Ne spui şi ce culoare de stoper foloseşti la boilesul rezultat ? Bănuiesc că-i foarte important, nu ?robyvan scrie:ca dupa aia iti spun io cu ce combin meteorul......![]()

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Ne spui şi ce culoare de stoper foloseşti la boilesul rezultat ? Bănuiesc că-i foarte important, nu ?robyvan scrie:ca dupa aia iti spun io cu ce combin meteorul......![]()
Daca-ti dai drumu la trompeta,te-aam spart!!!!!robyvan scrie:ca dupa aia iti spun io cu ce combin meteorul......![]()
nu nenea Marius, le-am spus ca stoper-ul e din trestiemariusangler scrie:Daca-ti dai drumu la trompeta,te-aam spart!!!!!robyvan scrie:ca dupa aia iti spun io cu ce combin meteorul......![]()
![]()
mama mama ce pescari sunteti voiirobyvan scrie:nu nenea Marius, le-am spus ca stoper-ul e din trestiemariusangler scrie:Daca-ti dai drumu la trompeta,te-aam spart!!!!!robyvan scrie:ca dupa aia iti spun io cu ce combin meteorul......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pustiu', sfaturi cu cratima nu ai pe stoc ???.JuNioR. scrie:The Source, folosestel cu incredere!
claudiue scrie:Pustiu', sfaturi cu cratima nu ai pe stoc ???.JuNioR. scrie:The Source, folosestel cu incredere!
Te invat eu sa folosesti cratima daca mai dai niste ponturi de bile din vastele tale cunostiinte...
Cu tine mai are rost,sa-mi obosesc degetele la tastatura?Tosa scrie:Frumos raspuns pt.un copil care e bagat prea mult in seama pe forum...poate ai fost conceput pt.alocatie.