am venit azi de la Sarulesti. am pescuit la buduroi 2 echipe si una la "Iorgos" s-au prins multi pesti dar nici unul sarit de 13-14 kg cei mai mari au fost teni... crapii au fost pina in 12 kg. tenii mananca in dracii aia mari la orice si indiferent de cat nadesti...mult/putin, el e primul, pe apa adanca pe apa mica...oriunde. trebuie sa se mai raceasca vremea poate mai amorteste si el.
crapii mari probabil nu au chef de mancare. lacul este destul de scazut. apa mai adanca de 6.5 metrii nu am gasit.
oricum pescuitul pe Sarulesti ramane de exceptie.
treaba e ca, la ce vanturi au batut zilele astea, am avut mari probleme cu iesirea pe apa cu motorul electric. este aproape imposibil sa controlezi barca...
in aceasta situatie ma gandesc sa permiteti in concurs (organizatorii si administratia lacului) folosirea motoarelor termice mici. de ex max. 5 cp.
Sustin, ceea ce spune Gabi si Vladut.
Am fost la Sarulesti de joi pana duminica si norocul a fost cel al motorului de 5 cai pe care l-am avut, altfel te misti foarte greu sau deloc cu unul electric !
Rog de asemenea daca se poate introduce in regulament folosirea unui motor termic de pana in 5cp !