Merita oare atitea concursuri ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de razvan u. »

Foarte multumit. Un mare bravo pentru calitatea postarilor tale.
La treaba cu respectul, crede-ma ca esti in asentimentul tuturor, mai putin insa cand vorbim de clona paul.
Asta era problema, pluralul folosit de tine....
Ce parere ai de numarul mare de concursuri?
C. S. PELICANUL

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Razvan Ulmeanu scrie:Foarte multumit. Un mare bravo pentru calitatea postarilor tale.
La treaba cu respectul, crede-ma ca esti in asentimentul tuturor, mai putin insa cand vorbim de clona paul.
Asta era problema, pluralul folosit de tine....
Ce parere ai de numarul mare de concursuri?
De clone mi-e direct sila si limbajul colocvial il folosesc atunci cand vb cu astea (astia). Ei isi permit sa joace clandestin, eu imi permit sa fac la fel in relatia directa cu ei. Am totusi limite. Poate nu sunt diplomat da` atitudinea generala si dezordonata a forumului le-a inventat. Daca se juca dupa reguli nu existau. Concursurile sunt un rau necesar tuturor. Crede-ma ca adminii isi platesc pretul lor pentru ele. Si nu singuri. Organizatorii la fel insa ii dau dreptate lui Val. Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator. Noi avem mai multe tagme. Trebuie pusa problema in ambele cazuri si tinut cont de minoritati. In cazul nostru cei ce s-au cam saturat. Si cred ca si voi aveti filinguri de-astea temporare.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

miyagi scrie: Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator.
Te astept la concursul din delta, de la Mila 23 atunci.... :wink: Si avem timp si de discutii seara ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
miyagi scrie: Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator.
Te astept la concursul din delta, de la Mila 23 atunci.... :wink: Si avem timp si de discutii seara ! :D
As veni cu cea mai mare placere findca din trei iesiri decat una a fost mai muncita insa anul asta mai am decat doua saptamani de concediu incapand de azi, pe care le voi face la mare (o saptamana) si una pe la Cazane dupa somn si acasa la Varsolt ca n-am mai fost de 2 ani jumate. Voi urmari activitatea vosatra totusi si ma voi baga la Delte cand voi avea timp. Acolo e rostul :D .
Urban culture.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Un subiect ce parea interesant prin numele topicului sfarseste intr-o polemica fara rost ... de parca ar exista polemici cu rost . In fine ...
Acum trei ani, cativa pescari ma rugau sa organizez un concurs, eu fara pic de experienta m-am bagat, concursul a avut asa succes de a trebuit sa returnez avansul inapoi de la doua echipe . Bine nu a fost totul perfect, eram totusi un debutant in a organiza concursuri . Dar, intre timp am mai facut vreo 2, am arbitrat si un CN dintr-o postura cu destule responsabilitati si acum sunt foarte aproape sa nu fac al doilea concurs anual pe care mi l-am propus sa-l fac.Precizez ca toata munca care am facut-o in toate concursurile organizate a fost absolut voluntara.
Intrebarea este sau ma rog intrebarile :

Ce calitati trebuie sa aiba un organizator ?
Cine ar trebui sa fie organizator ?
Organizatorul ar avea obligatia morala de a prezenta un bilant la sfarsitul competitiei ?
Ce calitati trebuie sa aiba un concurent ?
Ar fi benefica stabilirea unui calendar anual cu un numar limitat de concursuri pe tara sau eventual pe zone ale tarii ?

Cred ca ar fi mult mai interesant de discutat pe aceste teme desi sunt convins ca nu vor prinde la fel de bine ca scandalul.
CS APS

bobocel

Mesaj de bobocel »

totusi....concursurile au devenit numai pentru profit..pe nimeni nu mai intereseaza cat se prinde la ce si cum! Pe toti ii intereseaza sutele de euro si cine cat profit scoate! Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata! Si pentru ca romanii nu sunt normali sunt si oamenii care merg si dau banii aceeia, dar repet, voi nu va ganditi la viitorul altora numa la banii vostri :oops:
:twisted: si nu vorbesc numai de mine, de toti copii de varsta mea care poate ar vrea sa ajunga si ei odata acolo

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

bobocel scrie:totusi....concursurile au devenit numai pentru profit..pe nimeni nu mai intereseaza cat se prinde la ce si cum! Pe toti ii intereseaza sutele de euro si cine cat profit scoate! Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata! Si pentru ca romanii nu sunt normali sunt si oamenii care merg si dau banii aceeia, dar repet, voi nu va ganditi la viitorul altora numa la banii vostri :oops:
:twisted: si nu vorbesc numai de mine, de toti copii de varsta mea care poate ar vrea sa ajunga si ei odata acolo
Tinere ( m-as mira totusi sa fi tanar ) vezi ca debitezi prostii !
1. numai pe unii ii intereseaza profitul !
2. Parfene nu scade taxa ptr. ca are clienti ...suficienti si imbracati !
3. nu e o hotie e un business...cauta sa citesti despre economia de piata ,in special capitolele Cerea , Oferta si Pozitia de Monopol !
4. in Romania nimeni nu se gandeste la viitorul altora cand conduce un business...altfel ,toti am vrea sa i-o tragem lui Pamela Anderson in apartamentul regal din hotelul Burj Al Arab si nu ne-ar costa decat cateva sute de mii de euro ! Problema e ca cucoana are pretentii mari ,iar arabii nu vor sa ne inchirieze camera cu 10 euro pe 12 ore !...cu alte cuvinte ar trebui sa ne mai vedem si lungul nasului si sa ne intindem cat ne permite plapuma !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bobocel scrie:si nu vorbesc numai de mine, de toti copii de varsta mea care poate ar vrea sa ajunga si ei odata acolo
linisteste-te, ai tot timpul din lume...valoare-ti mai trbuie si vei ajunge repede "acolo", dar din pacate aia nu se cumpara ca sa o poata lasa cineva mai ieftin... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

mai bobocel,

dar nu te obliga nimeni sa mergi la concursuri, zau !
si pentru ca esti asa de patimas la adresa lu' Parfene, afla ca anul asta concursurile s-au mai decalat numai in timpul saptaminii, tocmai pentru ca cei cu abonament sau care vor sa plateasca cu ziua sa poata veni in weekend sa pescuiasca !
aaa, ca vrei sa dai 2 lei si sa pescuiesti pe una(daca nu cea mai ) din cele mai bune balti din tara, asta e altceva ! nu prea se poate ! vorba lui gor, cerere si oferta ! :)

uite, eu iti mai dau exemplu pe niste baieti ,tineri , de la Baia Mare . adica inca o piine de la tine de la Cluj !si-au negociat un abonament si au facut anul asta citeva expeditii la Tincabesti cu mari rezultate !deci, se poate , pentru ca si-au dorit asta !
vrei sa mergi sa vezi cum e la Tincabesti la pescuit ? uite o propunere, pe care eu am mai facut-o si mai demult...avind abonament, am dreptul la un ajutor si in weekendul urmator vreau sa fac o partida de 48 de ore. te bagi ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cezarica a inceput treaba in delta , mai lasa pescuiturile astea domestice , hai la treaba !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”