Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
De clone mi-e direct sila si limbajul colocvial il folosesc atunci cand vb cu astea (astia). Ei isi permit sa joace clandestin, eu imi permit sa fac la fel in relatia directa cu ei. Am totusi limite. Poate nu sunt diplomat da` atitudinea generala si dezordonata a forumului le-a inventat. Daca se juca dupa reguli nu existau. Concursurile sunt un rau necesar tuturor. Crede-ma ca adminii isi platesc pretul lor pentru ele. Si nu singuri. Organizatorii la fel insa ii dau dreptate lui Val. Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator. Noi avem mai multe tagme. Trebuie pusa problema in ambele cazuri si tinut cont de minoritati. In cazul nostru cei ce s-au cam saturat. Si cred ca si voi aveti filinguri de-astea temporare.Razvan Ulmeanu scrie:Foarte multumit. Un mare bravo pentru calitatea postarilor tale.
La treaba cu respectul, crede-ma ca esti in asentimentul tuturor, mai putin insa cand vorbim de clona paul.
Asta era problema, pluralul folosit de tine....
Ce parere ai de numarul mare de concursuri?
Te astept la concursul din delta, de la Mila 23 atunci....miyagi scrie: Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator.
As veni cu cea mai mare placere findca din trei iesiri decat una a fost mai muncita insa anul asta mai am decat doua saptamani de concediu incapand de azi, pe care le voi face la mare (o saptamana) si una pe la Cazane dupa somn si acasa la Varsolt ca n-am mai fost de 2 ani jumate. Voi urmari activitatea vosatra totusi si ma voi baga la Delte cand voi avea timp. Acolo e rostulVladut Mateianu scrie:Te astept la concursul din delta, de la Mila 23 atunci....miyagi scrie: Eu in ultima vreme am dat mai mult pe Dunare si Delta. Pescuitul in cadru natural iti ofera provocarea de care ai nevoie sau te leaga de pasiunea asta. La un moment dat concursurile devin stereotipi si ce-i artificial e si respingator.Si avem timp si de discutii seara !
Tinere ( m-as mira totusi sa fi tanar ) vezi ca debitezi prostii !bobocel scrie:totusi....concursurile au devenit numai pentru profit..pe nimeni nu mai intereseaza cat se prinde la ce si cum! Pe toti ii intereseaza sutele de euro si cine cat profit scoate! Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata! Si pentru ca romanii nu sunt normali sunt si oamenii care merg si dau banii aceeia, dar repet, voi nu va ganditi la viitorul altora numa la banii vostri![]()
si nu vorbesc numai de mine, de toti copii de varsta mea care poate ar vrea sa ajunga si ei odata acolo
linisteste-te, ai tot timpul din lume...valoare-ti mai trbuie si vei ajunge repede "acolo", dar din pacate aia nu se cumpara ca sa o poata lasa cineva mai ieftin...bobocel scrie:si nu vorbesc numai de mine, de toti copii de varsta mea care poate ar vrea sa ajunga si ei odata acolo