Merita oare atitea concursuri ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de miyagi »

credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore
------------------------------------------------------------
:lol: :lol: :lol: . Normal ca n-ai cum insa crezi tu ca daca te-ar lasa "Parfene", Domnii Vlad sau Ovidiu sa participi la astfel de concursuri nu i-ar amenda ITM-ul ca silnicesc copiii. Vezi ca se organizeaza in primavara concursuri pe IOR la 15 lei. Dintr-o alocatie iti poti "cumpara" 3 :wink: .
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

miyagi scrie:credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore
------------------------------------------------------------
:lol: :lol: :lol: . Normal ca n-ai cum insa crezi tu ca daca te-ar lasa "Parfene", Domnii Vlad sau Ovidiu sa participi la astfel de concursuri nu i-ar amenda ITM-ul ca silnicesc copiii. Vezi ca se organizeaza in primavara concursuri pe IOR la 15 lei. Dintr-o alocatie iti poti "cumpara" 3 :wink: .

Dac tu crezi ca bobocel va veni pe IOR ptr un concurs, te inseli amarnic.Una la mana ca este peste pretentiile lui si cand spun asta te rog sa ma crezi ca stiu ce spun iar ptr un concurs pe IOR sa vi tocmai de la Cluj asta ar fi curata prostie.Iar daca faci misto de faptul ca statul roman le da o mizerie de alocatie, inseamna ca esti un pic mitocan.El este un exemplu frumos ptr faptul ca este asa de interesat in ceea ce priveste aceasta frumoasa pasiune insa alti copii din cauza faptului ca nu au posibilitati se duc si intregesc gastile de delicventi juvenili. :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@miyagi,
vezi c-ai inceput sa-ti iei viteza cam mare, daca ma-ntelegi... ia-o mai usor, te rog !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Nea Cezare poate te vizitez pe Tancabesti daca nu ai ajutor....in cazul in care nu merg la Greaca la concurs :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cezar Bibu scrie:@miyagi,
vezi c-ai inceput sa-ti iei viteza cam mare, daca ma-ntelegi... ia-o mai usor, te rog !
Tot ce e posibil. Explica-mi despre ce este vorba te rog. M-a deranjat un pic atitudinea lui Bobocel.
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

miyagi scrie:
Cezar Bibu scrie:@miyagi,
Tot ce e posibil. Explica-mi despre ce este vorba te rog. M-a deranjat un pic atitudinea lui Bobocel.
Daca te deranjeaza atitudinea unui copil de 14 ani ....inseamna ca tu sigur nu ai mai mult de 15. :lol: :lol: :lol:

Sionut

Mesaj de Sionut »

shimanobig scrie:....in cazul in care nu merg la Greaca la concurs :wink:
eu te astept sa stii :lol:
CS APS

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca te deranjeaza atitudinea unui copil de 14 ani ....inseamna ca tu sigur nu ai mai mult de 15. :lol: :lol: :lol:[/quote]
-----------------------------------------------------------------
Prietene vad ca deja ma jignesti asa cum am considerat eu ca i-a jignit copilul pe Fratii Parfene. N-am sa ma supar de data asta si am sa-ti explic faptul ca si eu sunt tata de copil, pescar in devenire in varsta de 9 ani, cu prima Delta la activ, primul concurs si prima braila, cu trusa personala de pescuit in care are inclus si carbonul de spining, primul ciortan si primul lin printre capturi si nu vreau sa gaseasca astfel de atitudini anormale pe forum cand o intra de unul singur. Totodata vreau sa ma anunte pe mine intai lumea daca o sa aiba derapaje. Altfel spus, incearca sa pricepi si sa nu uiti nici macar legea nu-ti permite participarea la tot felul de activitati neavizate de parinti sau tutori legali. Daca e bun si n-are bani de concurs il putem sustine. Eu fac adesea tot felul de gesturi in special pentru cazuri sociale, dupa masura posibilitatilor insa nu vad cum m-ar bucura asa caractere. POate am fost acid ceea ce nu mi-am propus insa te rog sa-mi arati unde am fost mitocan, iar daca nu gasesti sa-ti ceri scuze.
p.s. postarea am scris-o mai mult in graba si un pic nervos. Incercam sa ma explic mai delicat intr-un post care nu a fost luat probabil din cauza ca am citat de mai mult de 3 ori.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si ca sa ma intelegi mai bine Bobocel revin si-ti povestesc "istoria" mea in trei fraze. Cand eram de varsta ta, ba chiar mai mic, am facut cunostinta cu cea mai vexata balta la vremea aia, Sarulesti-Sat. Nu era nici pe departe ce e acum insa dupa cativa ani am reusit sa-mi stabilesc recordul personal cu un crap comun de 22,5 kg.(...pescareasca nu?). Am pescuit pe ea pana dupa revolutie si totdeauna cu tatal meu, insotit si el la randu-i de oameni batrani sau experimentati. Cadeam adesea in penibil pana m-am mai marit si mi-am dat seama ca inoportunam mult si ca n-as fi facut nimic daca nu ma duceau ei, daca nu ma invatau, daca nu era balta aia muncita la modul ala si daca n-aveam noroc laolalta cu ceilalti pescari care au prins vremurile in care inundatiile au transformat o crescatorie de crap intr-un veritabil carpodrom natural. Ca atunci nu m-am mai simtit niciodata decat pe Tancabesti unde am avut ocazia sa pescuiesc si pe vremea cand era administrata de tatal Domnilor Vlad si Ovidiu. Nu vreau sa-ti explic acum cum a ajuns Tancabestiul asa si te voi lasa sa-l descoperi si tu cum am descoperit eu Sarulesti-ul Sat. Intre timp am ajuns pescar de Delta si de Dunare mai mult si cand n-am timp sau bani de ele gandeste-te ca ma duc si eu pe o balta buna, mai aproape de casa.
Acum morala care o vad eu e ca un adult cu experienta sa de peste ani incearca sa dezbata o idee la un anumit mod, da un exemplu la intamplare si beneficiaza de raspunsuri neasteptate, le voi numi eu si probabil se dezgusta in loc sa se bucure de alte pareri in consecinta.
Celorlalti le propun sa ramanem totusi on topic si sa luam un alt exemplu, tot aleator si am sa indraznesc eu cu Doripesco unde n-am reusit sa ajung sa concurez alaturi de foarte multi pescari cu experienta, din nefericire desi mi-as fi dorit.
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

miyagi@

p.s. postarea am scris-o mai mult in graba si un pic nervos. Incercam sa ma explic mai delicat intr-un post care nu a fost luat probabil din cauza ca am citat de mai mult de 3 ori.

singur iti dai raspunsul ptr cee ce ai scris la adresa lui bobocel....scuzele nu le cer decat atunci cand sunt 100% sigur ca am gresit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”