Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ia fi tu putin mai clar in exprimare.miyagi scrie:Ba chiar va doare capu`, zau! Poi cum va permiteti mah sa vorbiti in numele oamenilor si sa-i denigrati la modul asta? Ce credeti ca va da dreptul la arogante fine? Val a venit cu un concept si si-a permis o argumentatie fara a-l rani pe Vlad, iar voi ati sarit precum ........ ceva! Cati din voi ati pescuit la Vlad sa vorbiti despre el asa? Cati ii intelegeti ideea lui Val? Nici macar balariile n-aveti voie sa le ravasiti ca pe balta au rolul lor. Andrei, da te rog dovada de caracter cand ti se ridica mingea la fileu. Iar in final ne mulam si noi pe subiect?
.....bine!!!!....treidan _city_center scrie:Andrei I scrie: Concursuri exista pentru ca exista cerere si apetit pentru competitie. si vor mai fi ...
in curindun mare concurs pe o balta renumita din Europa.
Din punctul meu de vedere Tancabestiul e la fel. Cea mai tare balta de pescuit sportiv din tara. Iar ca afacere e facuta cu munca extrem de multa. Daca suprasolicita, ceea ce eu nu prea cred, insa e doar o parere, o face si ca sa poata sa intretina balta la nivelul asta. Eu voi merge pe Tancabesti de fiecare data cand voi avea nevoie de un antrenament altfel, chef de un concurs sau sa serbez un eveniment tematic. Ii sustin insa si parerea lui Val pentru ca a ajuns competitia crapista sa se desfasoare la noi sub imboldul freneziei.Razvan Ulmeanu scrie:Vladut,
Uite ce ma incins:
Iar miyagi e evaziv si poate sa dea dovada de caracter si sa scrie mai clar cui se adreseaza in postarea lui.
On topic:
Tancabestiul este cea mai tare balta din punctul meu de vedere.
Dar se uita un lucru esential. Ca este o afacere privata a fratilor Parfene.
Si este condusa asa cum vor ei.
Exista in clipa de fata o cerere foarte mare de a participa la concursuri.Eu personal privesc partea buna: au loc in timpul saptamanii si pot pescui in weekend.
Cum afecteaza pestii si pescuitul in general multitudinea de concursuri asta e altceva. Dar sa nu uitam ca nu sunt pestii nostri.
razvan l-ai luat pe stanga planet sau in stanga stanga planet? cat a avut?Razvan Ulmeanu scrie:Vladut,
Uite ce ma incins:
Iar miyagi e evaziv si poate sa dea dovada de caracter si sa scrie mai clar cui se adreseaza in postarea lui.
On topic:
Tancabestiul este cea mai tare balta din punctul meu de vedere.
Dar se uita un lucru esential. Ca este o afacere privata a fratilor Parfene.
Si este condusa asa cum vor ei.
Exista in clipa de fata o cerere foarte mare de a participa la concursuri.Eu personal privesc partea buna: au loc in timpul saptamanii si pot pescui in weekend.
Cum afecteaza pestii si pescuitul in general multitudinea de concursuri asta e altceva. Dar sa nu uitam ca nu sunt pestii nostri.
Pai la toti Razvane care au dezvoltat un subiect paralel cu al lui Vlad. Ia topicul de la inceput si vei vedea derapajul. Oameni ca fratii Parfene isi vor gasi intotdeauna respect prin randurile unora ca mine si ca prietenii mei in primul rand pentru munca si pentru sacrificiile pe care le fac ca sa avem si noi unde sa ne rasfatam in anumite conditii. In alta ordine de idei intrebarea lui Val a fost la fel de clara pentru mine, iar subiectul Tancabesti a fost luat drept un simplu exemplu. Omul nu a cerut sa se faca un studiu de caz al baltii ci sa discutam pe seama concursurilor.Razvan Ulmeanu scrie:Ia fi tu putin mai clar in exprimare.miyagi scrie:Ba chiar va doare capu`, zau! Poi cum va permiteti mah sa vorbiti in numele oamenilor si sa-i denigrati la modul asta? Ce credeti ca va da dreptul la arogante fine? Val a venit cu un concept si si-a permis o argumentatie fara a-l rani pe Vlad, iar voi ati sarit precum ........ ceva! Cati din voi ati pescuit la Vlad sa vorbiti despre el asa? Cati ii intelegeti ideea lui Val? Nici macar balariile n-aveti voie sa le ravasiti ca pe balta au rolul lor. Andrei, da te rog dovada de caracter cand ti se ridica mingea la fileu. Iar in final ne mulam si noi pe subiect?
Care voi? La cine te referi?