CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DAVID NICU

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de DAVID NICU »

Se aud ceva vorbe ref la rulotele pescarilor,distanta rulotelor fata de apa 7......15 metri,
Victorasi poti sa ne dai ceva informati?
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

DAVID NICU scrie:Se aud ceva vorbe ref la rulotele pescarilor,distanta rulotelor fata de apa 7......15 metri,
Victorasi poti sa ne dai ceva informati?
Datorita unor informatii pe care le-am primit din partea "unor" binevoitorii,una din ele este aceea ca la concursul din primavara " cei din echipa care a fost vecina de stand cu noi,in ultima zi a concursului dupa penultimul cintar care a avut loc dimineata,au mai capturat 6 crapi,dar surpriza la ultimul cintar(cel de la prinz) au prezentat la cintar numai 2 crapi" :oops: !!!!!! La un alt concurs care a avut loc anul trecut,alti binevoitori mi-au reletat ca cei din echipa care au pescuit pe unul din primele standuri (la inceputul baltii)din care a facut parte si JOGA PETRE,au procedat asemanator!!!!! :oops: Exemplele negative ar mai fi ,dar ma opresc aici!!!! Aceste fapte m-au facut de a lua decizia ca rulotele si masinile concurentilor sa fie parcate dupa drumul de acces si sa nu mai fie parcate linga marginea baltii!!!!!
Victoras Petcu

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

bravo d-le Petcu ! recunosc , n-am fost intotdeauna de acord cu parerile dvs., dar dedata asta ,jos palaria !
eu v-as recomanda sa nu pastrati exemplele negative doar pentru dvs., ci sa le faceti publice !

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Cum se va proceda in cazul standurilor 1-7? Unde se va parca rulota. Altfel, este o masura foarte buna.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

din punctul meu de vedere salut exterminarea gunoaielor furacioase,dar am o alta propunere referitoare la rulote, corturi situate in spatele drumului de acces.

Pt a scapa de orice suspiciune,informatie rautacioasa fara nume si furnizate dupa desfasurarea concursului , in regulament sa fie trecut urmatoarele:

-fiecare participant la concursul X sa se supuna de buna voie la plecarea dupa balta ,sau la finalul concursului ,controlului efectuat de catre administratia lacului in cauza.

Sustin asta din doua motive
1.Desfasurarea concursurilor in perioadele reci sau foarte reci.
2.Confortul si comoditatea.(pt ca eu particip la concursuri din placere si mai consider ca aceste concursuri de pescuit pt mine sunt mijloace de recreere).

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

DAVID NICU scrie:din punctul meu de vedere salut exterminarea gunoaielor furacioase,dar am o alta propunere referitoare la rulote, corturi situate in spatele drumului de acces.

Pt a scapa de orice suspiciune,informatie rautacioasa fara nume si furnizate dupa desfasurarea concursului , in regulament sa fie trecut urmatoarele:

-fiecare participant la concursul X sa se supuna de buna voie la plecarea dupa balta ,sau la finalul concursului ,controlului efectuat de catre administratia lacului in cauza.

2.Confortul si comoditatea.(pt ca eu particip la concursuri din placere si mai consider ca aceste concursuri de pescuit pt mine sunt mijloace de recreere).
Foarte,foarte corect! Subscriu!
De altfel,eu unul de 3 ani de zile de cand frecventez MV2, desi ma cunosc toti baietii de la paza in frunte cu nea Gigi si nea Victor Petcu ma stie( Cielo verde B-55 ROS) eu le spun mai mereu ca ma pot controla oricand vor fara probleme.
Pacat ca s-au petrecut asemenea fapte tocmai in concursuri.
Cristian Bebesel

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DAVID NICU scrie:...................
Jubi , a incercat si Parfene o data chestia asta la sfarsitul unui concurs si se facuse o coada de masini la iesire ca la Vama Nadlac ! La rulote o fi mai usor dar in cazul unor autoturisme pline ochi de scule si bagaje ,ii ia enorm de mult unui angajat sa verifice complet si corect respectivele masini !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

gor965 scrie:
DAVID NICU scrie:...................
Jubi , a incercat si Parfene o data chestia asta la sfarsitul unui concurs si se facuse o coada de masini la iesire ca la Vama Nadlac ! La rulote o fi mai usor dar in cazul unor autoturisme pline ochi de scule si bagaje ,ii ia enorm de mult unui angajat sa verifice complet si corect respectivele masini !
Se poate face acest control prin sondaj si la finalul concursului si in perioada de dinaintea premieri.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

DAVID NICU scrie:din punctul meu de vedere salut exterminarea gunoaielor furacioase,dar am o alta propunere referitoare la rulote, corturi situate in spatele drumului de acces.

Jubi,cred ca 6-7 m,nu este o distanta mare intre masina sau rulota si lansete!!!! Este mai bine ca sa previi precedentul :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Dragos Sinca scrie:Cum se va proceda in cazul standurilor 1-7? Unde se va parca rulota. Altfel, este o masura foarte buna.
Cei din standurile 1-7 vor avea voie cu masina (deci nu cu rulota!!!!)linga ei,iar pe acea portiune vor fi trei paznici care vor supraveghea acel sector !!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”