta renumita din Europa. :roll:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie:doar asa din placerea contrazicerii cu dl. stie tot : "'merita oare atita presiune pe baltile noastre bune ? " asta e subiectul topicului dle ziarist.
e o placere si pt mine sa continui sa ma contrazic cu dl. pielea p...ii (am preluat putin stilul de mai sus al d-lui burak :D )

iar apoi val scoate din discutie sarulestiul, pe care spune ca nu e presiune.
si atunci intreb - care sunt baltile pe care se organizeaza din 10 in 10 zile concursuri?
Ca de obicei cand ramai fara argumente recurgi la un limbaj "demn" de semnatura ta si in deplina armonie cu celebrul tau autodeclarat "brand".
P. S. nici macar acest limbaj de cartier nu-l stapanesti... stii pluralul de la P..la?
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

imi poti raspunde punctual despre ce balti consideri ca vorbeste pangica in enunt?
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:imi poti raspunde punctual despre ce balti consideri ca vorbeste pangica in enunt?
poate...daca iti ceri intai scuze!
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

scuze
The One Team

staniuPAUL

Mesaj de staniuPAUL »

carpmaster scrie:
staniuPAUL scrie:dumnezeu. nu a lasat sa se castige premiul de catre cel ce era pregatit ! lumea pe balta deja stie cine va castiga, chiar daca mai sunt 2 zile pana la final. :evil: plaurul a intrerupt acest concurs pentru ca asa trebuia, nu cred ca se mai poate pescui pana nu se leaga de tarm de catre vlad parfenie si oamenii lui.
clona p... mele
clona esti tu ba smecheritule. vezi de treaba ta si nu te mai baga in seama daca nu sti despre ce e vorba

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

staniuPAUL scrie:
carpmaster scrie:
staniuPAUL scrie:dumnezeu. nu a lasat sa se castige premiul de catre cel ce era pregatit ! lumea pe balta deja stie cine va castiga, chiar daca mai sunt 2 zile pana la final. :evil: plaurul a intrerupt acest concurs pentru ca asa trebuia, nu cred ca se mai poate pescui pana nu se leaga de tarm de catre vlad parfenie si oamenii lui.
clona p... mele
clona esti tu ba smecheritule. vezi de treaba ta si nu te mai baga in seama daca nu sti despre ce e vorba
Daca tot postezi in spatele unui nick, poate ne lamuresti si pe noi despre ce e vorba.
Cand faci chestia asta, tine cont de faptul ca Vlad Parfene participa de vreo 10 ani la concursuri pe Tancabesti. Ai idee cate a castigat? Daca nu ai idee, atunci ai o singura solutie: TACI.
C. S. PELICANUL

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

staniuPAUL scrie:
carpmaster scrie:
clona p... mele
50% ai dreptate , sunt smecherit si e mult mai bine decat un fricos care se ascunda dupa o clona sa zica ce are de spus ca nu e barbat destul.
50% gresit , nu sunt clona sunt ala care e smecher si barbat cat nu ai tu sa fii niciodata..
Ps:clona.....mele
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Asa se strica topicurile . Sigur ca dpdv personal ma gindeam in primul rind la Tincabesti , dar nu restringeti discutia la aceasta balta , pentru ca sunt si altele . Un exemplu este Doripesco , dar mai sunt si altele , este usor sa te uiti la calendarul acestui an si sa tragi niste concluzii . Si mai vreau sa spun o chestie - daca eu am vreo chestie de spus lui Vlad Parfene - i-o spun direct si nu prin Forum . Este o timpenie discutia asta despre Vlad .
De fapt cred ca inteleg cam care ste mecanismul acestor clone , dar ma asteptam la un pic de decenta ...., pe un topic generalist .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”