Eu am curaj sa pariez ca 2-3 echipe de,, rapandule '' romanesti vor iei pe podiumVasilica Baboieru scrie:Cum ar veni am rezolvat-o si pe asta,mai ramane sa prindem peste. Cine are curaj sa parieze ca iesim pe podium?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu am curaj sa pariez ca 2-3 echipe de,, rapandule '' romanesti vor iei pe podiumVasilica Baboieru scrie:Cum ar veni am rezolvat-o si pe asta,mai ramane sa prindem peste. Cine are curaj sa parieze ca iesim pe podium?
una zici si alta vrei sa faci?...oanavictor scrie:Plecarea pe 1 septembrie ora 8
Ruta ====Bucuresti -Pitesti -Valcea -Petrosani -Caransebes -Timisoara -Mako-Szeged-Budapesta -inoptare Paprika la granita cu Austria .
2 septembrie -Austria -Germania -inoptare undeva intre Karlruhe-Strasbourg .
3 septembrie -in jurul pranzului Lótel du lác de Madine '-HEUDICOURT SUR LES COTES
Dar tu de unde stii unde e sediul Aqviladan _city_center scrie:
una zici si alta vrei sa faci?...
plecarea a fost stabilita si se va face miercuri din fata sediului ACVILA de pe bul 1 Mai
oanavictor scrie:Plecarea pe 1 septembrie ora 8
Ruta ====Bucuresti -Pitesti -Valcea -Petrosani -Caransebes -Timisoara -Mako-Szeged-Budapesta -inoptare Paprika la granita cu Austria .
3 septembrie -in jurul pranzului Lótel du lác de Madine '-HEUDICOURT SUR LES COTES
vineri ,ora 14 ,coada de 8 km la intrarea in Sibiumaxx1979 scrie:oanavictor scrie:Plecarea pe 1 septembrie ora 8
Nu va recomand Valcea -Petrosani...se lucreaza pe acel drum si se merge foarte greu, am fost pe acolo acum 2 saptamani, cel mai bine este pe Sibiu - Sebes - Deva....
da-mi o adresa de mailVasilica Baboieru scrie:stie cineva unde pot gasi regulamentul de la WCC