CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
bcgcraiova
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de bcgcraiova »

Da! Doru ai dreptate,Da! Cosmin ai dreptate,Da! Narcis ai dreptate.Pentru mine acest Forum este un capitol inchis.Atatea apropo-uri atatea muscaturi.Eu nu mi-am lasat niciun partener pe balta ,eu nu am stricat prietenii si altele dupa ce am fost cu cineva la pescuit,nu ma intereseaza concursuri cu papion.Daca cine vrea sa mearga cu mine la pescuit sau cine organizeaza vreun concurs,miutza,braila si are nevoie de vre-o sponsorizare cat de mica sau mare sa ma contacteze.Caracterul si buna crestere sunt cat lacul de la Fantanele.Cin" se ia cu mine bine ii dau haina dupa mine.... :wink:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Doru Ionica scrie:Multam Cosmine !!
Ma bucura atitudinea ta .Tine-o tot asa :wink:
Da! Doru ai dreptate,Da! Cosmin ai dreptate,Da! Narcis ai dreptate.Pentru mine acest Forum este un capitol inchis.Atatea apropo-uri atatea muscaturi.Eu nu mi-am lasat niciun partener pe balta ,eu nu am stricat prietenii si altele dupa ce am fost cu cineva la pescuit,nu ma intereseaza concursuri cu papion.Daca cine vrea sa mearga cu mine la pescuit sau cine organizeaza vreun concurs,miutza,braila si are nevoie de vre-o sponsorizare cat de mica sau mare sa ma contacteze.Caracterul si buna crestere sunt cat lacul de la Fantanele.Cin" se ia cu mine bine ii dau haina dupa mine....

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@bcg.
Te inteleg si-ti respect optiunile.Te-ai suparat...pe sat???!! :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

salut salut salut .promit ca o sa fiu pe 23 sept .........ne vedem prin craiova

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

am auzit ca a inceput sa se prinda mult peste si mare ,asta ma bucura ca au inceput sa apara si capturi trecute de 10k singura problema find presiunea concursului.DORU IONICA te voi astepta pe 23 sep cu un ecler pt ca iti sunt dator cu unul.HAIDETI sa purtam si conversati mai inteligente despre pescuit. Am auzit ca se pierd foarte multii pesti dupa intepare cum explicati asta? EU unul din concursul din primavara nu am inteles nimic si nu am invatat nimic pt ca am scapat 13 pesti din 16 trasaturi am schimbat de la fire ,ace ,bete,tot eu si colegul meu de echipa IONUT ajunsesem SA NE FIE FRICA SA MAI PUNEM MANA PE BETE PT CA TOT CE INTAPAM SCAPAM////la dracu il scaparam si pe asta///asta era dupa fiecare peste scapat.Voi cum explicati asta?

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

BALTA DE LA FANTANELE DUPA MINE ESTE CEA MAI GREA PISTA DE CONCURS DIN TARA DEASTA MULTI DIN TARA NU RASPUND PROVOCARI EI SUNT INVATATI CU BALTI PE CARE LE CUNOSC SI DE ACEA NU RISCA CA SA NU SE FACA DE RAS.Eu unul as recomanda sa se desfasoare un concurs pe toata balta cu toate echipele din tara ce ziceti de asta BOGDAN propunei lui VLADUT MATEIANU SA IL ORGANIZEZE EL acest concurs pe 4 zile.

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

astept raspunsurile voastre la intrebarile pe care le -am pus si sper ca nu am deranjat pe nimeni multumesc

mavericus

Mesaj de mavericus »

Cosmin te rog sa nu informezi gresit lumea ... noi nu am schimbat chiar tot la concursul ala. Am schimbat decat 6-7 feluri de ace, lungimea si firul forfacului, plumbii, mulinetele, betele, modul de intepare si de recuperare. Acum stau si ma gandesc ca daca schimbam si crecanele cu sesizoare cu tot si minciocul poate reuseam sa ii aducem la saltea ... :idea: :?: :!: :?: :!:

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Eu mai bine ii scapam ca voi ,decat asa cum se vede in poze.Sambata noaptea pe un vant de misca satelitii unul din cyborg-crapi asa mi-a rezolvat acul,4 scapati in total,unul pe mal. :(
Fişiere ataşate
fantanele ace 006.jpg
fantanele ace 006.jpg (144.08 KiB) Vizualizat de 700 ori
fantanele ace 004.jpg
fantanele ace 004.jpg (147.76 KiB) Vizualizat de 700 ori
fantanele ace 003.jpg
fantanele ace 003.jpg (147.3 KiB) Vizualizat de 700 ori

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Am 2 martori de incredere pentru cele relatate mai sus.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”