acum mi s-a facut pofta de dat dupa rapitor . bat am si mulineta de asemenea . fir de 0.3 pus pe mulineta sa fie . acum ce sa incerc din colectia de naluci twistere si voblere ?
vreun model aparte , vreun mod aparte de a lansa / mulina ...
tks

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Doar in dinti de fierastrau si taras la rapitor pana gasesti structuri, praguri sau pereti apoi te pliezi pe ele. Vezi ca bate avatul bine in perioada asta. Sa-ti incerci linguritele asemanatoare cu obletele, chiar si giugeleleGeorgeB scrie:am trecut si pe la targ. am mai completat ce imi lipsea.
acum mi s-a facut pofta de dat dupa rapitor . bat am si mulineta de asemenea . fir de 0.3 pus pe mulineta sa fie . acum ce sa incerc din colectia de naluci twistere si voblere ?
vreun model aparte , vreun mod aparte de a lansa / mulina ...
tks
Doar aia de la Renel au voie sa umble cu , curent !GeorgeB scrie:...................
cine dracu le-o permite in dreptul calarasiului sa face ce vor din dunare nu stiu.
Welcome!GeorgeB scrie:m-am intors. dupa ce am carat tone de bagaje am prins 2 moace .
din pacate noaptea au trecut "cu | curent" pe dunare si n-am mai prins nimic![]()
cine dracu le-o permite in dreptul calarasiului sa face ce vor din dunare nu stiu.
nu stiu cum sa va explic, am vazut vreo 2 pesti morti, 2 tacuri , un rateu la u npeste mare la un incepator din echipa, dupa vreo 20 de minute de drill s-a rupt firul, si 2 moace prinse.
curentul e in floare pe dunare ...![]()
![]()
Pai acolo era un panou de avertizare : Scaldatul Interzis -> Pericol de electrocutare !!!GeorgeB scrie:am dat la butucii nostrii. o zona plina de agatatura unde sunt prezentari frumoase de obicei. betele mele o idee cam mari pentru datul din barca dar m-am descurcat.